βrαγαπ کاربر سایت Nov 20, 2014 #1 سلام... این تاپیک رو زدم تا هر کدوم از دوستان که مایل هستن آیدیشون رو قرار بدن با هم مراحل این بازی رو طی کنیم ...! مال خودم : ZzNiKaNzZ
سلام... این تاپیک رو زدم تا هر کدوم از دوستان که مایل هستن آیدیشون رو قرار بدن با هم مراحل این بازی رو طی کنیم ...! مال خودم : ZzNiKaNzZ
βrαγαπ کاربر سایت Nov 25, 2014 #4 همین 2 تا ؟! Spoiler دوستان مثلاً ماکسیموم لابی بازی چند تا جا داره که بازی کنیم ؟! ( با هم )
ezio252 کاربر سایت Nov 25, 2014 #5 نوشته شده توسط Heavy Brain: همین 2 تا ؟! Spoiler دوستان مثلاً ماکسیموم لابی بازی چند تا جا داره که بازی کنیم ؟! ( با هم ) بیشتر... بله فقط دونفر البته بهتره نصف بخش داستانی رو بری تا ماموریت های جانبی بیشتری داشته باشی
نوشته شده توسط Heavy Brain: همین 2 تا ؟! Spoiler دوستان مثلاً ماکسیموم لابی بازی چند تا جا داره که بازی کنیم ؟! ( با هم ) بیشتر... بله فقط دونفر البته بهتره نصف بخش داستانی رو بری تا ماموریت های جانبی بیشتری داشته باشی
βrαγαπ کاربر سایت Nov 25, 2014 #6 با یاشار بازی کردیم با این که همش مُردیم ولی خوب بود راه میفتیم من هنوز نمی تونم چند تا تفنگ داشته باشم ولی اون می تونه!
با یاشار بازی کردیم با این که همش مُردیم ولی خوب بود راه میفتیم من هنوز نمی تونم چند تا تفنگ داشته باشم ولی اون می تونه!
βrαγαπ کاربر سایت Dec 10, 2014 #7 گفتم به منظور بالا کشیدن تاپیک 2 تا عکس از خودم و [MENTION=75497]ACE_1440[/MENTION] قرار می دم فیض ببرید Spoiler D:
گفتم به منظور بالا کشیدن تاپیک 2 تا عکس از خودم و [MENTION=75497]ACE_1440[/MENTION] قرار می دم فیض ببرید Spoiler D:
DeanAmbrose کاربر سایت Dec 13, 2014 #11 دوستانی که انلاین میزنن ارج تهیه کردن؟ Last edited by a moderator: Dec 14, 2014