Far Cry vs Doom 3

کدام یک گرافیک بالاتری دارند

• مجموع رای دهنده‌ها
    31

hosein me

کاربر سایت
درود بر همه

خوب چند وقتی هست که می خواستم این تاپیک مقایسه را بزنم اما وقت نشده بود
هر 2 تای این بازی ها در سال 2004 منتشر شده اند .

Far Cry
9.2 Review.gamespot

Doom 3

8.5 Review.gamespot

تصاویری از بازی

به نظر شما کدام یک از این 2 باز ی بهتر هستندو درمقایسه با به اون یکی برتری بیشتری دارد . از نظر گرافیک
دوستان خواهشا برای حرفشون دلیل بیاورند
ممنون

آخرین ویرایش:
فارکرای:
اکشن بازی عالی بود، گرافیک بصری فوق العاده در زمان خودش واقعا نابود کننده بود، فیزیکش هم زمان خودش خیلی عالی بود، از نورپدازی و صداگذاریش چیز خاصی یادم نیست
استوری؟ تعطیل
-------------------
دوم 3:
بازی اکشن صِرف، با اینکه گرافیکش یکم ضعیف تر از فارکرای بود ولی جلوه های جدیدی رو معرفی کرد، نورپردازی وحشتناک، صداگذاری عالی، گیم پلی متوسط رو بالا
داستان؟ تعطیل
------------------
هَف لایف 3:
اونم همزمان با اینها اومد، گیم پلیش شاهکاری بود و هست، گرافیکش واقعا عالی بود با در نظر گرفتن اینکه فوق العاده بهینه بود و روی سیستمی که دوم رو اصلا نمیکشید میتونستی روی اخرین تنظیمات بازیش کنی، در صورتی که بصری چیزی کم نداشت از دو عنوان بالا
داستانش به نسبت قابل قبول تر بود، صداگذاریش خوب بود، نورپردازیش خوب بود
----------------
F.E.A.R:
همزمان با سه تا بازی بالا عرضه شد (حدودا)
گیم پلیش به طرز وحشت ناکی از این سه عنوان بالا بهتر بود، اکشن سریع و عالی، هوش مصنوعی داشت که 3 تا بازی بالا به خواب هم ندیدن !! گرافیکی داشت که واقعا هنوزم جزو بهترین هاست، صداگذاری؟ حرفی توش هست؟ نورپردازی و فیزیکش بی نظیر بود
بهینه نبود خیلی ولی :d
داستانش هم بی ربط بود، ولی بیخود هم نبود !!
----------------------------------------------
رای ما F.E.A.R
با تشکر از حسین عزیز :d
m5xukgmldcx23vd7ak9q.jpg

فارکرای: گرافیک فک برانداز،محیط های وسیع،تکسچرهای باکیفیت،گیمپلی عالی،چشم اندازهای بسیار زیبا،بهترین کیفیت و افکت آب در زمان خودش،بدون هایپ،غافلگیر کننده.
نورپردازی متوسط،به صورت عذاب آوری سخت.
دووم3: نورپردازی و سایه زنی فوق العاده،ترسناک،داستان: در جهنم باز شد ،برو یه مشت هیولا بکش...محیط های یکنواخت... کل حجم بازی 1.5 گیگ بود و موقع بازی تا 1 گیگ رم سیستم پر میشد ....

DOOM 3 . گرافیک رو اگه از لحاظ بصری بخوایم آره far cry بهتره ولی از لحاظ تکنیکی اصلا رقمی نیست، doom 3 تکنیک هایی که توی انجین id tech 4 ازش بهره میبرد رو تقریبا برای اولین بار فقط توی این بازی به نمایش دراومده بود مثل per- pixel lighting که تکنیک بسیار پیشرفته ای بودش. یا تکنیک های دیگه مثل normal mapping , bump mapping , specular highlighting و.... که اصلا غوغا کرده بود. در ثانی اون گرافیک وحشتناک روی بیشتر سیستم ها قابل اجرا بود. اصلا زمان خودش مثل فیلم سینمایی بود. از لحاظ گیم پلی هم Doom کلا بازی ای نیست که همه پسند باشه، بازی کاملا کریدوری و فضای بسته با تم horror هستش که خوب خیلی ها شاید دوست نداشته باشند ولی بهترین Run & Gun با گیم پلی زیگزاگی رو همین بازی داره به جدیت. و البته واسه ی من که عاشق بازی ها و فیلم هایی با محوریت جادویی و satanic هستم یکی از بهترین بازی های تاریخ توی این سبک بود. از لحاظ کلکسیون اسلحه هم که در کنار HALF LIFE و QUAKE هنوزم بهتریه و صداگذاری ( صداگداری dolby 5.1 که کولاک بود زمان خودش) هم که اونایی که بازی کردن میدونن چقدر از far cry قویتر بود.
far cry هم عالی بود ولی در قیاس با Doom و Half life در رده ی پایین تری برای من قرار داره.

آخرین ویرایش:
قطعاً DOOM3 : این بازی چه از نظر جو و محیط و چه از نظر المانهای یک بازی شوتر ، برای من بی نظیر بود ، داستانش هم قابل تحمل و البته در اواخر بازی میشه گفت که خیلی هم خوب بود ، از نظر گرافیک هم که دیگه بعید می دونم حتی تا 2 سال بعدش هم بازی ای به گرد پاش رسیده باشه ! من DOOM 3 را به همراه سری HALF LIFE یقیناً بهترین FPSهای تاریخ بازیسازی از نظر تکنیکی می دونم می دونم ... ( وگرنه از نظر فروش و محبوبیت و هیجان و استمرار و ... مسلماً سری COD از همه ی این عناوین موفق تر بوده )

با تمام ارادتی که به کرایتک دارم ولی دوم بهتر بود:d
دوم رو هنوز که هنوزه،با مادهایی که براش اومده میشه با بازی های روز مقایسش کرد.هم از نظر گرافیک هم گیم پلی.عاشقشم
کابوس غول آخر فارکرای رو یادمه.بیچاره کرد منو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or