FAR CRY :PC

90484856055875384736.jpg

Publisher:Ubi Soft
www.ubisoft.com
Release-Date:March 23, 2004
Game Platform:PC CD-ROM,
Microsoft
Age Rating:ESRB: M
OFLC: M
PEGI: 16
+
​

​

درود
بازی Far Cry 1 در سال ۲۰۰۴ تولید شده و با گرافیک و گیم پلی عالی توانست به نوعی صنعت گیم را به جلو ببرد
داستان بازی راجع به فردی به نام جک کارور میباشدو شما کنترل ان را بر عهده داردید.
جک که برای انجام یک سری ماموریت عازم محلی به نام پاکیفیک می شود که در میانه راه کشتی او مورد حمله قرار گرفته و از آنجا داستان بازی شروع می شود. بدون شک این بازی را میتوان یکی از زیباترین بازی های سبک Open World نام برد که به نوعی توانست تحولی در سبک بازی های اکشن ایجاد کند
به نوعی می توان این بازی را پدر و بنیان گذار کرایسیس هم نامید

تصاویر از بازی که توسط خودم گرفته شده :

با تشکر از دوست خوبم
[h=4]Dinosaur[/h]

اين بازي عالي بود، حرف نداشت...
وقتي به دريا و آب نگاه مي كردي، كلي حال مي كردي...
گرافيكش هم اون موقع يه سر و گردن از اغلب بازي ها داشت و رقيبش doom III بود .
واجب شد يه بار ديگه اينستالش كنم و براي دفعه 6 7 ام تمومش كنم.
من با يه سري اسكرين شات برمي گردم ....

وقتی اومد چه پدری از ما در اورد سره سیستم (دقیقا همون بلایی که کرایسیس اورد) :d
بازی خیلی قشنگ بود
ولی اون زمان کسی چمیدونست کرایتک چیه :p

اين بازي عالي بود، حرف نداشت...
وقتي به دريا و آب نگاه مي كردي، كلي حال مي كردي...
گرافيكش هم اون موقع يه سر و گردن از اغلب بازي ها داشت و رقيبش doom III بود .
واجب شد يه بار ديگه اينستالش كنم و براي دفعه 6 7 ام تمومش كنم.
من با يه سري اسكرين شات برمي گردم ....
اون موقع که هیچی همین الان هم خیلی خوب هست
وقتی اومد چه پدری از ما در اورد سره سیستم (دقیقا همون بلایی که کرایسیس اورد) :d
بازی خیلی قشنگ بود
ولی اون زمان کسی چمیدونست کرایتک چیه :p
بخاطر همین می گم پدر کرایسیس هست

آه خدایا شکرت واقعا جای یه همچین تاپیکی خالی بود .خیلی خیلی متشکرم از آقا حسین .

من این بازی رو بالاتر half life میدونم و به نظر خودم کامل کننده سبک اول شخص همین شاهکار هست . همین هفته پیش بود که ریویوش رو تو سایت گیم اسپات میخوندم که نوشته بود که بعداز half life بهترین تجربه در شوتر اول شخص در تمام تاریخ هست .

بعداز 6 سال از تموم کردن بازی هنوز تجربه ایی که با این داشتم هیچ جایه دیگه ایی تکرار نشده . لحظه به لحظه بازی پر از هیجان بود برام.

راستی یه مشکلی هم دارم اینه که الان که رو ویندوز 7 نصب میکنم بازی رو زمینه و اکثر آبجکتها سفید هست و فقط درختها و دستای جک کارور معلومه کسی میدونه چطوری این مشکل رو حل کنم ؟؟

آه خدایا شکرت واقعا جای یه همچین تاپیکی خالی بود .خیلی خیلی متشکرم از آقا حسین .

من این بازی رو بالاتر half life میدونم و به نظر خودم کامل کننده سبک اول شخص همین شاهکار هست . همین هفته پیش بود که ریویوش رو تو سایت گیم اسپات میخوندم که نوشته بود که بعداز half life بهترین تجربه در شوتر اول شخص در تمام تاریخ هست .

بعداز 6 سال از تموم کردن بازی هنوز تجربه ایی که با این داشتم هیچ جایه دیگه ایی تکرار نشده . لحظه به لحظه بازی پر از هیجان بود برام.

راستی یه مشکلی هم دارم اینه که الان که رو ویندوز 7 نصب میکنم بازی رو زمینه و اکثر آبجکتها سفید هست و فقط درختها و دستای جک کارور معلومه کسی میدونه چطوری این مشکل رو حل کنم ؟؟

گرافیک و گیمپلی این بازی تو زمان خودش از تمامی بازی های هم دورش مثل دووم 3 و هاف لایف 2 بسیار بالاتر بود... یادش بخیر چه دورانی باهاش داشتیم ....
برای حل مشکلات گرافیکی بازی باید شما تمامی پچ های بازی رو نصب کنید ... بازی بدون مشکل اجرا میشه
1.3
1.31
1.32
1.33
1.4
کلیه پچ ها رو میتونی از سایت گیم اسپات بگیری.

خوب با يه سري تصاوير از بازي برگشتم :