Far Cry 3 قطعی شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
1283075882.jpg

X360 Cover

هفته پیش PC Gamer در ستون شایعات خود نوشت که FARCRY 3 در دست ساخت می باشد.

دیروز دو فروشگاه سوئدی این بازی را همراه با قیمت، مشخصات کامل و کاور اصلی در لیست فروش خود قرار دادند.

این بازی که برای PC، PS3 و 360 در نظر گرفته شده از نسخه آپدیت شده موتور Dunia استفاده می‌کند و در همین امسال منتشر می‌شود.

به گفته Amazon قفل امنیتی DRM بر روی این بازی قرار دارد.

Source

• Like
Reactions: FrankinG
خدا کنه مثل یکش باشه چون اصلا با 2ش حال نکردم!
خیلی خسته کننده بود مخصوصا اون پشه های مالاریاش بد جوری رو اعصاب بود.:wallbash:

شبیه red dead
رد دد اصلا خسته کننده نبود. هر موقع هم میخواستی می تونستی در آن لحظه به جای دیگه ای نقل مکان کنی. لطفا شاهکاری مثل رد دد رو با عنوان هایی سطح پایینی مثل فارکرای 2 مقایسه نکنید.

• Like
Reactions: FrankinG
رد دد اصلا خسته کننده نبود. هر موقع هم میخواستی می تونستی در آن لحظه به جای دیگه ای نقل مکان کنی. لطفا شاهکاری مثل رد دد رو با عنوان هایی سطح پایینی مثل فارکرای 2 مقایسه نکنید.

کی گفت خسته کننده ؟!
میگم برا ماموریت باید هی سفر کنی.اشتباه میگم؟!

اگه بخواد مثل قبلیش تکراری بشه نسازن بهتره ... !
تازه وفا داری به شماره ی اول هم در حد "صفر"...!
به قول نویسنده ی IGN :
پس از 15 ساعت بازی کردن فارکرای 2 از خودم پرسیدم:این بازی اسمش فار کرای بود؟!

شماره2 گرافیک زیبایی داشت ولی به قولی به شدت خسته کننده بود. ادم از یه جایی به بعد از بازی زده میشد. افکت ابشم خیلی ضعیف بود.
امیدوارم این شماره تو اون افریقای لعنتی نباشه.

به نظر من نام نسخه ی دوم بازی رو نباید FarCry میزاشتن . چون سبک بازی هیچ ارتباطی با شاهکار CryTech نداشت و اصلا هم در اون حد و اندازه ها نبود .

با اینکه شماره 2 اغلب خسته کننده و اعصاب خوردکن بود اما تا آخرش رفتم
در ضمن تو rd:r شما میتونستی کمپ یزنی و هرجا میخوای بری یا از کالسکه ها استفاده کنی نه مثل far cry 2 که تا دو دقیقه داشتی ماشین سواری میکردی میرفتی میرسیدی ایست بازرسی و بقیه ماجرا!(عجب Dog Days بود اون زمانا ها!!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or