Far Cry 2 برای PS3 و Xbox 360

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
Ubisoft ساخت این بازی رو برای کنسول های PS3 و Xbox 360 رسما تایید کرد. نکته جالب اینه که توی PR جدید اسمی از نسخه PC برده نشده!

London, United Kingdom – 3rd January, 2008 – Today, Ubisoft announced that Far Cry® 2 is being developed for the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and the PLAYSTATION®3 computer entertainment system. Far Cry 2 is a next-generation first-person shooter being created by Ubisoft’s Montreal development studio.

More than just a visual and technological achievement, Far Cry 2 immerses players in an entirely new kind of gaming experience, featuring a custom-made video game engine built from the ground up. Players will discover a true open world gameplay set in one of the most beautiful environments in the world, Africa, brought to life by high-definition next-gen technology. Far Cry 2 is scheduled to ship fiscal 2008–2009.

کیانوش جان تو که به مهم ترین منابع و مورد اعتماد ترین اونها دسترسی داری زحمت بکش خبر بزار برامون از خبرهای دروغی که 96 درصد شایعه هست اونم بی رو ته خسته شدیم که بعضی ها میزارن

برای pc فکر کنم زودتر بیاد اینو بخونید

The PC version is due to hit towards the end of Q1 2008, with the console versions slated for release somewhere in the vague time-line of the fiscal year 2008-2009.

crytekفكرشم نميكرد farcryروي كنسولها عرضه بشه همون كاري كه eaبا crysisكرد ولي واقعا به نفع خودشونه چون فروش بالايي ميكنن .
دمت گرم خيلي حال كردم

گیم اسپات اطلاعات جدیدی از بازی منتشر کرده و داستانش هم در آفریقا است و در ما نقش یک مزدور در یک گروه 12 نفره قرار داریم که با یک مافیای بین المللی میجنگند. بازی هم برای سال مالی 2009 (آگوست 2008 تا مارچ 2009) ریلیز میشه.

خدا كنه جنگل ها رو بهتر از شماره قبلي درست كنن تو شماره قبل انگار جنگل رو با خمير درست كرده بودن
البته فكر نكنم تو افريقا جنگل باشه

خدا كنه جنگل ها رو بهتر از شماره قبلي درست كنن تو شماره قبل انگار جنگل رو با خمير درست كرده بودن
بازی تو افریقاست یعنی بیابون :biggrin1:.

عزیز تمام مرکز آفریقا(اطراف خط استوا) جنگله که بهش میگن جنگلهای استوایی. فکر کنم درس اول راهنمایی بود!

----------
برای pc فکر کنم زودتر بیاد اینو بخونید

The PC version is due to hit towards the end of Q1 2008, with the console versions slated for release somewhere in the vague time-line of the fiscal year 2008-2009.
ششششرمنده منبع؟(اینکه زودتر میاد)

crytek فكرشم نميكرد farcryروي كنسولها عرضه بشه
تا اونجايي كه من ميدونم crytek حرفشاش در باره ي cryengine ه ولي فكر نميكنم farcry 2 با موتور cryengine ساخته بشه.پس دليلي نداره كه بخواد تعجب كنه يا به قول شما : فكرشم نكنه!

کیانوش جان تو که به مهم ترین منابع و مورد اعتماد ترین اونها دسترسی داری زحمت بکش خبر بزار برامون از خبرهای دروغی که 96 درصد شایعه هست اونم بی رو ته خسته شدیم که بعضی ها میزارن

سایت N4G رو که همه باهاش آشنا هستن شما آشنایی نداری؟!

http://www.n4g.com/NewsCom-96699.aspx

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or