Far Cry 2 برای PS3 انحصاری میشود...و ادامه شایعات!

rezaigi2004

کاربر سایت
:eek:

زمانی Far Cry 2 برای PC به صورت انحصاری اعلام شد پس از مدتی خبر ساخت این عنوان برای دو کنسول نسل بعد یعنی PS3 , X360 نیز تایید شد حال...

Leading UK videogames retailer Game yesterday removed the pre-order listing for the Xbox 360 version, whilst both PS3 and PC-DVD iterations both remain available

سایت UK videogames عنوان Far Cry 2 برای X360 را از لیست فروش خود حذف کرده و فقط PS3 , PC وجود دارد!

:eek:

سایت رسمی Far Cry 2 نیز هم اکنون لوگو Xbox 360, Xbox Live and PS3 را حذف کرده و فقط لوگو PC DVD وجود دارد!

/:)

در متن خبر ذکر شده با توجه به اعلام عرضه Splinter Cell : Conviction که امروز صبح اعلام شد قضیه کمی مشکوک هست و هر دو این موارد را مرتبط میداند و تا اعلام رسمی نباید تفکر و عملی صورت بگیرید!

fc2_logo.jpg

آخرین ویرایش:
من كه واقعا گيج شدم
يوبي سافت خودش گفت امتياز Splinter Cell : Conviction رو ماكروسافت خريده
توي خود سايت يوبي كه اصلا Splinter Cell : Conviction هم براي 360 وجود نداره
توي خود سايت يوبي هم Far Cry 2 هم فقط براي PC هست
خدا شفاشون بده اگه بازي كنسل شده خبر 3 ژانويه اعلام ميكنند 23 ژانويه كنسل ميكنند ؟
تازه مطلب خنده دار تر كه گفته شده توسط سايت PSX فكر كنم گفته جيمز باند و Far Cry 2 و GTA5 اختصاصي شد
ديگه از هر چي شايعه است داره حالم بد ميشه

به نقل از سایت videogamer :

خب قضیعه یه مقدار جالب شده . دقایقی پیش Ubisoft در اقدامی سریع و البته عجیب از طریق سایت videogamer رسما اعلام کرد که :
عنوان فوق العاده زیبای Farcry 2 برای Ps3 انحصاری نخواهد شد و طبق برنامه ی قبلی این بازی برای PS3 , 360 و PC منتشر میشود .
علاوه بر این بازی SP5 نیز برای PS3 منتشر نخواهد شد . متن کامل این خبر در این تاپیک موجود هست .

skan2-640.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

FC2 واسه هر دوی کنسولها کنسل بشه خیلی بهتره! همون لوگوی Only for PC عظمتی داره واسه خودش ...
اینقدر هم باید سنگین اجرا بشه که 9800GTX بره لنگ بندازه جلوش! اینجوری خیلی بهتره ...

همه ارزش PC رو ميدونيم و شکی توش نيست.
ولی يه دليل قانع کننده واسه اين جمله غير منطقی که زدی ميشه بياری ؟
هم قسمت اوّل حرفت و هم دوّم

FC2 واسه هر دوی کنسولها کنسل بشه خیلی بهتره! همون لوگوی Only for PC عظمتی داره واسه خودش ...
اینقدر هم باید سنگین اجرا بشه که 9800GTX بره لنگ بندازه جلوش! اینجوری خیلی بهتره ...

همه ارزش PC رو ميدونيم و شکی توش نيست.
ولی يه دليل قانع کننده واسه اين جمله غير منطقی که زدی ميشه بياری ؟
هم قسمت اوّل حرفت و هم دوّم
ارزش PC زمانی مشخص میشه که بازیهاش (همونطور که گفتم) Only for PC باشه.
ارزش کنسول هم همونیه که خیلی ها مثلا FC2 رو روی کنسول با همون گیم پد بازی میکنن بعد میگن High Quality بازی کردیم!!
بعضی عنوانها هم هستن که ریتشون توی همون کنسوله! Far Cry هم کلا پلتفرم اصلیش PC ـه! اگه روی کنسول دیده بشه مطمعنا میشه همون Far Cry Instinct آشغال ...

پ.ن:بازی که مولتی باشه معمولا ارزش چندان بالایی نداره (واسه PC بازها اینجوریه!)

بازی که مولتی باشه معمولا ارزش چندان بالایی نداره (واسه PC بازها اینجوریه!)
میدونی چرا ؟ چون اونوقت نمیره کسی خدا تومن پول pc بده به نظرم شما و بقیه فنبوی های pc هم یکم منطقی حرف بزنید بد نیست اینطوری فقط دارید اسپم میدید این چند روزه من فقط دارم اسپم میبینم انگار سایت داره مطالبش میچرخه و دوباره می خواین بحثهای چند وقت پیش رو تکرار کنید من توصیه می کنم به خودتون زحمت ندید و سایت رو سنگین نکنید فقط کافیه یه چند صفحه تو سایت مطالعه کنید مطالب خیلی خوبی دوستان گذاشتن که خیلی به دردتون می خوره .

باتشکر از همه

این چه حرفی که اگه بازی مولتی پلتفرم بشه ارزش از بین میره :confused:
مگه این COD4 که رو همه کنسول ها و pc اومد بازی بیخودی شد ... باید سازنده توان انتشار تو همه پلتفرم ها
رو داشته باشه
من که از این موتور جدید بازی اصلا خوشم نیومد گرافیک یک جوری شده اصلا طبیعی نیست
چرا cry engine 2 رو استفتده نکردن

کسی که کنسول بازه نمیتونه خصوصیات Pc رو درک کنه بنایراین نه ترجیح میدم منطق باید وسط نه برام مهمه کسی قانع بشه ... (چون هر کی هر چی که داره قانعه ازش و دوست نداره دوباره قانع بشه!)
من خودم کنسول بازم دیگه (اینو که فکر کنم همه بدونن) ولی اینکه بخواین Pc و کنسول رو در یک سطح بدونین جای خنده زیاد داره!

کسی که کنسول بازه نمیتونه خصوصیات Pc رو درک کنه بنایراین نه ترجیح میدم منطق باید وسط نه برام مهمه کسی قانع بشه ... (چون هر کی هر چی که داره قانعه ازش و دوست نداره دوباره قانع بشه!)
من خودم کنسول بازم دیگه (اینو که فکر کنم همه بدونن) ولی اینکه بخواین Pc و کنسول رو در یک سطح بدونین جای خنده زیاد داره!
معلومه كه مقايسه PC با كنسول هاي نسل بعد خنده داره
PC هاي High End هم بازي ها رو نمي تونن اونجوري كه دو كنسول نسل بعد اجرا ميكنند اجرا كنه و فقط افت فريم دارن
اصل بازي سازي اينه كه موتور بازي با اون PC و كنسول مورد نظر Match بشه
نه اينكه چون PC هاي High end قدرت پردازش و گرافيك بالاتري نسبت به (PS3و360)دارند بتونند بازي ها رو بهتر از اين دو كنسول اجرا كنند و بستگي به سازنده هاش داره
ببخشيد يه كم از موضوع اصلي تاپيك دور شدم:biggrin1:

ديديد شايعه است! جديدا هرچي شايعه مياد فقط خالي بنديه اصلا تو اين يك ماه يك شايعه نيمده! كه رسمي بشه.
معلومه كه مقايسه PC با كنسول هاي نسل بعد خنده داره
PC هاي High End هم بازي ها رو نمي تونن اونجوري كه دو كنسول نسل بعد اجرا ميكنند اجرا كنه و فقط افت فريم دارن
اصل بازي سازي اينه كه موتور بازي با اون PC و كنسول مورد نظر Match بشه
نه اينكه چون PC هاي High end قدرت پردازش و گرافيك بالاتري نسبت به (PS3و360)دارند بتونند بازي ها رو بهتر از اين دو كنسول اجرا كنند و بستگي به سازنده هاش داره
ببخشيد يه كم از موضوع اصلي تاپيك دور شدم:biggrin1:
من نميدونم! چرا يكي يك چيزي ميگه صد نفر هم پشتش ميان تشكر ميكنند حالا اون نوشته خوب باشه يا بد! شما خيلي به كنسولت انگار مطمئني كه ميگي بهترين PC هاي جهان هم قدرت ندارند! به PS3 , X360 برسند نه؟ اين دو كنسول اگر خيلي هنر كنند! شايد بتونند انگشت كوچيكه يك كامپيوتر بشند. هيچ كدومشون حتي يك كم از DX10 رو هم ساپورت نميكنه بعد شما ميگي قدرت اينها بيشتره؟ دل خوشي داري ها! PS3 كه هيچي اگر صد تاش هم كنار هم بزارن يك PC نميتونه باشه. از لحاظ اجراي بازي ...

با سلام
خوب اینم جواب Patrick Redding به ایمیل من, که پرسیدم واسه کدوم پلتفورم ها میاد:
PC, Xbox360 and PS3 - release date to be announced soon

من که از این موتور جدید بازی اصلا خوشم نیومد گرافیک یک جوری شده اصلا طبیعی نیست
چرا cry engine 2 رو استفتده نکردن
نگو که الان پای crysis fan ها میاد وسط !!!
نمی تونن cry engine 2 رو درست با کنسول match کنن و چون دارن بازی رو مالتی پلتفرم می کنن مجبورن از جوری طراحی کنن که برای کنسول ها به مشکل بر نخورند... حتی اگه از cry engine 2 استفاده کنن باید یکم تغییر کنه... ولی مطمئن نیستم که cry engine 2 نباشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or