Fantasia: Music Evolved عنوان جدید harmonix معرفی شد

• Thread starter Thread starter CAVALRY
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

CAVALRY

کاربر سایت
734bjv06lkjt0gt7o.jpg

harmonix استودیویی که به خاطر کار بر روی عناوینی مثل rock band و dance central شناخته می شود در حال کار بر روی عنوانی موزیکال با کنترل حرکتی برای xbox 360 و xbone می باشد که این عنوان اقتباسی مدرن از یک انیمیشن به نام fantasia می باشد که توسط walt disney در سال 1940 انتشار یافت.

Chris Nicholls تهیه کننده اجرایی disney در مورد بازی توضیح می دهد که ما در این بازی می خواهیم قدرت و جادوی موزیک را در دستان بازیکنان قرار دهیم پس به جای انکه بازیکنان در مکان های تاریک جلوی نمایشگر هایشان بشینند و خلاقیت دیگران را تحسین کنند ,ما به انها این اجازه را میدهیم تا قدم در راه Mickey گذاشته و چگونگی استفاده از قدرت موسیقی را یاد بگیرند

بازیکنان در این بازی کنترل یک شاگرد جادوگری را در دست می گیرند که وظیفه دارد با اجرای ترانه ها زندگی را به دنیا بر گرداند.
لینک

عکس های منتشر شده از این عنوان:

آخرین ویرایش:
یعنی قول میدم این بازی خیلی راحت بهترین بازی کینکت میشه با اختلاف زیاد، به علاوه یکی از بهترین بازی های سال 2014 هم میشه :دی دقیقا بازی همون چیزی به نظر میاد که یه بازی کنترلر حرکتی باید باشه، خوبه بعد از این همه مدت متوجه شدن کینکت به درد چه سبکی میخوره. البته اگه سازنده Harmonix نبود اینقدر خوشحال نمیشدم ولی دیگه Harmonix جای هیچ شک و شبه های باقی نمیزاره :دی

Harmonix قبلا اعلام کرده بود که داستان و گیم بلی نقش مهمی رو تو بازی جدیدشون داره
والا از اون تریلر و تصاویری که من دیدم این بازی از نظر گیم بلی حرف هایی برای گفتن داره ولی از نظر داستان هیچ حرفی برای گفتن نداره

انصافا اين هارمونيكس استوديوي سطح بالايي هست و كيفيت كاراشم بالاس.....به عنوان يه ip جديد هم خوب انصافا و اي كاش نمايشي هم تو e3 داشته باشه
همين dc اش هم فوق العاده مچ بود با كينكت و موفق شد

Harmonix قبلا اعلام کرده بود که داستان و گیم بلی نقش مهمی رو تو بازی جدیدشون داره
والا از اون تریلر و تصاویری که من دیدم این بازی از نظر گیم بلی حرف هایی برای گفتن داره ولی از نظر داستان هیچ حرفی برای گفتن نداره

نباید هم از یه بازی در سبک موزیکال انتظار داستان داشت !

نباید هم از یه بازی در سبک موزیکال انتظار داستان داشت !

عزیز سبک این بازی موزیکال نیستش.
خود Harmonix قبلا اعلام کرده بود که بازی جدیدشون به سبک موزیکال نیست.همین طور هم گفتند که گیم بلی و داستان نقش مهمی تو بازی جدیدشون داره
وقتی سازنده ها همچین حرفی میزنند انتظار گیمر ها هم بالا تر میره

عزیز سبک این بازی موزیکال نیستش.
خود Harmonix قبلا اعلام کرده بود که بازی جدیدشون به سبک موزیکال نیست.همین طور هم گفتند که گیم بلی و داستان نقش مهمی تو بازی جدیدشون داره
وقتی سازنده ها همچین حرفی میزنند انتظار گیمر ها هم بالا تر میره
چیزی که من از متن خبر برداشت میکنم این هستش که بازی موزیکاله (حالا شاید به شکلی متفاوت از راک بند و ...)
در ضمن از روی پلات داستان نمیشه قضاوت کرد چون خیلی از داستان ها (از جمله کارهای دیزنی) پلات ساده ای دارن:

پری دریایی : پری ای که عاشق یه انسان میشه و میره تا بهش برسه...
تارزان : پسری که تک و تنها توی یه جنگل و میون حیوانات بزرگ میشه...
پوکوهانتس:دختر وحشی که با پسری از دنیای متمدن ملاقات میکنه...

پلات ها سادن ولی در اجرا عمق میگیرن.

بی صبرانه منتظر رونمایی و یه تریلر خفن با حضور Usher و بروبکس تو E3 امسال هستیم .:d خبرهایی حاکی از اونه مایکروسافت اعلام کرده برای تنوع و جوون گرایی و افزایش روحیه تماشگران و همچنین افزایش انگیزه جناب کلیفی برای بازگشت به دنیای بازی سازی می خواد جاستین بیبر رو بیاره روی سن . به نظر تصمیم بسیار زیرکانه ای بوده از جانب شرکت مایکروسافت .

من هیچوقت فکرش رو نمیکردم عاشق یه بازی موزیکال بشم! الان فکم رو زمینه! عجب چیزی رو کردن! فانتازیا یه مخلوطی از انیمیشن های دیزینی (خصوصا میکی) همراه با موسیقی ارکسترال کلسیک بود که نمیدونم چرا همین صبحی یهو حال کردم برم از اول نگاش کنم!:دی فکر کنم من قدیسم و اینجوری اخبار آینده بهم الهام میشه! از این به بعد به من بگید حضرت ماکان!:دی

این بازی بنظر من یکی از برگ های برنده مایکرو تو E3 هست! بقیه بازی های کینکتش هم اینجوری باشه باید جدی تر به فکر خرید One باشیم!‍:دی

راستی حرفی نزدن که اپیزود زئوس هم هست یا نه؟ رقص ان اسبای پرنده حرف نداشت!

بی صبرانه منتظر رونمایی و یه تریلر خفن با حضور Usher و بروبکس تو E3 امسال هستیم .:d خبرهایی حاکی از اونه مایکروسافت اعلام کرده برای تنوع و جوون گرایی و افزایش روحیه تماشگران و همچنین افزایش انگیزه جناب کلیفی برای بازگشت به دنیای بازی سازی می خواد جاستین بیبر رو بیاره روی سن . به نظر تصمیم بسیار زیرکانه ای بوده از جانب شرکت مایکروسافت .
این تیکه جاستین و جدی گفتی یا شوخی بود؟! :d
این usher که خودش بس چندشه...!! این جاستین هم hater کم نداره،مخصوصا بین جماعت پسرا ....!!! >:)
not a good idea...!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or