ارسال پاسخ

ممنون :x

ماد رو بیشتر واسه همون بخش ظاهری قضیه گفتم، بهبود گیمپلی، گرافیک و انیمیشنا و ... منظور، یکی مثلا دیدم اگه اشتباه نکنم انیمیشنای مدرن وارفیرو آورده بودن واسه اسلحه ها خیلی تر و تمیز شده بود و گانپلی خیلی عالی بنظر میرسید، بعضی از این ویدئوهاییم که گفتم اینقد محیط پرجزئیات و گرافیک خفن هست قشنگ بازی درحد یک عنوان 2020 ـی شده :D

از مادینگ این خیلی اطلاعاتی ندارم ولی مثلا اسکایریمو تازه پارسال تموم کردم واسه همین دریایی از ماد جلوم بود حدود 30 تا ریختم به غیر از گرافیک گیمپلی واقعا روون شده بود و حس میکنم خیلی تجربه بهتری داشتم نسبت به کسی که Vannila رو میره :D سر همین دنبال اینم فال اوتم همونطوری برم.

من فقط Fallout4 ـو موقع لانچ همون اوایلش ول کردم (تو فاز RPG نبودم اون زمان:D) بقیه Fallout ـارو هم کلا بازی نکردم امیدوارم بتونم کنار بیام باهاش :D

الانم به این دلیل یادش افتادم که چند وقت پیش The Outer Worlds ـو تموم کردمو واقعا خیلی حال کردم با داستان، شخصیتا و دیالوگاشون و همینطور دنیاش، با توجه به اینکه میگن خیلی از فال اوت الگو گرفتن و شباهت دارن (New Vegas ـم که خودشون ساختن:D)

اگه همینقدرم بتونه منو درگیر دنیاش کنه راضیم :D

راستی Fallout 76 ـو بعد آپدیتا تست نکردی ببینی هنوز به درجه نرسیده که ارزش پلی داشته باشه؟ :D

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or