ارسال پاسخ

خوب یک نکته ی جالب دیگه در رابطه با همراه ها:d

همون طور که میدونید تو بازی فقط میشه از یک Follower استفاده کرد.وقتی مثلا Dogmeat همرامه و بعد به Piper میگم بیاد دنبالم،Dogmeat یک مقدار ناراحت میشه(چون همون طور که گفتم فقط یک همراه میتونی داشته باشی و وقتی یکی همرات باشه و به یکی دیگه بگی بیاد دنبالت همراه قبلیت ترکت میکنه) و Piper هم با مهربونی میگه "معذرت میخوام پسر،وقتشه که بری خونه"

یا وقتی با یک همراه(اسمش رو نمیگم چون این یکی سوپرایز هست) دیگه هستم و به Codsworth میگم بیاد دنبالم.اون یکی همراهم به شوخی بگه "نزار این یکی(منظورش شخصیت اصلیه:d) رییس بازی در بیاره." و Codsworth هم با یک اصطلاح میگه"اتفاقا من دوست دارم که برام رییس بازی در بیاره")

از این دیالوگ ها بین همراه ها تو این مورد خیلی زیاده:d

البته بازی  یک Perk داره که میتونی همزمان دو تا Follower داشته باشی.حالا من صبر میکنم تا لولم در حدی برسه که بتونم بگیرمش.شاید وقتی گرفتمش دیدم که بین اون دو تا Follower ها دیالوگ های مختلفی میشه شنید:d

شما نگران اتمسفر نباش:d

اگه بازی تو یک چیز های بی نقص عمل کرده یکیش همون اتمسفر عالیشه:d

دنیای Wasteland بازی پرجزییات ترین دنیایی هستش که تو عمرم دیدم:bighug:

والا من تا یک حدی تو این ساخت و ساز رسیدم و یک چیز هایی تو اون مورد میدونم ولی نمی تونم تمام چیز هایی که فهمیدم رو به شکل کامل تو یک پست بزارم

البته اگه مثلا سوالی دارید که بگید"چه جوری میشه از وسایل الکترونیکی استفاده کرد و روشنون کرد" من در خدمتم:d

البته من یک چیزی هم بگم تو مورد ساخت و ساز:d

شما میتونید علاوه بر خرابه ها،از ات اشغال هایی مثل اسباب بازی،Tin Can امثال اینا برای ساخت و ساز کمک بگیرید!

چون مثلا ات اشغالی مثل Tin Can از اهن ساخت شده و شما میتونید از اون Tin Can برای ساخت خونه ی اهنی کمک بگیرید.

خیلی تو سیستم ساخت و ساز کار کردند:d

واقعا دمشون گرم:bighug:

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or