Fallout 3 & Oblivion Double Pack برای X360 و PC در ماه آوریل

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

oblivion-fallout-3dpackshots610.jpg

Bethesda اعلام کرد که این پک ترکیبی از The Elder Scrolls IV: Oblivion و Fallout 3 است که در تاریخ 3 آوریل سال 2012 منتشر میشود ...
این پک در آمریکای شمالی برای X360 و PC به ترتیب با قیمت 29.99 و 19.99 دلار عرضه خواهد شد ... قابل ذکر است با توجه به یک پست
از طرف شرکت وضعیت نسخه ی PS3 کمی نامعلوم است و البته فکر نکنم بخاطر این کسی ناراحت بشه ...

it isn’t “allowed to release it for PS3″ at present, but if the situation “changes at some point, we’ll let folks know

آیا شما هم منتظر این پک هستید یا اصلا برای شما اهمیتی نداره !؟

منبع

:)) بت سدا پول کم آورده دوبل پک جدید آورده.فک کنم جزو معدود بازی های نقش آفرینی بود این فال آوت که من بازیش کردم و خوشم اومد.واسه ارجینال بازا پک با ارزشی هست ولی متاسفانه برا دوتا پلتفرمی عرضه شده که تو کشورمون کمترین درصد ارجینال بازی رو داره.مبارک طرفداران این سری:دی

برای کسایی که تا حالا این دو تا شاهکارو تجربه نکردن و البته جزو قشر شریف دزدان دریایی نیستند با این قیمت بیشتر شبیه به یه گنج بزرگ می مونه :دی

متاسفانه برا دوتا پلتفرمی عرضه شده که تو کشورمون کمترین درصد ارجینال بازی رو داره
بیشتر به این دلیل روی PS3 نمیاد که Oblivion رو یکی دو هفته قبل از اسکایریم یک بار دیگه با باکس آرت جدید عرضه کرد ( در مورد محتویات داخلش که چیز میز اضافه داره یا نه چیزی نمیدونم ) ، اگر اون پک رو به فروشنده نشون میدادیم 5 دلار برای خرید اسکایریم تخفیف میداد بهمون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or