Fable: Legends یک عنوان بزرگ با عمر 5 تا 10 سال خواهد بود

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بر اساس گفتگوی رییس شرکت Lionhead آقای John Needham با سایت GI International گفته شده است که تیم سازنده درصدد آن است که این عنوان عمری بین 5 تا 10 سال داشته باشد. وی در ادامه می گوید: " این عنوان باید تبدیل به بازی بزرگی شود که بتواند تا 10 سال آینده ادامه داشته باشد. به همین دلیل نیاز است که کارهای زیادی بر روی آن انجام شود و باید از قدرت Cloud و ویژگی های Xbox One به نحو احسن استفاده کرده و ما نیز باید در طول این دوران باعث رشد آن شویم. این عنوان بزرگ و جاه طلبانه خواهد بود زیرا باید برای مدت طولانی ادامه پیدا کند. "

هنوز تاریخ دقیقی برای انتشار Fable : Legends اعلام نشده است.

آخرین ویرایش:
تاحالا کسایی که گفتن بازیشون ده سال عمر میکنه:
Ubisoft با Watch_Dogs
Bungie با Destiny
Lionhead با Fable:legends

مثل اینکه مد شده قضیه:d

عملا دوتای اول و اخری دروغی بیش نیستند و نخواهند بود . تو این بین فقط میشه به destiny اعتماد کرد و بس .

بنظرم این بازی با ذات Fable در تضاده.طرفدار ها بیشتر منتظر یه خط داستانی فوق العاده با شخصیت پردازی های فوق العاده بودن نه یه بازی آنلاین کوآپ.
من Fable: The Journey رو از نظر Fable بودن به این ترجیح میدم.

فکر کنم منظورشون عمر دیسک بازی هست، یعنی تا 10 سال مواد به کار رفته در دیسک فاسد نشه.
جدای از شوخی اگر بشه این کارو کرد جالب میشه.

10 سال دیگه خداییش خیلیه.
یه لحظه فکر کنید این بازی قراره یه نسل با گیمرا باشه .... عمرا
بهترین و جاه طلبانه ترین بازیهای تاریخ هم این اتفاق براشون نیفتاده.

این 5 تا 10 سال رو احتمالا با در نظر گرفتن DLC,پچ و اپدیت هایی که برای بازی میاد گفتند.

دقیقا منم همچین فکری میکنم. غیر از این به هیچ وجه نمیشه چیزی ساخت که توی اون دنیا که با سرعت رو به جلو میره 10 سال دوام بیاره.

این عنوان باید تبدیل به بازی بزرگی شود که بتواند تا 10 سال آینده ادامه داشته باشد.
زهی خیال باطل

- - -ویرایش - - -

این 5 تا 10 سال رو احتمالا با در نظر گرفتن DLC,پچ و اپدیت هایی که برای بازی میاد گفتند.
مگه شک دارید ؟ blizzard ب اون بزرگی نمیتونه wow رو تا ده سال ک هیچه 4 سال بدونه اکسپنشن نگه داره حالا Lionhead ک جایی خود داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or