Fable III تقریبا آماده است

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
molyneux.jpg

پیتر مولینیو در گفتگوی اخیر خود اعلام کرد که Fable III تقریبا در مراحل پایانی ویرایش و پولیش به سر می‌برد.

همچنین او اظهار داشته است که در هفته آینده که این بازی در همایش X10 به نمایش گذاشته شود، برخی از مردم از خصوصیات و ویژگی‌های[ جدید آن] ناراحت خواهند شد!

در هفته آینده اطلاعات بیشتری از این بازی رونمایی خواهد شد.

Source

فکر کنم دلیلش این هست که بازی رو دوباره دارن روی همون کنسول یعنی 360 میسازن. معمولا به زمان کمتری نیاز هستش چون دیگه با دستگاه نحوه کارش آشنا شدن و به همین خاطر سریع تر آمده شده. البته به نظر من این می تونه دلیلش باشه.

فکر کنم دلیلش این هست که بازی رو دوباره دارن روی همون کنسول یعنی 360 میسازن. معمولا به زمان کمتری نیاز هستش چون دیگه با دستگاه نحوه کارش آشنا شدن و به همین خاطر سریع تر آمده شده. البته به نظر من این می تونه دلیلش باشه.
اون که هست- موتورم امادست- تم بازی ساخته شدست!طراحی کاراکتر هم که قبل همه کاراشو انجام دادن!فقط یک باز سازی میمونه(اونم به این راحتی نیست که ما حرف میزنیم- شماره اول 2-3 سال پیش اومده)!!!!نه الان -چند سالی روش کار کردن!امید وارم بیخیالش نشن-جهت بهتر شدن بازی باز هم روش فعالیت کنند-7-8 ماهی تا عرضه مونده!

-امید وارم پیشرفت داشته باشه- و حد اقل گرافیک رو مقداری ارتقا بدن- و محیط رو گستر ده کنن باز هم:love:

يكي اينه (مولينيو) يكي هم كوجيما هرچي بسازن من رو خوشحال ميكنن .
حالا بايد ببينيم چه تغييري كرده كه اين گفته شايد ناراحت بشن.(ميترسم زاويه دوربين اول شخص بشه...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or