Fable Anniversary معرفی شد+ جزئیات

RattleSnake

کاربر سایت
04810549972164310563.jpg

امروز استدیو Lionhead ریمیک Fable 1 HD را برای کنسول Xbox 360 تایید کرد.

در ویدئو منتشر شده از سوی Lionhead تایید شد که ریمیک عنوان RPG که در سال 2004 منتشر شد یعنی Fable به صورت HD برای Xbox 360 تایید شد.

این استدیو انگلیسی در پاسخ به تایید این ویدئو گفت:"
این هم یکی از کارهایی کوچکی است ما برروی آن کار می‌کنیم."

شخصیت نمایش داده شده در ویدئو Jack of Blades است که villain اصلی Fable 1 است در انتهای این ویدئو هم لوگوی Xbox 360 به نمایش درآمد. این تایید می‌کند بازی برای Xbox 360 عرضه می‌شود.
آپدیت:
تغییران این نسخه:
رابطه کاربری بهبود یافته کم شدن زمان لودینگ. کنترل بهتر سیستم ذخیره سازی خوب و جدید در این نسخه تصاویر بصری خوب برای کنسول xbox 360 . هماهنگ با SmartGlass و دارای leaderboards برای chicken punting به همراه ساپورت از Achievements و دارای بسته الحاقی Lost Chapters
گرافیک ارتقا یافته و کیفیت صدای خوب.

بازی تعطیلات امسال برای Xbox 360 عرضه میشود

Ted Timmins سر طراح بازی گفت:"
ما واقعا خوشحال هستیم که Fable را برای Xbox 360 می‌سازیم. طرفداران Fable از ما درخواست کردند این بازی را HD‌ کنیم، پس ما هم به آنان Fable Anniversary را هدیه می‌دهیم و می‌خواهیم هم طرفداران جدید بازی و هم طرفداران قدیمی تجربه متفاوتی از این فرنچیز در این Fable داشته باشند."

تصاویر:

منبع
2

آخرین ویرایش:
کاشکی برای One میومد!:| اما در کل فوقالعاده هست! Fable رو وقتی برای اولین بار بازی کردم تا چند ساعت اول که به دنیای بازی عادت کنم تو شوک بودم! یعنی کف کرده بودم از چیزی که ساخته بودن! همون اول بازی یه یارو رو دیدم که داشت به زنش خیانت میکرد، ازش پول گرفتم لوش ندم و بعد سریع رفتم پیش زنش و ازش پول گرفتم تا شوهرش رو لو بدم!:دی یعنی اولین بازی بود که تونستم توش شخصیت حقیقی خودم رو به نمایش در بیارم!:دی

یا مثلا انجایی که گیلد مستر داشت بهم آموزش تیر اندازی میداد من از سر کرم ریزی شروع کردم گیلد مستر رو به جای هدف زدم اما ان ناراحت شد و دیگه بهم آموزش نداد و یهو بازی تغییر کرد! انصافا ان موقع بازی ها اصلا این مدلی نبودن! تو به کسی غیر از دشمن ها اتک میزدی هیچی نمیشد و Fable واقعا گستره انتخاب بزرگی داشت! واقعا بازی فوقالعاده ای هست و ریمیک HD ایش یکی از بهترین تجربه های این نسل برای من.

رو دیسک منتشر قراره بشه یا توی xbl قراره بزارن ؟ چون اگه تو xbl بذارن مثل crysis1 خیلی از ما xbox دار ها که کنسولمون jtag نیست نمیتونیم بازیش کنیم .

با یک پسر بچه شروع کردم و اخرش با ریش و موی بلند سفید بازی رو تموم کردیم،سختی زندگی که داشت رو از صورتش میشد خوند.زندگی کردیم تو بازی!:x
دفعه قبل که نتونستیم شمشیرو از سنگ بکشیم بیرون،کسی می دون چیکار باید کرد؟

رو دیسک منتشر قراره بشه یا توی xbl قراره بزارن ؟ چون اگه تو xbl بذارن مثل crysis1 خیلی از ما xbox دار ها که کنسولمون jtag نیست نمیتونیم بازیش کنیم .
اگر رو لايو بدن كه به احتمال 99% رو ديسك ميدن خيلي از ما كه كنسول مون جيتگ نيست از تو لايو بازيرو ميخريم

با یک پسر بچه شروع کردم و اخرش با ریش و موی بلند سفید بازی رو تموم کردیم،سختی زندگی که داشت رو از صورتش میشد خوند.زندگی کردیم تو بازی!:x
دفعه قبل که نتونستیم شمشیرو از سنگ بکشیم بیرون،کسی می دون چیکار باید کرد؟
باید قدرت بدنی یا thoughness ات رو بالا میبردی....البته شمشیر خیلی قوی هم نمیداد

اگر رو لايو بدن كه به احتمال 99% رو ديسك ميدن خيلي از ما كه كنسول مون جيتگ نيست از تو لايو بازيرو ميخريم

فکر می کنم روی دیسک می دن بیرون.یعنی امیدوارم که این کارو بکنند.بابا یکی نیست به این ماکروسافت بگه اخه دلار بالاست بچه ها پول ندارن پوینت بخرند:d
Master Miller دستت درد نکنه خیلی خبر عالی بود.:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or