Fable جديد براي XBLA

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
fable-heroes-mock-up.jpg

در طي مراسم San Fransisco اتفاقات جالبي رخ داده. يكي از اين اتفاق هاي مهم و البته هنوز در حد شايعه ، يك Fable جديد به نام Fable :Heroes است. البته جزئيات بيشتري در دست نيست پس اين مطلب يك شايعه است. اين در حالي است كه تيزري به بيرون درز پيدا كرده كه خبر از يك Forza جديد ميدهد به نام Forza :Horizon . تا اينجا كه مشخص است اين بازي ها براي XBLA هستند.
همچنين آقاي Steve Beinner رئيس بخش بازاريابي بازي هاي First Party مايكروسافت گفته است كه "سال 2012 بزرگترين سال براي xbox 360 است و قطعا از 2011 بزرگتر است"

خوب مثل اينكه بازي در سايت xbox معرفي شد ، عكسي هم كه در زير مشاهده ميكنيد از خود بازي است.

82153004870015935751.jpg

آخرین ویرایش:
اسمش خیلی وسوسه آوره حتی از TJ هم وسوسه آور تر :d تو یک سال 2تا Fable نمیدونم چرا بهم بر نمیخوره بیشتر هم خوشم میاد ولی رو XBLA نامردیه هرچی بازی میخواد معرفی بشه آرکید هست ماکرو هم ملت گرفته خب رو دیسک بده دیگه :|

بیا یک Black & White جدید معرفی کن، خفه کردی خودتو با Fable !
IP اینی که گفتی دست EA هست وگرنه تا الان 5 تا B&W دیده بودیم :دی
IP اُوِرمیلک شده به این Fable میگنا ...
یادش بخر دو شماره اول معرکه بودن :( ... شلنگ گرفته شده روش .
اولا که شایعه هست و تا تایید نشه نمیشه راجع بهش صحبت کرد :دی دوما اگه یه بازی که 2 سال یه بار عرضه میشه رو اور میلک شده میگن، فلان بازی ها که هر سال عرضه میشه رو چی میگن؟ سوپر الترا اور میلک؟ :-/ :دی ضمن اینکه بازی هایی که هر دو سال یه بار عرضه میشن هم تعدادشون خیلی زیاده و محدود به Fable نیستن :)

اولا که شایعه هست و تا تایید نشه نمیشه راجع بهش صحبت کرد :biggrin1: دوما اگه یه بازی که 2 سال یه بار عرضه میشه رو اور میلک شده میگن، فلان بازی ها که هر سال عرضه میشه رو چی میگن؟ سوپر الترا اور میلک؟ :-/ :biggrin1: ضمن اینکه بازی هایی که هر دو سال یه بار عرضه میشن هم تعدادشون خیلی زیاده و محدود به Fable نیستن :)
حالا نمیخواد تو غیرتی بشی Fable فن :) ! اون بازیه که هر سال میاد و منو تو هم دوسش داریم (:دی!) ، لا اقل کیفیت خودش رو حفظ کرده ، شما یه نگاه به فیبل 3 بنداز :|
همون قدری آبروریزی بود ، که کانویکشن اندک آبروی سری SC رو برد ...

حالا نمیخواد تو غیرتی بشی Fable فن :) ! اون بازیه که هر سال میاد و منو تو هم دوسش داریم (:دی!) ، لا اقل کیفیت خودش رو حفظ کرده ، شما یه نگاه به فیبل 3 بنداز :|
همون قدری آبروریزی بود ، که کانویکشن اندک آبروی سری SC رو برد ...
خب این چه ربطی به میلک شدن داره؟ معمولا این عنوان رو برای یه بازی به کار می برن که هر سال یه شماره ازش بیاد، من هم منظورم لزوما CoD نبود، NFS و Assassin's Creed و اینا هم تو این دسته قرار می گیرن. Fable هر 2 سال یه بار عرضه میشه، به این نمیگن میلک شدن :دی در ضمن یه بازی با متوسط 80 آبروریزی نیست، در عین حالیکه من خودم خیلی با Fable III حال کردم.

بازی توی سایت رسمی Xbox قرار داده شد و منتقلش کردم به بخش اخبار .
عکس های بازی

82153004870015935751.jpg

یعنی جدآ اون روزشمار Lion Head برای این بود ؟! :دی به قیافه ـش میخوره بازی جالب و سرگرم کننده ای در نوع خودش باشه ولی با اون روزشمار انتظار یه چیز دیگه داشتم.

آخرین ویرایش:
هنوز تاریخ انتشارشون که مشخص نشده:دیپس وقت واسه هزار کردن forza 4 هستش هنوز فیبلم که:دی

---------- نوشته در 08:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 AM ارسال شده بود ----------

یعنی جدآ اون روزشمار Lion Head برای این بود ؟! :دی به قیافه ـش میخوره بازی جالب و سرگرم کننده ای در نوع خودش باشه ولی با اون روزشمار انتظار یه چیز دیگه داشتم.
از ماکرو انتظاری بیشتر از این میشه داشت؟ همینم الان تعجبیه

خیلی خیلی بنظر میرسه MMO باشه.با توجه شایعاتش که قبلا هم بود.
این عکس رو دیدی و گفتی MMO ???
این بازی مثل Castle Crashers هست. یه بازی Hack & Slash چهار نفره
یعنی جدآ اون روزشمار Lion Head برای این بود ؟!
biggrin1.gif
به قیافه ـش میخوره بازی جالب و سرگرم کننده ای در نوع خودش باشه ولی با اون روزشمار انتظار یه چیز دیگه داشتم.
مولینو هر وقت برای GDC روز شمار گذاشته ، فیبل معرفی کرده. تجربه این موضوع رو ثابت کرده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or