آخرین ویرایش:
به بازی Safety Car اضافه شده یکی از نکات مثبت و پیشرفت بازی نسبت به نسخه 2010 هست هم حساب میشه به نظرم بازی نسبت به نسخه پیشین خیلی از نظر جزئیات واقعی تر شدهقضیه mercedes benz ه چیه؟؟
کاملا تایید میشهیکی از مشکلات نسخه قبلش که باعص شد اصلا نتونم با بازی ارتباط برقرار کنم فرمون فوق العاده خشک و بد قلق بازی بود طوری که سر پیچ ها همش میرفتی تو خاکی و یکی دیگه که برای من عجیب بود لاستیک های ماشین ها خیلی مصنوعی و تو ذوق میزد انگار ثابت بود یکجوری بود با دقت نگاه کنید متوجه میشید
تو گیم اسپات دیدم نوشته بود خیلی خوبه
فقط یکی از معایبش رو کنترله ماشین ذکر کرده بود و نوشته بود باید یه مدت بازی کنید تا بهش عادت کنید
و در ضمن گفته بود اگر میخواید کاملا از کنترلش لذت ببرید باید یه فرمونه فورس فید بک دار داشته باشید
یکی از مشکلات نسخه قبلش که باعص شد اصلا نتونم با بازی ارتباط برقرار کنم فرمون فوق العاده خشک و بد قلق بازی بود طوری که سر پیچ ها همش میرفتی تو خاکی و یکی دیگه که برای من عجیب بود لاستیک های ماشین ها خیلی مصنوعی و تو ذوق میزد انگار ثابت بود یکجوری بود با دقت نگاه کنید متوجه میشید
مثلا من هیچوقت تو ابوظبی تو تعیین خط اول نشدم چون تو یک پیچ قشنگ کم می آوردم :dولی کلا بعد یک مدت تکراری می شدبله همون قابلیت را هنوز داره تو کمترین دور تقریبا 20 دقیقه طول میکشه مثل نسخه 2010 هست آدم که نمیتونه یک ساعت و نیم بشیه رانندگی کنه :dشماره قبلی که خیلی خسته کننده بود ، بعضی از مسابقاتش نیم ساعت تا 40 دقیقه طول میکشید . آدم وسطش خوابش میگرفت .
کسی میدونه این نسخه هم تعداد دور ها مثله شماره قبلی زیاده یا نه ؟
F1 مثله کله پاچس یا خوشت میاد یا بدت میاد ..! باید به مسابقاتش علاقه داشته باشی تا بازی برات جذاب شه .... من که عاشقه F1 هستمو تمامه مسابقاتشو دنبال میکنم بنظرم این نسخش عالییه ......کسی این نسخه جدید رو بازی کرده .. گرافیکش چطوره مثل نسخه قبلیش .. تاریخ گذشته نیست من عاشق ریسنگم از نسخه 2010 حالم به خورد.. امیدوارم این هم به سرنوشت ااون دچار نشه...