F1 2011 | Xbox 360

Captain America

I am become Death, The Destroyer of Worlds
کاربر سایت
fld_games_cover2_1303.jpg

سازنده:Codemasters Birmingham
ناشر:Codemasters
تاریخ عرضه در دنیا: 20 سپتامبر 2011
ژانر: ریسینگ (Racing)

آخرین ویرایش:
تو گیم اسپات دیدم نوشته بود خیلی خوبه
فقط یکی از معایبش رو کنترله ماشین ذکر کرده بود و نوشته بود باید یه مدت بازی کنید تا بهش عادت کنید
و در ضمن گفته بود اگر میخواید کاملا از کنترلش لذت ببرید باید یه فرمونه فورس فید بک دار داشته باشید

یکی از مشکلات نسخه قبلش که باعص شد اصلا نتونم با بازی ارتباط برقرار کنم فرمون فوق العاده خشک و بد قلق بازی بود طوری که سر پیچ ها همش میرفتی تو خاکی و یکی دیگه که برای من عجیب بود لاستیک های ماشین ها خیلی مصنوعی و تو ذوق میزد انگار ثابت بود یکجوری بود با دقت نگاه کنید متوجه میشید

• Like
Reactions: DeanAmbrose
یکی از مشکلات نسخه قبلش که باعص شد اصلا نتونم با بازی ارتباط برقرار کنم فرمون فوق العاده خشک و بد قلق بازی بود طوری که سر پیچ ها همش میرفتی تو خاکی و یکی دیگه که برای من عجیب بود لاستیک های ماشین ها خیلی مصنوعی و تو ذوق میزد انگار ثابت بود یکجوری بود با دقت نگاه کنید متوجه میشید
کاملا تایید میشه
دقیقا همین مشکل رو منم داشتم

شماره قبلی که خیلی خسته کننده بود ، بعضی از مسابقاتش نیم ساعت تا 40 دقیقه طول میکشید . آدم وسطش خوابش میگرفت .
کسی میدونه این نسخه هم تعداد دور ها مثله شماره قبلی زیاده یا نه ؟

تو گیم اسپات دیدم نوشته بود خیلی خوبه
فقط یکی از معایبش رو کنترله ماشین ذکر کرده بود و نوشته بود باید یه مدت بازی کنید تا بهش عادت کنید
و در ضمن گفته بود اگر میخواید کاملا از کنترلش لذت ببرید باید یه فرمونه فورس فید بک دار داشته باشید

البته بازیش جوری نیست که نشه یاد گرفت خیلی راحت میشه راهکارایی یاد گرفت ولی بعضی پیست ها مخصوصا تو 2010 اعصاب آدم میریخت به هم پیست موناکو واقعا سخت بود سر پیچاش یک اشتباه میکردی تو دیوار بودی درسته سخت ترین پیست هست واقعا ولی دیگه نه انقدر که آدم نتونه بپیچه راحت :| مثلا من هیچوقت تو ابوظبی تو تعیین خط اول نشدم چون تو یک پیچ قشنگ کم می آوردم :dولی کلا بعد یک مدت تکراری می شد
ولی نسخه جدیدش خیلی پیشرفت کرده ولی بازم معایبی داره که به نظرم میشه تو نسخه ها بعدی رفعش کرد هنوز هم تو پیچ ها مشکل داره ولی نه مثل نسخه قبل خیلی بهتر شده ولی انتظارات من بیشتر بود البته جزئیاتش خیلی نسبت به نسخه قبل بهتر شده بود انصافا نمیشه گذشت
شماره قبلی که خیلی خسته کننده بود ، بعضی از مسابقاتش نیم ساعت تا 40 دقیقه طول میکشید . آدم وسطش خوابش میگرفت .
کسی میدونه این نسخه هم تعداد دور ها مثله شماره قبلی زیاده یا نه ؟
بله همون قابلیت را هنوز داره تو کمترین دور تقریبا 20 دقیقه طول میکشه مثل نسخه 2010 هست آدم که نمیتونه یک ساعت و نیم بشیه رانندگی کنه :d

کسی این نسخه جدید رو بازی کرده .. گرافیکش چطوره مثل نسخه قبلیش .. تاریخ گذشته نیست من عاشق ریسنگم از نسخه 2010 حالم به خورد :-&.. امیدوارم این هم به سرنوشت ااون دچار نشه...

کسی این نسخه جدید رو بازی کرده .. گرافیکش چطوره مثل نسخه قبلیش .. تاریخ گذشته نیست من عاشق ریسنگم از نسخه 2010 حالم به خورد :-&.. امیدوارم این هم به سرنوشت ااون دچار نشه...
F1 مثله کله پاچس یا خوشت میاد یا بدت میاد ..! باید به مسابقاتش علاقه داشته باشی تا بازی برات جذاب شه .... من که عاشقه F1 هستمو تمامه مسابقاتشو دنبال میکنم بنظرم این نسخش عالییه ......

بازی خیلی بهتر شده نسبت به قبلیش من که عشق فرمول یک هستم دورای تمیرینشو نگاه میکنم خیلی حال میده مخصوص kers و drs خیلی حال میده اما انتظار چیزای بیشتری داشتم
مثلا شادی بعد از پیروزی اضافه شده اما زود تکراری میشه هنوز پودیوم نشون نمیده تو دور تعین خط نشون میده راننده هی سوار ماشین میشه مثلا از q3به q2 در صورتی که راننده اگه به q2 راه
پیدا کنه دیگه تو ماشین میمونه یا مثلا اول دورای تمرینی که نمای دور نشون میده انگار فقط ماشین تو تو گاراژ و بقیه تمرین ندارن یه چیز خوب صدای ماشیناست که مثلا ماشینایی که از موتور رنو
استفاده میکنن با صدای موتور مرسدس فرق میکنه مخصوص تو پیچها موقعی که گاز نمیدی صدای تراتل موتور رنو شنیده میشه جزئیات ماشینا فوق العاده کار شده هندلینگ ماشین نسبت به قبل خیلی
بهتر شده تو قبلی ماشینا علاقه زیادی به مستقیم رفتن داشتن اما تو این خیلی بهتر شده هوش مصنوعی خیلی بهتر شده ماشینی که پشتت با کمک drs و کرز خیلی سرعت میگره خیلی بهت فشار
میاره که رد شه یا مثلا ماشینی که تو دور تعین خط داره دور واقعی نمیزنه را ه میده به ماشین که داره تایم میزنه در کل گیم پلی خیلی خوب شده اما حاشیه و چیزای دیکه بیشتر نشده بااین حال بهترین
بازی فرمول یک تا حالا امده به همه دوستداری f1 توصیه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or