F.E.A.R 3 Preview

RattleSnake

کاربر سایت
Fear_31.jpg

نام بازی : FEAR 3​
ناشر:Warner Bro​
سازنده:ِDay 1​
تاریخ انتشار:Summer 2011​
سبک:FPS​
پلتفرم:Xbox 360،Pc،Ps3​
مقدمه:​
سال 2005 بود که با عرضه بازی ای اکشن و ترسناک منتقدین و گیمرها جذب این بازی و نواوری بکار رفته دران شدند.FEAR بازی بود که چندین جایزه را به خود اختصاص داد و توانست موفقیت چشمگیری را بریا سازنده و ناشرش به همراه اورد ، ولی با dlc هایی که منشتر کرد و شماره دوم این بازی یعنی FEAR:Project Origin نتوانستند موفقیت نسخه شماره یک را کسب کنند ولی حالا سازنده ها ادعا دارند بازی را به المانهای نسخه اول باز گرداننده اند و میخواهند دوباره موفقیت نسخه اول را بدست اورند.​
داستان :​
fear3-443-610.jpg
در قسمت اول مشاهده شد که Point man که عضو گروه First Encounter Assualt Recon بود توانست ماجرای زندگی خود را اشکار کند و فهمید مادر اوAlma و برادرشFettle است او برادرش را پس از درگیرهای بسیار از پای در اورد و مادرش را دید الما کنترل فتل را در دست داشت و فتل هم کنترل سربازهای Replica پوینت من باید فتل را میکشت تا سربازان از کنترل او دربیایند، او حقیقتهای تلخ زندگی خود را فهمید سپس در حالی که از شهری که داشت منفجر میشد فرار میکرد مادرش که فکر میکرد برای همیشه رفته است انان را تعقیب کرد این دفعه الما باردار است و میخواهد نوزادی را بدنیا اورد که با قدرتش دنیا را نابود سازند نوزاد الما 9 ماهه است و سومین نوزاد الما خواهد بود، در این بین پکستون فتل دوباره زندگی به احیا شده ولی معلوم نیست چگونه زنده شده از برادرش کمک میخواهد تا مادرشان را پیدا کنند دو برادر که هر کدام ویژگی خاص خود را دارند و در بازی به هم نیاز دارند هرکدام مکمل دیگری است، ایا فتل دوباره میخواهد به مادرش بپیوندد یا الما را متوقف سازد.​
گیم پلی :​
fearfill.jpg
گیم پلی بازی تغییر نداشته است و کنترل Point Man به همان صورت نسخه ی اول خواهد بود، پس بار دیگر با تیر اندازیهای سریع، قابلیت کند کردن زمان و حملات تن به تن پر هیجان روبرو خواهید شد. با این وجود کنترل شخصیت Paxton Fettel را یک مکانیزم جدید تشکیل میدهد و استفاده از قدرتهای منحصر به فرد او در هیچ نسخه از سری بازیهای F.E.A.R دیده نشده است. تواناییهای ذهنی فتل به شما اجازه میدهد که دشمنانتان را با روشی آسان تر از میان بردارید.
این نکته واضح است که پوینت من یک سرباز پیشرفته است، بنابراین تواناییهای او در استفاده از اسلحه هایی چون کلتهای کمری، مسلسلها، شاتگانها و ... خلاصه میگردد. در سوی دیگر فتل از قدرتهای روحی خود استفاده میکند تا کنترل این شخصیت سراسر از نوآوری و جذابیت باشد. از جمله قابلیتهای فتل میتوان به بلند کردن دشمنان از روی زمین و جذب انرژی آنها اشاره کرد، همچنین قادر به پرتاب اجسام نیز خواهید بود. اما در میان تمام قابلیتهای فتل، تصاحب کنترل بدن دشمنان با درخشش بیشتری نظر بازیکن را متوجه خود میکند. بوسیله ی این قابلیت قادر خواهید بود از تمامی قدرتها و اسلحه های دشمنان خود استفاده کنید. پس از ورود به بدن دشمنان تنها با زدن یک دکمه خواهید توانست که به حیات روح گونه ی خود باز گردید. از مشخصه های حالت روح گونه نوری قرمز رنگ دور شخصیت پکستون فتل است. همچنین از دیگر ویژگیهای فتل میتوان به گذر از مکانهایی اشاره کرد که برای پوینت من مقدور نیست.​
.پکستون یک روح است و میتواند اجسامی را ببیند که پوینت من از دیدن انها عاجز است.او بیشتر از پوینت من از رخداد های اطرافش خبر دارد و خطر را حس میکندوبه همین دلیل قابلیتی به نام Moralityدارد که به پکستون اختصاص داده شده تا بازیکن با کنترل این شخصیت می تواند اطلاعات و ایتم های دشمنان را برای خود نگه دارد یا انها را با پوینت من به اشتراک بگذارد.هوش مصنوعی بازی هم که جای خود را دارد , ویکی از قویترین و باهوشترین هوش مصنوعی ها بازی های رایانه ای است ،که در بسته های الحاقی چه پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتند.دشمنان به همه طرف حرکت میکردند و غیر ممکن بود یک دشمن را دوبار یک خط حرکتی در دفعات مختلف ببینید.Day 1ادعا کرده که ان هوش مصنوعی را نیز ارتقا داده و حالا با اضافه شدن سنگر گیری میزان اکشن و هیجان را بالا برده است.همان طور که مشخص است گیم پلی بازی حرف های زیادی برای گفتن دارد .​
ممکن است رد بازی در مکانی گیر چنیدن دشمن بی افتید و راهی برای نابودی انان با پوینت من ندارید ولی فتل میتواند با پرتاب و بلند کردن اشیا شما را در کشتن دشمنان یاری دهد و هرچه وسیله است را بر سر دشمنان بریزد.پس اگر با هر برادر در بازی خسته شدید با دیگری بازی را تجربه کنید.​
رباتهای مکانیکی نسخه اول و دوم نیز دربازی حضور دارند با این رباتها میتوانید تنوع را در بازی ببینید و با سوار شدن انها دشمنان را ازپای در بیاورید ولی فراموش نکیند دشمن هم زا این رباتها دارد و شما را ممکن است بکشد، هلیکوپترهایی که سربازان را برای کشتن شما روانه کیند هم از بین بردنشان خیلی مشکل است ، تیربارهای خودکار که شما را به رگبار گولوله میبندند هم جز دشمنان شما هستند و موجودات زیادی از قبیل مردمی زامبی مانند مثل بازی 4 بازمانده که فقط هدفشان شما هستید.​
سازنده بازی اعلام کرده که FEAR 3قرار است از DEAD Space ,وSilent Hill هم ترسناک تر باشد تمامی فرایند های تزس ناشناخته است و مدتها شمارا به صندلیتان میخکوب میکند.حالا درستی یا غلطی این ادعا به زودی مشخص می شود.​
گرافیک بازی نیز پیشرفت خوبی داشته ولی از تریلرهای معلوم است که هنوز بازی در گرافیک و پردازش افکتها مشکل دارد به خاطر این است که سازندگان بازی را چندین بار با تاخیر مواجه کرده اند.​
مولتی پلیر و چندنفره :​
fear3.jpg

سازندگان به بازی بخش دونفره را اضفه کرده اند. که تا کنون طرفدارانه زیادی پیدا کرده است.بسیاری از هوادارن Fearفکر می کنند که Co-opو تنها نبودن در بازی حس ترس و وحشت را از بین می برد و دسته ای مخالف ان فکر می کنند.Co-opاین عنوان با بازی های دیگر متفاوت است زیرا شخصیت های قابل بازی ان را می توان مکمل هم دانست و و قدرت های انها عاملی است تا برتری روندی غیر خطی داشته باشد مثلا پوینت من که یک سرباز معمولی است با قابلیت های همیشگی یک بازی شوتر که تنها قابلیت ویژه ان استفاده از اهسته کننده زمان است از طرف دیگرپکستون را داریم که توانایی ان بسیار منحصر به فرد از عناوینه دیگر است.او به وسیله توانایی ذهنی خود قادر است به جسم دشمنان نفوذ کند و تمامی امکانات انها استفاده کند و میزان باقی ماندن پکستون در بدن دشمنان به میزان قدرت بدنی و ذهنی دشمنان بستگی داردهر چه توانایی انها بیشتر باشد پکستون بیشتر میتواند در جسم انها بماند و هرچه ضعیف تر باشند زودتر نابود می شوند.این قابلیت پکستون به اینجا خطم نمیشود و توانایی های دیگری هم دارد که امتیاز بسیار بالایی برای بازی به شمار می رود.بخش Co-opبازی یک تفاوت اساسی با بازی های دیگر دارد پکستون که در پایان قسمت اول توسط (پوینت من)کشته می شود چنان دل خوشی از برادرش ندارد و تنفر متقابل انها باعث می شود تا جایی پیش بروند که گاهی تمامی مسیر خود را از هم جدا کنند و جای گلوله پوینت من هنوز هم در وسط سر فتل نمایان است.​

• Like
Reactions: Isildur and raya2
بازی کردم.
اصلا ترسناک نبود.جوی که توی 1 ـش داشت رو به هیچ وجه نتونست توی 2 و 3 به وجود بیاره.از لحاظ گیم پلی هم...خوب بود ولی در حد یه F.E.A.R نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or