F.E.A.R. 2 در استرالیا ممنوع شد !

Death Proxy

مدیر انجمن
طبق توضیحاتی که Gamasutra داده است عنوان F.E.A.R. 2: Project Origin در کشور استرالیا ممنوع شده است. در این اطلاعیه گفته شده که این بازی نتوانسته درجه لازم برای پخش در این کشور را کسب کند.

projectorigin3.jpg

با این توضیحات F.E.A.R. 2: Project Origin به هیچ وجه در استرالیا به فروش نیمرسد. همچنین OFLC هنوز اعلام نکرده است که این بازی چه درجه ای را کسب کرده است.

این عنوان February اینده در اروپا برای PC، PS3 و 360 عرضه میشود.

بیچاره امتشون :cheesygri مثلا منتظر یه بازی میمونند ! بعد میگند نمیشه بازی کنی چقدر بده ! باز دمه مملکت خودمون گرم :)
بعد جالبيش اين كه اينجا يك بازي ممنوع ميشه اونم چه ممنوعيتي ، هر وقت هرچي ممنوع شد ميتوني هرجا خواستي بخري. يك سري ميريزن اعتراض پشت اعتراض ...

كلا استراليايها رو يه پخ كني ميترسند .
خوبه ديگه خشونت تو كشورشون كم ميشه.:cheesygri
سطح فكريشون به نظر من ... يا واقعا آدم هاي بي جنبه اي هستند يا دولتشون كاملا عقب مونده است.

پ.ن : من فكر نكنم به پخ كردن بكشه پ بگي سكته رو زدن.

همونطور که تو متن خبر هم گفته شده، سیستم درجه بندی بازی ها تو استرالیا اصلا درجه سنی 18+ نداره، بالاترین درجه 15 هست:
60px-OFLC_small_MA15%2B.svg.png
. و اگه بازی ای بین این درجه بندی ها جا نگیره (یعنی مثلا 18+ تلقی بشه) ، چون درجه ای بهش تعلق نمیگیره؛ اجازه پخش هم پیدا نمیکنه...

The inflexibility stems from the lack of an R18+ rating for video games, despite the age rating being available for non-interactive media. As a result, the highest possible rating for a video game in Australia is MA15+. Several attempts have been made to introduce a R18+ rating for games, so far without any success.

چندبار خواستن که درجه 18+ رو هم به سیستمشون اضافه کنن که هنوز نکردن، برای همینه که بیشتر بازی ها اونجا بن میشه.

نگران استرالیایی ها هم نباشید؛ اونا حتما اینقدر فامیل و دوست و آشنا تو اروپا دارن که راحت بازی ها بدستشون میرسه. یا از طریق موجودی به نام ebay.

یعنی چی آخه ؟ مثلا ملتشون احمقن ، نمیتونن از Torrent بازی رو DL کنن !!!

با این کارا فقط خودشنو ضایع میکنن . حتما که نباید تو بازی گوسفند یا کانگورو بچرونی !

سلام...از این کارا که انجام میدن مردم رو بیشتر تحریک میکنن که حتما یه جوری این بازی رو گیر بیارند ...حالا از اینترنت یا از راه دیگه..کار درستی نبوده.....

زیادم سخت نگیرین. اونام مثل ما. مثلا اینجا تو ایران وزارت ارشاد CoD 4 رو ممنوع اعلام کرد، دیدم هیچ کس بازی نکرد :دی

یعنی چی آخه ؟ مثلا ملتشون احمقن ، نمیتونن از Torrent بازی رو DL کنن !!!
اتفاقا یه دوست دارم تو استرالیا که برا خودش یه پا pirate ه:laughing:
هر فیلمی میاد زرتی با تورنت میگیره!
منظورم اینه که همه مردم که تو کار اورجینال نیستن و قانون رو رعایت نمیکنن!
fear هم که خوشبختانه رو pc میاد و مشکلی به نام کپی خور کردن نداره

"مردم بی جنبه" "دولت عقب مونده" من رو یاد یک کشور میندازه :-"

اینوخوب اومدی ! :biggrin1:

از قدیم ( از قدیم که نه ، نمیدونم از کی ! :biggrin1: ) گفتن هر چی گیر و داد و ممنوعیت بیشتر بشه مردم بیشتر میرن سراغ همون کار یا هر چی که باشه ! ;)

اتفاقا یه دوست دارم تو استرالیا که برا خودش یه پا pirate ه:laughing:
هر فیلمی میاد زرتی با تورنت میگیره!
منظورم اینه که همه مردم که تو کار اورجینال نیستن و قانون رو رعایت نمیکنن!
fear هم که خوشبختانه رو pc میاد و مشکلی به نام کپی خور کردن نداره

بسی لذت برديم جناب کارشناس...

يک نکته اي بايد خدمت شما عرض کنم اينکه... اونجا روی استفاده از تورنت حساس هستند و در صورتی که ISP ها تشخيص بدن که شما از نرم افزار تورنت داری استفاده ميکنی
به شما اخطار ميدن ...و بعد اگه ادامه بديد ..... ;)

لطفاً از چيزی که اطلاع نداريد اظهار نظر نکنيد...

چند وقت پيش هم يک سگ با نژاد روتويلر دختری رو گاز گرفت که فک اون دختر رو کند...

جالب اينجا بود که دولت استراليا خريد و فروش اين سگ رو ممنوع کرد که هيچ ... قانونی ثبت شد که تمامی سگ های با اين نژاد رو جمع کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعاً دولت استراليا نابغه هست!:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or