F.3.A.R همراه با F.E.A.R 2 در حال ساخت بوده است

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
کاربر سایت
lithNews_F3AR.jpg

Warner Bros. فاش کرده قبل از اتمام کار Monolith بر روی F.E.A.R 2 شرکت Day1 در حال انجام مراحل ساخت ادامه ی این IP بوده است .

همچنین Ernest Zamora Jr تهیه کننده ی بازی از شرکت Day1 در صحبت های اخیر خود از مذاکره با Warner Bros برای بهبود المان های موجود و اضافه کردن عناصر جدید به این سری قبل از عرضه ی F.E.A.R 2 به منظور داشتن وقت بیشتر و بهبود فرآیند تولید خبر داد ، وی با بیان اینکه سری F.E.A.R از اهمیت خاصی برای Warner Bros برخوردار است افزود ، Warner Bros در طول ساخت بازی تمام امکانات نظیر همکاری با Carpenter را برای Day1 فراهم کرده است و از پیشرفت بخش co-op multiplayer نیز بسیار خشنود است .

F.3.A.R ماه آینده ی میلادی برای هر سه پلتفورم PC ، XBOX360 و PS3 منتشر خواهد شد.​

• Like
Reactions: raya2
بمیرن اینا هم بابا با این بازیشون.عابروی قسمت اول رو تا
کامل نبرن ول کن نیستن مثل اینکه.....

این همه وقت داشتن گل لگد میکردن پس؟!:-&
یه
پیشنهاد سازنده برای این استودیو دارم؛ برید بمیرید!

اینو هم اضافه کنم : الهی 100 سال عمر کننو یه روزشم خوشی نبینن:d

تو تریلر هایی که من ازش دیدم کیفیتش خوب بود.

میشه بگی اسم trailerها چی بود:-/
کل trailer هایی که ازش دیدم در حد ps2 بود باور کن :d
شایدم پایین تر:d

آقایون لطفا برید تریلر های بازی رو تو گیماسپات ببینید بعد قضاوت کنید.
الان میرم میبینم . . .

عجب خودشوت از بازی کمی امیدوارند یعنی کلا بازی پوکیده ....برن سراغ ip جدید مینی گیم بسازند بی خیال بازی بشن ..........:d همون بازی اول ه فقط رو pc اومده بود و کیفیت عالی داشت ....خیلی بهتر از این :baby:

F.E.A.R2 که یه افتضاح بود!هم از لحاظ گیم پلی هم از لحاظ گرافیکی خیلی بد بود.این F.3.A.R هم از این لحاظ امیدی بهش نیست.حداقل چیزی که ازش مطمئنم اینه داستان خیلی خوبی خواهد داشت.شاید حتی از یکش هم بهتر.ولی کلا First Encounter Assault Recon تو همون شماره ی اول تموم شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or