Error VPU Recover : کارت گرافیک ATI 4670

• Thread starter Thread starter jalal
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

jalal

کاربر سایت
سلام
کارت گرافیک سیستمم مدل ATI 4670 1G DDR3
نمیدونم چرا حین بازی یک مرتبه پیغام بالا رو میده و از بازی بیرون میاد.ویندوز رو هم عوض کردم ولی مشکل حل نشد.

مشخصات سیستم:
M.B Giga 790Fxt
CPU AMD Phenom X3 710
2G DDR3

سلام!عين مشكل منو داري!!!!!!من 7 نصب كردم فعلا كه داره چرخش ميچرخه اين ati هم با اين گرافيك زدنش:mad:
اما من خودم باز تو 7مشكل دارم!مثلا وقتي دارم بازي ميكنم بعد يه مدت يهو بازي هنگ ميكنه مانيتور سياه ميشه بعد دوباره همه چي درست ميشه!:eek: كلش 3 4ثانيه هم طول نميكشه البته بگما درايور vista نصب كردم ميتونه از اون باشه؟:confused:

سلام!عين مشكل منو داري!!!!!!من 7 نصب كردم فعلا كه داره چرخش ميچرخه اين ati هم با اين گرافيك زدنش:mad:
اما من خودم باز تو 7مشكل دارم!مثلا وقتي دارم بازي ميكنم بعد يه مدت يهو بازي هنگ ميكنه مانيتور سياه ميشه بعد دوباره همه چي درست ميشه!:eek: كلش 3 4ثانيه هم طول نميكشه البته بگما درايور vista نصب كردم ميتونه از اون باشه؟:confused:

راه حل خیلی ساده است!
به تازگی جدیدترین درایور گرافیک رو نصب کردم،مشکلم برطرف شد.شما هم میتونی با توجه به ویندوزت درایور مورد نظر را از سایت شرکت AMDدانلود کنی.;)

کارت گرافیک geforce 250 gts می خریدی

کارت گرافیکی Geforce GTS 250 می‌تونه یک فایل تصویری را حداقل 80 درصد سریع‌تر از یک پردازنده مرکزی Core 2 Extreme QX9650 پردازش کنه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or