E exculibor87 کاربر سایت Feb 26, 2017 #1 سلام من کنسول ps4 دارم و چند هروزی هست که هیچ بازی رو نمیتونم آپدیت کنم چون ارور CE-40851-8 رو میده. لطفا راهنمایی ام کنید.
سلام من کنسول ps4 دارم و چند هروزی هست که هیچ بازی رو نمیتونم آپدیت کنم چون ارور CE-40851-8 رو میده. لطفا راهنمایی ام کنید.
mei3am24 کاربر سایت Apr 10, 2018 #2 نوشته شده توسط exculibor87: سلام من کنسول ps4 دارم و چند هروزی هست که هیچ بازی رو نمیتونم آپدیت کنم چون ارور CE-40851-8 رو میده. لطفا راهنمایی ام کنید. بیشتر... احتمال زیاد هارد دستگاه جا کافی برای دانلود نداره باید چند تا فایلاتو پاک.کنی و دوبارا امتحان.کنی
نوشته شده توسط exculibor87: سلام من کنسول ps4 دارم و چند هروزی هست که هیچ بازی رو نمیتونم آپدیت کنم چون ارور CE-40851-8 رو میده. لطفا راهنمایی ام کنید. بیشتر... احتمال زیاد هارد دستگاه جا کافی برای دانلود نداره باید چند تا فایلاتو پاک.کنی و دوبارا امتحان.کنی
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Apr 10, 2018 #3 نوشته شده توسط exculibor87: سلام من کنسول ps4 دارم و چند هروزی هست که هیچ بازی رو نمیتونم آپدیت کنم چون ارور CE-40851-8 رو میده. لطفا راهنمایی ام کنید. بیشتر... حل مشکل Cannot Download آپدیت بازیها با دستگاه Reactions: Emperor visari
نوشته شده توسط exculibor87: سلام من کنسول ps4 دارم و چند هروزی هست که هیچ بازی رو نمیتونم آپدیت کنم چون ارور CE-40851-8 رو میده. لطفا راهنمایی ام کنید. بیشتر... حل مشکل Cannot Download آپدیت بازیها با دستگاه