او ادامه داد:کارهای جدیدی با سخت افزار کنسولها در بازیهای رایانهای انجام داده خواهد شد. PS4 و Xbox جدید میتوانند از Google و Apple یادبگیرند که چگونه بازیهای بیدردسری برای گیمران بسازند.
من فکر میکنم شما بزودی کنسولهای جدید را خواهید دید که میتوان کارهای بهتر و آسانتری با آنان انجام داد. من فکر میکنم کنسولها یک کار بزرگ و ارزشمند را انجام خواهند داد. آنان میتوانند امکانات برای تجربه بهتر از Xbox Live را بهبود ببخشند. آنان حتی میتوانند قابلیتهای media center خود را افزایش دهند. اما آنان میخواهند فقط بازیهای عالی را برای پلتفرمی بهتر بسازند. بازیهای شما از طریق سیستم ابری انجام خواهد شد و در هر Xboxای که وصل میشوید شما میتوانید به ادامه بازی خود بپردازید.
من فکر میکنم کمپانیهای بتواند بسیار آسانتر برای کنسولهای خود بازی بسازند، و شما راحت آن بازی را انجام خواهید داد."
منبع"
مدلهای مالی این 2 کمپانی یعنی سونی و مایکروسافت در گوشیهای همراه نیز دیده میشود. کنسولهای نسل بعد این 2 شرکت به صورت کامل به free-to-play روی خواهند آورد، و این مدل تجاری IAP است. سونی و مایکروسافت به شدت به این موضوع روآوردهاند.
خوب من به شما میگویم. من به شما میگوی آنان این مسائل را به توسعه دهندگان گفتهاند."
آخرین ویرایش: