Epic: سونی و مایکروسافت در نسل جدید به شدت به سوی free-to-play می‌روند

RattleSnake

کاربر سایت
73318651126760411625.png

معاون رئیس شرکت Epic Games آقای Mark Rein در همایش Game Horizon انگلیس بیان کرد:"
کارهای جدیدی با سخت افزار کنسول‌ها در بازی‌های رایانه‌ای انجام داده خواهد شد. PS4 و Xbox جدید می‌توانند از Google‌ و Apple یادبگیرند که چگونه بازی‌های بی‌دردسری برای گیمران بسازند.
من فکر می‌کنم شما بزودی کنسول‌های جدید را خواهید دید که می‌توان کارهای بهتر و آسان‌تری با آنان انجام داد. من فکر می‌کنم کنسول‌ها یک کار بزرگ و ارزشمند را انجام خواهند داد. آنان می‌توانند امکانات برای تجربه بهتر از Xbox Live را بهبود ببخشند. آنان حتی می‌توانند قابلیت‌های media center خود را افزایش دهند. اما آنان می‌خواهند فقط بازی‌های عالی را برای پلتفرمی بهتر بسازند. بازی‌های شما از طریق سیستم ابری انجام خواهد شد و در هر Xbox‌ای که وصل می‌شوید شما می‌توانید به ادامه بازی خود بپردازید.
من فکر می‌کنم کمپانی‌های بتواند بسیار آسان‌تر برای کنسول‌های خود بازی بسازند، و شما راحت آن بازی را انجام خواهید داد."
او ادامه داد:
"
مدل‌های مالی این 2 کمپانی یعنی سونی و مایکروسافت در گوشی‌های همراه نیز دیده می‌شود. کنسول‌های نسل بعد این 2 شرکت به صورت کامل به free-to-play روی خواهند آورد، و این مدل تجاری IAP است. سونی و مایکروسافت به شدت به این موضوع روآورده‌اند.
خوب من به شما می‌گویم. من به شما می‌گوی آنان این مسائل را به توسعه‌ دهندگان گفته‌اند."
منبع

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or