Epic امیدوار است امسال Unreal Engine 4 نشان دهد.

دوست دارید این انجین امسال منتشر شود؟

• بله

رای‌ها: 22 59.5%
  • خیر

رای‌ها: 15 40.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    37

SGT-Amir

کاربر سایت
Epic در GDC طی یک کنفرانس خبری اعلام کرد که امیدوار است که در اواخر امسال نمایشی عمومی

از تکنولوژی جدید خود "Unreal Engine 4"داشته باشد . اما گفته شد ه که دوست دارد آن را در خفا و

بدون حاشیه و شایعه تولید کند.

جناب Mark Rein سخنگوی شرکت EPIC GAMES گفت :

صحنه هایی که ما میتوانیم به وسیله ی این موتور گرافیکی خلق کنیم تمام نشدنی و بی حد هستند.بنابرین ما همواره در حال فشار اوردن بر این موتور و پیشرفت ان برای خلق بیشتر صحنه ها و

تصاویر بهتر از انچه ممکن هست هستیم.

74638542894006804587.jpg

گزارشی از CVG
Source

آخرین ویرایش:
همه میخوان گرافیک خلق کنن:دی بااا همین گرافیکم بد نی. 60 فریم و پر جزئیات توی رزولوشن بالاتر باشه ما راضی هستیم.

گیم هم تا یکی دو نسل دیگه مثل کارتن ها مرزش با واقعیت نا مشخص میشه:-|

همه میخوان گرافیک خلق کنن:دی بااا همین گرافیکم بد نی. 60 فریم و پر جزئیات توی رزولوشن بالاتر باشه ما راضی هستیم.

گیم هم تا یکی دو نسل دیگه مثل کارتن ها مرزش با واقعیت نا مشخص میشه:-|

آخه نمیدونم چرا همه ی گیمرا الکی به گرافیک افتضاح این نسل راضی اند؟ مثلا: یه کم به گرافیک Battl3Fi3ld 3 نگاه کنید... خداییش توی X360 و PS3 بهتره یا PC...؟ معلومه... PC... چون تقریبا هر دو ماه یه کارت گرافیک و CPUو... جدید میده بیرون...

کنسولای این نسل ماله 6...7 سال پیشن!

من برخلاف اکثریت، موافق هرچه زودتر ریلیز شدن PS4 و X720 هستم....

دیدین گفتم حالا حالا ها منتتظر UE4 Tech Demo نباشید :d اواخر امسال ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo عمو اپیک یه دمو نیم دقیقه ای انقدر ناز و قمضه نداره که :d گفته بود پشت در های بسته نشون داده واقعا نشون داده ؟ پشت در های بسته معمولا ویدئو هاش میاد تو اینترنت یه هفته بعد مثل کنفرانس کپکام تو Comic- Con

من یاد ندارم تریلری و تیزر و تک دمویی خلاصه هر چی که مربوط به در بسته باشه حالا از فیلم و بازی بگیر تا جلسات سیاسی بعد از چند روز یا چند هفته به بیرون درز بیدا نکرده
باشه یا خودش مستقیم میره تو یوتیوب یا افرادی که نگاش کردن داستان بشت درهای بسته رو لو میدن

آخه نمیدونم چرا همه ی گیمرا الکی به گرافیک افتضاح این نسل راضی اند؟ مثلا: یه کم به گرافیک Battl3Fi3ld 3 نگاه کنید... خداییش توی X360 و PS3 بهتره یا PC...؟ معلومه... PC... چون تقریبا هر دو ماه یه کارت گرافیک و CPUو... جدید میده بیرون...

اخه یه مسئله ای هست ... باید ته قدرت و خلاقیت این نسل در بیاد یا نه ؟! ناسلامتی نسل عوض میشه ها ....
همه چیز که گرافیک نیست ... به وقتش نسل هم عوض میشه ...

من از همه چیز این نسل به جز گرافیک راضی‌ هستم :دی
به دیدن قدرت اینUE 4 هم خیلی‌ علاقه دارم، اگه اون چیزی که قبلا در اومده بود رو بشه تو گیم پلی پیاده کرد واقعا مرز واقعیت و بازی برداشته می‌شه.

دقیقا دیگه چیکار باید بکنن تا گرافیک تو این نسل راضی کننده باشه ؟
شما یه مثال زدی . من هم یه مثال میزنم . گرافیک UNCHARTED 3 به تنهایی میتونه نشون بده که گرافیک این نسل فوق العاده بوده . اگه بخوان طبق خواسته-ی شما نسل رو عوض کنن هر 1 سال یا فوق فوقش 2 سال باید نسل عوض بشه !
همین نسل بازیهای مثل HALO 4 و THE LAST OF US قراره عرضه بشن که رسما با توجه به تریلرها و عکسها ، گرافیکشون بینظیره . همین تکنولوژی-ای که دیوید کیج و QD نمایش دادن روی PS3 رندر میشد . هنوز کار کرایتک با موتور گرافیکی این نسلش تموم نشده و . . .
بنظر من تا 2 سال آینده نیازی به نسل بعد نیست ( از نظر گرافیک )

دقیقا دیگه چیکار باید بکنن تا گرافیک تو این نسل راضی کننده باشه ؟
شما یه مثال زدی . من هم یه مثال میزنم . گرافیک UNCHARTED 3 به تنهایی میتونه نشون بده که گرافیک این نسل فوق العاده بوده . اگه بخوان طبق خواسته-ی شما نسل رو عوض کنن هر 1 سال یا فوق فوقش 2 سال باید نسل عوض بشه !
همین نسل بازیهای مثل HALO 4 و THE LAST OF US قراره عرضه بشن که رسما با توجه به تریلرها و عکسها ، گرافیکشون بینظیره . همین تکنولوژی-ای که دیوید کیج و QD نمایش دادن روی PS3 رندر میشد . هنوز کار کرایتک با موتور گرافیکی این نسلش تموم نشده و . . .
بنظر من تا 2 سال آینده نیازی به نسل بعد نیست ( از نظر گرافیک )

شما اگه تکنیک Anti Aliasing رو بشناسی نمیگی گرافیک این نسل خوبه....

معرفی UE4 مساوی با معرفی نسل بعد با این صحبت هایی هم که شده فکر کنم VGA مکان خوبی باشه براشون و احتمالا معرفی اولین عنوان ها نسل بعد
من کلا از نسل بعد استقبال میکنم >:d< این نسل تا آخر 2013 بیشتر دوام نمیاره مخصوصا که الان پای Wii U در میان است :d

معرفی UE4 مساوی با معرفی نسل بعد با این صحبت هایی هم که شده فکر کنم VGA مکان خوبی باشه براشون و احتمالا معرفی اولین عنوان ها نسل بعد
من کلا از نسل بعد استقبال میکنم >:d< این نسل تا آخر 2013 بیشتر دوام نمیاره مخصوصا که الان پای Wii U در میان است :d

کاملا موافقم....

شما اگه تکنیک Anti Aliasing رو بشناسی نمیگی گرافیک این نسل خوبه....
مشکل اینه که شما از کنسولها در حد کامپیوترِ روز انتظار داری .
شما به من بگو گرافیک آنچارتد 3 چه مشکلی داشت ؟ وقتی بازی-ای تو سال بهترین گرافیک سال میشه یعنی کلا بهترین گرافیک سال شده نه فقط تو بخش کنسول .
بنظر من این نسل تا 1 سال دیگه گرافیکهایی زیباتر و تکنیکی تر از آنچارتد 3 رو بنمایش میزاره . ولی دیگه بیش از 2 سال دووم نمیاره .
درکل اگه از انتظاراتمون از کنسول در حد یک کامپیوتر قدرتمند نباشه میبینیم که تو این نسل بعضی بازیها فوق العاده عمل کردن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or