Enemy Territory: Quake Wars

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه افکتهای گرافیکی رو که با DX9 میشه به جود آورد، با OpenGL 2.1 هم میشه ساخت. یعنی نهایتاً این دو تا یه کار میکنن. بنابراین اینکه بازی رو با OpenGL بسازن یا DX، ربطی به سنگین بودن یا نبودنش نداره.
اگر فرق نداشت حتما از OpenGl براي بازي هاي ديگر هم استفاده ميكردن
Rnder با OpneGl سبك تر DX هست اگر خودت كار كرده باشي ميفهمي بالاخره تا حدودي فرق دارن
اين از روي مشخصات سخت افزاري هم ميشه فهميد !

اگر فرق نداشت حتما از OpenGl براي بازي هاي ديگر هم استفاده ميكردن
Rnder با OpneGl سبك تر DX هست اگر خودت كار كرده باشي ميفهمي بالاخره تا حدودي فرق دارن
اين از روي مشخصات سخت افزاري هم ميشه فهميد !
چند وقت پیش یه بحثی پیش اومد که آیا RAGE (پروژه بعدی id) روی OpenGL ــه یا DX؟ بعد از چند روز خود جان کارمک اعلام کرد که از OpenGL استفاده میکنه، ولی ممکنه قبل از تموم شدن پروژه، تصمیم بگیرن که انتقالش بدن روی DirectX

The PC version is still OpenGL, but it is possible that could change before release

منظورش اینکه که نهایتاً فرقی براش نداره که از OpenGL استفاده کنه یا DX.
و بعد هم این جمله رو گفته:
There really won't be any performance difference between GL 2.0 / GL 3.0 / D3D

فکر کنم این جمله آخری به اندازه کافی گویا هست.

چند وقت پیش یه بحثی پیش اومد که آیا RAGE (پروژه بعدی id) روی OpenGL ــه یا DX؟ بعد از چند روز خود جان کارمک اعلام کرد که از OpenGL استفاده میکنه، ولی ممکنه قبل از تموم شدن پروژه، تصمیم بگیرن که انتقالش بدن روی DirectX

The PC version is still OpenGL, but it is possible that could change before release

منظورش اینکه که نهایتاً فرقی براش نداره که از OpenGL استفاده کنه یا DX.
و بعد هم این جمله رو گفته:
There really won't be any performance difference between GL 2.0 / GL 3.0 / D3D

فکر کنم این جمله آخری به اندازه کافی گویا هست.

بله خوب تو جزئيات فرقي نداره تو رندر چرا
به نظر من بحث ادامه نديم بهتر نيست!

ببخشيد من يه مشكلي برام پيش اومده!
من اين بازي رو خريداري كردم! يكمم بازي كردم البته آفلاين! ولي اصلا حال نداد!‌ ميخواستم ببينم ميشه آنلاين هم بازي كردش ؟ براي ماها كه بازي رو كرك مي كنيم...؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or