Elias Toufexis : داستان عنوان Deus Ex: Mankind Divided واقعا خوب است

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
12002575_873086886077994_2321275560852749373_o.png

درود

پس از موفقیت عنوان Deus Ex: Human Revolution شرکت اسکوئر انیکس دنباله ی عنوان تحسین شده Deus Ex: Human Revolution را با نام Deus Ex: Mankind Divided معرفی کرد.

در اخرین خبرها از عنوان مورد انتظار اقای Elias Toufexiصدا پیشه ی ادم جانسن در مصاحبه با Video Game Sophistry اذعان کرد که داستان بازی واقعاخوب است وارزش تکرار بازی شگفت انگیز است.

اقای Elias Toufexis در ادمه ی صحبت هایش در رابطه با بازی گفت:

در این عنوان وقتی شخصیتی را ملاقات خواهید کرد ، 10 روش مختلف برای صحبت کردن با اواختیارشماست.انتخاب های شما روند بازی را تغییر میدهد. اما این تغییر بیشتر بر روی داستان بازی تاثیرمیگذارد.

عنوان Deus Ex: Mankind Divided در تاریخ 23 اگوست برای پلتفرم های PS4, Xbox One, PC منتشر خواهد شد.

قسمت قبلی یکی از بهترین عناوین من و بهترین بازی نسل من بود(اگر بازی انحصاری های سونی را در نظر نگیریم!). 4 تا پایان داشت اما متاسفانه ضعف داستان بازی در همین 4 تا پایان بود!

در قیاس با DE US EX اصلی داستان بازی حرفی برای گفتن نداشت اما در مقایسه با خیلی از بازی های دیگر یک سرگردن بالاتر بود.

در مجموع پشنهاد میکنم کسانی که نسخه قبلی را بازی نکردند حتما تجربه کنند. یک هیبرد نقش افرینی ناب و شگفت انگیز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or