Elder Scrolls تبدیل به یک MMO میشود ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Good Guy Greg

کاربر سایت
Elder Scrolls تبدیل به یک MMO میشود [آپدیت]

16791689768233491380.jpg

بر اساس مقاله ای که قرار است در ماه ژوئن در مجله Game Informer چاپ شود , بتسدا بازی نقش آفرینی Elder Scrolls را قرار است به یک بازی MMO یا مالتی پلیر آنلاین عظیم نظیر World of Warcraft یا Lord of the Rings Online تبدیل کند . بر اساس گزارشی که قرار است در این مجله جاپ شود بازی در کل سرزمین Tamriel اتفاق می افتد , از Elsweyr گرفته تا Skyrim و تمام قسمت های میان این دو منطقه . گیم اینفورمر در این ماه اطلاعات بیشتری درباره بازی Elder Scrolls Online ارائه میدهد و قرار است یک تیزر از این بازی رو فردا به نمایش بگذارد .

با تشکر از محمود عزیز بابت اطلاعات جدید :

- بازی در Tamriel رخ میده و زمانش 1000 سال قبل از وقایع Skyrim هستش (که میشه چندصد سال قبل از وقایع بازی های دیگه Elder Scrolls) و داستانش هم شامل تلاش Molag Bal پرنسس Daedra برای تصاحب سرزمین Tamriel هستش.

- سه فرقه اصلی قابل بازی کردن وجود دارند که سمبل این سه گروه شامل "شیر، اژدها، و پرنده شکاری" خواهد بود. بازی شامل PvP یا همون Player vs. Player هم هست.

- بازی چندین سال بوده که داشته ساخته می شده و کارگردانش Matt Firor هستش که قبلا توی پروژه Dark Age of Camelot هم کار می کرده، و ایشون گفته می خواد Elder Scrolls Online رو به بهترین MMO ساخته شده تا به حال تبدیل کنه و چیزی بسازه که لایق اسم Elder Scrolls باشه.

- اطلاعات کامل تر از بازی در شماره ماه June مجله Game Informer منتشر خواهد شد، و این شماره قابلیت PvP که در اون بازیکنان وارد یک مبارزه سنگین برای تصاحب Cyrodiil و حتی خود تخت امپراتوری می شوند رو هم به طور دقیق مورد بررسی قرار میده.

تیزر بازی با چند تا عکس هم به زودی توسط گیم اینفورمر منتشر میشه .

سه تا Faction بازی مشخص شده:

گروه اول: Ebonheart Pact که از سه نژاد Nord ها و Argonian ها و Dunmer (یا همون Dark Elf ها) تشکیل شده.

گروه دوم: Aldmeri Dominion که ترکیبیه از Altmer (یا همون High Elf ها) و Bosmer (یا همون Wood Elf ها) و Khajiit.

گروه سوم: Daggerfall Covenant ترکیبی از Breaton ها، Redguard ها و Orc ها.

شخصیت منفی اصلی بازی هم Mannimarco پادشاه کرم هاست (King of Worms) که با کمک همون Molang Bal (پرنسس ملعون Deadra ) به دنبال غلبه بر کل سرزمین هستند.

گفتند خیلی هم براشون مهم بوده که به چیزی که از سرزمین های بازی های قبلی توی ذهن طرفدارهای دوآتیشه TES هست وفادار بمونند، اما باز هم نگرانند که نکنه یه عالمه انتقاد بشه از بازی به خاطر جاهایی که لازمه طبق سلیقه خودشون عمل کنند...
نوشته برای این که مطمئن باشند که بازی خیلی متفاوت از نسخه های قبلی در نمیاد Todd Howard هم هر چند وقت یه بار به تیم سازنده بازی سر می زده!

خلاصه که این طور که بوش میاد با بازی بسیار کلاس بالایی طرف خواهیم بود!

با تشکر از امیرعلی بابت اطلاعات :

بازی توی Zenimax Online ساخته میشه و Bethesda خودش نظارت میکنه روش. همونطور که بالاتر هم گفتم دیگه رسما گفته شد که مپ ها شامل همه قسمت های اون ناحیه نمیشن ! (به طور مثال از Skyrim دو شهر Windhelm و Riften هستن و از Cyrodiil هم شهر و پایتخت امپراطوری یعنی Imperial City)

پ.ن : ثبت نام برای شروع بتا ثبت نام شروع شده با سرزدن به این لینک ثبت نام کنید

خبر های دیگه هم به زودی اضافه میشه .
سایت رسمی بازی + تیزر بازی
خود تیزر

چند تا عکس از بازی :

نقشه کل Tamriel :
39017904838773460992.jpg
92267181054856624076.jpg

آخرین ویرایش:
92267181054856624076.jpg

بر اساس مقاله ای که قرار است در ماه ژوئن در مجله Game Informer چاپ شود , بتسدا بازی نقش آفرینی Elder Scrolls را قرار است به یک بازی MMO یا مالتی پلیر آنلاین عظیم نظیر World of Warcraft یا Lord of the Rings Online تبدیل کند . بر اساس گزارشی که قرار است در این مجله جاپ شود بازی در کل سرزمین Tamriel اتفاق می افتد , از Elsweyr گرفته تا Skyrim و تمام قسمت های میان این دو منطقه . گیم اینفورمر در این ماه اطلاعات بیشتری درباره بازی Elder Scrolls Online ارائه میدهد و قرار است یک تیزر از این بازی رو فردا به نمایش بگذارد .

فک کردم میخوان پچ عرضه کنن بازی رو MMO کنن نگران شدم :دی. بگو Elder scrolls MMO میشود خوب :|

این Tamriel خیلی‌ بزرگ هست :دی، در حد دنیایWOW، کاملا پتانسیل یه بازی رو داره که یه چند ده سالی‌ ساپورت شه :دی

فک کردم میخوان پچ عرضه کنن بازی رو MMO کنن نگران شدم :دی. بگو Elder scrolls MMO میشود خوب :|

این Tamriel خیلی‌ بزرگ هست :دی، در حد دنیایWOW، کاملا پتانسیل یه بازی رو داره که یه چند ده سالی‌ ساپورت شه :دی
موقعی خبر رو دیدم از بس هایپ :d و خوشحال شدم نفهمیدم عنوان رو چی گذاشتم :d !

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

Elder Scrolls MMO جیه :d
The Elder Scrolls Online اسم اصلیه.

از عنوان تاپیک تا ته خبر رو بخونی میبینی که همه چی درسته :)

الاناس که سر و کله ی mahi58 پیدا شه :d
..............................................................................................
mmo حس خوبی بهش ندارم علاقه ی خاصی میخواد تا باهاش کنار بیای
ولی انلاینش باید بترکونه

آخرین ویرایش:
خدا نکنه بسازن ! یعنی اینا بسازن، به شخصه فکر کنم از دانشگاه و .... اخراجم کنن :| سر همون Skyrim قشنگ به طور ناخواسته 24/7 پاش بودیم ! میگفتیم یه یک ساعت میشینیم پاش بعد میریم دنبال بقیه کارها و زندگی، بعد به خودمون میومدیم شده بود 6-7 ساعت :|

پ.ن: پای اینم نبودیم با این کاوه و محمود داشتیم کتک کاری میکردیم سر امپراطوری و اولفریک :d بازی باید مثل Oblivion میبود که همه تو یه جبهه باشن درگیری پیش نیاد :d:d

=========
نقشه کامل تر Tamriel با تمام جزئیات:

آخرین ویرایش:
خب کم کم دیابلو 3 همه رو از کارو زندکی میندازه بعدشم این . خدا امسال رو به خیر کنه فکر نکنم هیچ کس امسال فارق التحصیل بشه :d

ای جان یعنی ممکنه برای کنسول ها هم بیاد :d دیگه 24 ساعت انلاین

نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!! من MMORPG دوز ندارم! بتسدا جون من تو دیگه نرو سراغ پول...
4awydycjh68ltbhlh5d.gif

البته قطعا به قول بچه ها گستردگی لازم رو داره (بیشترش رو هم داره) و می تونه هر رقیب دیگه ای حتی WOW رو از پیش رو برداره، ولی فقط امیدوارم تولید RPG های خوب و کلاسیک و باحال مثل Oblivion و Skyrim رو هم متوقف نکنند!
26309290924084941120.gif

الاناس که سر و کله ی mahi58 پیدا شه :d

پ.ن: پای اینم نبودیم با این کاوه و محمود داشتیم کتک کاری میکردیم سر امپراطوری و اولفریک :d بازی باید مثل Oblivion میبود که همه تو یه جبهه باشن درگیری پیش نیاد :d:d
کی بود پر من رو آتیش زد؟ سیمرغ در خدمت شماست!
18735108259674027017.gif

بله کاملا حمایت میشه اگرچه توی عمرم MMO بازی نکردم! ولی هرچه از The Elder Scrolls رسد نکوست!!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or