Elden Ring كاراكتر اصلي ثابتي ندارد

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
109906

هیدتاکا میازاکی كارگردان بازي طي مصاحبه اي با IGN توضيح داده است كه در بازي Elden Ring مانند سري دارك سولز بیشتر جنبه‌ های طراحی شخصیت به عهده بازيكن است.
بازی Elden Ring در تاریخ نامشخصی برای پلتفرم‌ های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان و رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد.

Elden Ring has "no fixed main character" says creator Hidetaka Miyazaki

جون عمتون یه شخصیت سازی درست و حسابی بزارید تو بازی. شخصیت سازی سولزبورن سرطان خالص بود
منظورت چیه؟ ینی گزینه های کاستومایزو اینا کم بود؟ یا چی؟ البته گزینه های کاستومایز واقعا کم بود!:دی ولی اگه چیز دیگه منظورت بگو لطفا!

جون عمتون یه شخصیت سازی درست و حسابی بزارید تو بازی. شخصیت سازی سولزبورن سرطان خالص بود

چیزی که تهش میره زیر یه تن زره و کلاه خود و هیچی از آثار شخصی سازیش باقی نمیمونه که کاستومایز کردن نمیخواد... Sims که نیست :|

چیزی که تهش میره زیر یه تن زره و کلاه خود و هیچی از آثار شخصی سازیش باقی نمیمونه که کاستومایز کردن نمیخواد... Sims که نیست :|

والا سولزبورن بازی کرده باشی میبینی همه هلمت هاش کل صورت رو نمیگیره و خیلیا بر خلاف تو شخصیت سازی براشون خیلی مهمه

من خودم تو سولز 3 و بلادبورن چون تونستم به زور یه شخصیت خوشگل بسازم کل بازی رو fashion hunt رفتم و تا NG+++ هم همینجوری بودم و فقط لباسی رو میپوشیدم که خوشگله مستقل از توجه به stat هاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or