Eidos-Montreal : ساخت فیلم Thief به رشد و محبوبیت ان در بین مخاطبان کمک میکند

ALBERT WESK3R

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
Gold User
2427530-online_240114_ss02_1390472735.jpg

درود

سری بازی Thief یکی از تاثیر گذارترین و بهترین فرانچایزهای دنیای بازی است. هر چند قسمت اخر این مجموعه ان طور که باید نتوانست نظر منتقدان و بازیبازها را را براورده کند اما با این حال نمیتوان از نقش تعیین کننده این سری بازی در سبک مخفی کاری گذشت.

اقای David Anfossi رییس استدیو Eidos-Montreal اظهار امیدواری کرد که ساخت فیلم Thief به رشد و محبوبیت این فرانچایز کمک خواهد کرد.

David Anfossi گفت:
ما همیشه علاقه مند به داستان سرایی و اوردن ان ها به رسانه های مختلف بوده ایم.با ساخت یک فیلم از دنیای پیچیده Thief مخاطبان بیشتری قادر خواهند بود تا با این فرانچایز اشنا شوند.

حقوق ساخت فیلم متعلق به کمپانی لس انجلسی Straight Up Films است. تهیه کنندگان این فیلم نیز اقایان Roy Lee (تهیه کننده ی فیلم هایی چون The Departed و The Lego Movie) و همچنین Adrian Askarieh ( تهیه کننده سری فیلم Hitman) هستند.البته طرفداران باید خوشحال باشند که استدیو Eidos-Montreal در ساخت فیلم نقش دارد.

فیلم نامه هم توسط Adam Mason و Simon Boyes (نویسنده های Misconduct و Not Safe for Work) نوشته خواهد شد. همانند دنیای بازی ، فیلم Thief نیز در یک دنیای تاریک و فانتزی جریان دارد که در ان یک دزد تلاش میکند تا ازادی را برقرار کند.

هنوز جزییات دقیقی از بازیگران ، کارگردان و یا تاریخ عرضه فیلم Thief وجود ندارد.

از سری بازی Thief تاکنون 4 نسخه منتشر شده است که 3 قسمت اول ان از بهترین بازی های سبک مخفی کاری است.

منبع

آخرین ویرایش:
معمولا فیلمهایی که از روی بازیها ساخته میشه خوب از آب در نمیاد. در این مورد هم تم داستان این بازی اینقدر توی سینما استفاده شده که بعید میدونم بتونن چیز خوبی از توش در بیارن و بیتونه تو گیشه خوب فروش کنه

معمولا فیلمهایی که از روی بازیها ساخته میشه خوب از آب در نمیاد. در این مورد هم تم داستان این بازی اینقدر توی سینما استفاده شده که بعید میدونم بتونن چیز خوبی از توش در بیارن و بیتونه تو گیشه خوب فروش کنه

به غیر از سایلنت هیل! رزیدنت اویل ها هم که فاجعه بود!

به غیر از سایلنت هیل! رزیدنت اویل ها هم که فاجعه بود!

سایلنت هیل فقط نسخه اولی اونم معمولی بود و نسخه بعدی فاجعه به تمام معنا بود. رزیدنت ها هم معمولی و فاجعه داشتن. کلا هرچی فیلم ت حالا از رو بازی ساخته شده خوب از آب در نیومده

سایلنت هیل فقط نسخه اولی اونم معمولی بود و نسخه بعدی فاجعه به تمام معنا بود. رزیدنت ها هم معمولی و فاجعه داشتن. کلا هرچی فیلم ت حالا از رو بازی ساخته شده خوب از آب در نیومده
کارگردان رزیدنت اویل واقعا تعطیل هست! معلوم نیست فازش چیه!

البته فیلم شاهزاده ایرانی واقعا قشنگ و جذاب بود به نظرم کسی رو ناراضی نمیکرد مخصوصا طرفدار های بازی رو. هم کارگردانی خوبی هم بازیگرهای قوی داشت. اون زمان خودم فیلم رو دیدم حقیقتا راضی بودم و لذت بردم
نگاه میکردم پرفروش ترین فیلم بر اساس بازی ها و دومین فیلمی که بالاترین میانگین نمرات منتقدین هم داره هست .

همه ی نسخه ها را بازی کردی? واقعا سری بزرگیه اما تو ایران خیلی شناخته شده نیست!
بله همه نسخه ها رو بازی کردم .;) نمیدونم چقدر بازی شناخته شده هستش یا نه اما من خیلی ها رو میشناسم که با بازی حال کردن و بازی کردن از آشناهای خودم .;)

بله همه نسخه ها رو بازی کردم .;) نمیدونم چقدر بازی شناخته شده هستش یا نه اما من خیلی ها رو میشناسم که با بازی حال کردن و بازی کردن از آشناهای خودم .;)

شناخته شده که شناخته شده هست!من منظورم در بین بازیبازهای رایرانی بود که فکر میکنم به اندازه سایر فرانچایزهای مخفی کاری شناخته شده نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or