Egm : انتقام از نوع PS3

• Thread starter Thread starter sametx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

sametx

کاربر سایت
media
media

انتقام ار نوع PS3

نسخه جديد مجله بازي هاي رايانه اي EGM چند روز ديگه منتشر ميشه.

بزرگترين تير و مطلبي كه در اين مجله به اون پرداخته شده ، پيش بيني موفقيت PS3 در سال جاري هستش.
از موارد مور اشاره در موفقيت PS3 در اين مجله:
Home
MGS
LittleBigPlanet
Blu-ray
فروش فوق العاده PS3 در اروپا و ژاپن
كاهش هزينه توليد PS3 ( و به احتمال زياد كاهش قيمت فروش )
افزايش فروش نرم افزارهاي PS3
و.................

خب ميشه گفت تقريبا تمامي منابع دارن موفقيت فوق العاده PS3 رو پيش بيني مي كنن.
از جمله EGM
سردبير بخش X360 در IGN
EA
و ......

مطلب خیلی با حال بود و درستشم همینه برای اینکه فن بازی نشه و تاپیک رو نبدند( که خوراکشونه) اسمه تاپیک رو این نمی زاشتی

مطلب خیلی با حال بود و درستشم همینه برای اینکه فن بازی نشه و تاپیک رو نبدند( که خوراکشونه) اسمه تاپیک رو این نمی زاشتی

اين دقيقا ترجمه تيتر اول اين مجله است.

در ضمن كار مديرهاي اين سايت خيلي عجيبه.( به نظرم كمي متمايل به 360 هستن )
مثلا تاپيك قبلي من با عنوان ( IGN به شدت X360 را كوبيد ) بدون هيچ دليلي قفل شد.:-"

اين دقيقا ترجمه تيتر اول اين مجله است.

در ضمن كار مديرهاي اين سايت خيلي عجيبه.
مثلا تاپيك قبلي من با عنوان ( IGN به شدت X360 را كوبيد ) بدون هيچ دليلي قفل شد.:-"

عجیب نیست خیلی هم به جا هست اینجا هر چی دوست داری که نمیتونی پست کنی باید از کلمات صحیح و کار آمد استفاده کنی از کلماتی مثل کوبید - له کرد - خوابید و این حرف ها در این سایت جایی نداره تو قوانین هم اومده!

موفق باشید

درود بر شما
اگه به حساب فن بوی بازی این حرف منو نذازید ولی من میگم نه به داره نه به باره باید صبر کرد تا پایان سال ببینیم چی می شه ولی من که چشمم آب نمی خوره آخه این حرف اینو ثابت می کنه سالی که نکوست از بهارش پیداست ;)ps3 همینه که هست %%%%%%

درود بر شما
اگه به حساب فن بوی بازی این حرف منو نذازید ولی من میگم نه به داره نه به باره باید صبر کرد تا پایان سال ببینیم چی می شه ولی من که چشمم آب نمی خوره آخه این حرف اینو ثابت می کنه سالی که نکوست از بهارش پیداست ;)ps3 همینه که هست %%%%%%

:biggrin1: دوستان اشاره میکنن سال کنسولی با اون سالی که شما میگی فرق داره :biggrin1:

واقعا جالبه که MGS این همه طرفدار داره امسال میاد Home که هر چی باشه حداقل آنلاین ps3 رو تقویت میکنه GT5 میاد که خوب به هر حال طرفدارای زیادی فکر میکنم داشته باشه و یه عالمه عنوان خوب و بعضا عالی اونوقت شما میگی ...

به هر حال مطمئنا امسال بهتر از سال گذشته خواهد بود برای ps3

ولی فکر نمی کنم چیزی به ما برسه ها:laughing:
آخرش که ماباید mgs رو که قیمتش همه جا 70-60 دلاره باید حداقل 150 بخریم:p
بعدش تازه اگه قراره mgs4 و gt5 و LBP هم خوب نباشند که دیگه باید فاتحه ی سونی رو خوند.
چون این عناوین واسه سونی فقط یه بازی انحصاری نیستن بلکه انحصاری حیثیتی هستن

ولی فکر نمی کنم چیزی به ما برسه ها:laughing:
آخرش که ماباید mgs رو که قیمتش همه جا 70-60 دلاره باید حداقل 150 بخریم:p
بعدش تازه اگه قراره mgs4 و gt5 و LBP هم خوب نباشند که دیگه باید فاتحه ی سونی رو خوند.
چون این عناوین واسه سونی فقط یه بازی انحصاری نیستن بلکه انحصاری حیثیتی هستن
باز يكي اومد بحث قيمت رو كشيد وسط
اين حرفهاي شما چه ربطي به اين تاپيك داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or