اجازه هست من یه نقد کوچولو نسبت به این ۲۰ ساعتی که بازی کردم بنویسم؟
چیزی که توی این ۲۰ ساعت برای من ثابت شد اینه که این بازی یک بازی Pay to Win محض هست!
اول که بازیو شروع میکنید بازی دست و دلبازه. به شما کارت خفن مسی و نیمار رایگان میده. با انجام دادن چنتا تسک ساده راحت میتونید در عرض یک روز یک تیم قابل قبول خوب ببنید. در مقایسه با فیفا که شما برای بستن یه تیم خیلی معمولی باید کلی داستان داشته باشی و زحمت بکشی براش ولی اینجا شما میتونید همون روز اول مسی و امباپه و ... رو بندازید توی تیمتون. اگه با این مدل تیم و کارت های معمولی میتونید لذت ببرید بسیار عالی این بازی عالیه برای شما.
مشکل زمانی شروع میشه که شما وارد بخش انلاین و رقابت با پلیر واقعی میشید. اونجاست که میبینید ای داد بیداد رقیبت ۱۱تا بازیکن لجند انداخته توی ترکیبش و تو باید با کارت معمولی جلوش بازی کنی! کارت های لجند و اپیک این بازی هم خیلی خیلی تفاوت دارن با کارت های معمولی. یعنی رقیب بازی شروع نشده از شما جلوعه رسما.
خب حالا چاره چیه؟ منم بازیکن لجند میخوام. دلم میخواد شوچنکو و ماکلله و مالدینی توی تیمم باشه! خب برای اینکار باید پک باز کنم. توی فیفا یه چیزی به نام SBC هست که شما با انجام یه سری چالش پک به دست میاری که با باز کردن اونا شانس به دست اومدن ایکان یا همون لجند رو دارید. توی همون SBC اصن میتونید با انجام یه سری تسک که البته سخت هم هستند باز میتونید بازیکن ایکان بگیرید. یعنی راه های زیادی برای گرفتن پک بدون خرج کردن پول واقعی وجود داره ولی توی efootball این مورد اصلا وجود نداره. شما فقط و فقط با کوین میتونید پک باز کنید. کوینی که خود بازی هم بهت میده اصلا اونقدری نیست که بخوای باهاش چیز درست حسابیای از توش دربیاری! یعنی اول تا آخر راهی که جلوته برای بستن یه تیم با بازیکنای لجند فقط خرج کردن پول واقعیه و این نا امید کننده است.
کاری به گیمپلی بازی ندارم. برای من به وضوح تجربه لذت بخش تری هست گیمپلی این بازی نسبت به اون زبالهی فیفا ولی کانتنت این بازی تقریبا صفره. شما حتما باید انلاین بازی کنی و داستانای انلاین بازی کردن رو هم بالا توضیح دادم براتون.
به طور خلاصه efootball 2024 یه بازی رایگان با گیمپلی خیلی خوب برای بازی دوستانه با دوستت با محتوای افلاین تقریبا صفر و یک بازی انلاین pay to win برای علاقمندان به بخش انلاین هست.