Multi Platform eFootball PES

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Konami
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرین ویرایش:
دوستان من pes 2024 رو دانلود کردم این اولش که country/region رو باید انتخاب کنیم با توجه به اینکه ایران نیست تو لیست کشورها و خودش زده بعد از انتخاب کشور دیگه قابل تغییر نیست کدوم کشور رو باید انتخاب کنیم؟ تاثیری رو بازی میزاره این انتخاب؟
تو PES 20 و 21 منطقه بازی مطابق با ریجن خود بازی بود.یعنی دیسک بازی ریجن 2 میشد منطقه 2 .حتی اگر با اکانت ریجن 1 بازیش میکردی و انتخاب شما اثری نداشت.
الان بازی دانلودیه و طبعا میشه مطابق با اکانت(مگر ظرفیتی و ...).البته من صحبت از کنسول میکنم.رو موبایل شاید داستان چیز دیگه ای باشه. دیگه با این اینترنت کلا فرقی نمیکنه.مگر چیز پی ان.من پارسال و امسال Other رو انتخاب کردم.تو 20 و 21 هم همینطور.
به امید روزی که ما هم بخشی از جهان بشیم.

• Like
Reactions: XENOS
اجازه هست من یه نقد کوچولو نسبت به این ۲۰ ساعتی که بازی کردم بنویسم؟ :دی

چیزی که توی این ۲۰ ساعت برای من ثابت شد اینه که این بازی یک بازی Pay to Win محض هست!

اول که بازیو شروع می‌کنید بازی دست و دلبازه. به شما کارت خفن مسی و نیمار رایگان میده. با انجام دادن چنتا تسک ساده راحت میتونید در عرض یک روز یک تیم قابل قبول خوب ببنید. در مقایسه با فیفا که شما برای بستن یه تیم خیلی معمولی باید کلی داستان داشته باشی و زحمت بکشی براش ولی اینجا شما میتونید همون روز اول مسی و امباپه و ... رو بندازید توی تیمتون. اگه با این مدل تیم و کارت های معمولی می‌تونید لذت ببرید بسیار عالی این بازی عالیه برای شما.

مشکل زمانی شروع میشه که شما وارد بخش انلاین و رقابت با پلیر واقعی میشید. اونجاست که می‌بینید ای داد بیداد رقیبت ۱۱تا بازیکن لجند انداخته توی ترکیبش و تو باید با کارت معمولی جلوش بازی کنی! کارت های لجند و اپیک این بازی هم خیلی خیلی تفاوت دارن با کارت های معمولی. یعنی رقیب بازی شروع نشده از شما جلوعه رسما.

خب حالا چاره چیه؟ منم بازیکن لجند میخوام. دلم میخواد شوچنکو و ماکلله و مالدینی توی تیمم باشه! خب برای اینکار باید پک باز کنم. توی فیفا یه چیزی به نام SBC هست که شما با انجام یه سری چالش پک به دست میاری که با باز کردن اونا شانس به دست اومدن ایکان یا همون لجند رو دارید. توی همون SBC اصن میتونید با انجام یه سری تسک که البته سخت هم هستند باز میتونید بازیکن ایکان بگیرید. یعنی راه های زیادی برای گرفتن پک بدون خرج کردن پول واقعی وجود داره ولی توی efootball این مورد اصلا وجود نداره. شما فقط و فقط با کوین میتونید پک باز کنید. کوینی که خود بازی هم بهت میده اصلا اونقدری نیست که بخوای باهاش چیز درست حسابی‌ای از توش دربیاری! یعنی اول تا آخر راهی که جلوته برای بستن یه تیم با بازیکنای لجند فقط خرج کردن پول واقعیه و این نا امید کننده است.

کاری به گیمپلی بازی ندارم. برای من به وضوح تجربه لذت بخش تری هست گیمپلی این بازی نسبت به اون زباله‌ی فیفا ولی کانتنت این بازی تقریبا صفره. شما حتما باید انلاین بازی کنی و داستانای انلاین بازی کردن رو هم بالا توضیح دادم براتون.

به طور خلاصه efootball 2024 یه بازی رایگان با گیمپلی خیلی خوب برای بازی دوستانه با دوستت با محتوای افلاین تقریبا صفر و یک بازی انلاین pay to win برای علاقمندان به بخش انلاین هست.

اجازه هست من یه نقد کوچولو نسبت به این ۲۰ ساعتی که بازی کردم بنویسم؟ :D

چیزی که توی این ۲۰ ساعت برای من ثابت شد اینه که این بازی یک بازی Pay to Win محض هست!

اول که بازیو شروع می‌کنید بازی دست و دلبازه. به شما کارت خفن مسی و نیمار رایگان میده. با انجام دادن چنتا تسک ساده راحت میتونید در عرض یک روز یک تیم قابل قبول خوب ببنید. در مقایسه با فیفا که شما برای بستن یه تیم خیلی معمولی باید کلی داستان داشته باشی و زحمت بکشی براش ولی اینجا شما میتونید همون روز اول مسی و امباپه و ... رو بندازید توی تیمتون. اگه با این مدل تیم و کارت های معمولی می‌تونید لذت ببرید بسیار عالی این بازی عالیه برای شما.

مشکل زمانی شروع میشه که شما وارد بخش انلاین و رقابت با پلیر واقعی میشید. اونجاست که می‌بینید ای داد بیداد رقیبت ۱۱تا بازیکن لجند انداخته توی ترکیبش و تو باید با کارت معمولی جلوش بازی کنی! کارت های لجند و اپیک این بازی هم خیلی خیلی تفاوت دارن با کارت های معمولی. یعنی رقیب بازی شروع نشده از شما جلوعه رسما.

خب حالا چاره چیه؟ منم بازیکن لجند میخوام. دلم میخواد شوچنکو و ماکلله و مالدینی توی تیمم باشه! خب برای اینکار باید پک باز کنم. توی فیفا یه چیزی به نام SBC هست که شما با انجام یه سری چالش پک به دست میاری که با باز کردن اونا شانس به دست اومدن ایکان یا همون لجند رو دارید. توی همون SBC اصن میتونید با انجام یه سری تسک که البته سخت هم هستند باز میتونید بازیکن ایکان بگیرید. یعنی راه های زیادی برای گرفتن پک بدون خرج کردن پول واقعی وجود داره ولی توی efootball این مورد اصلا وجود نداره. شما فقط و فقط با کوین میتونید پک باز کنید. کوینی که خود بازی هم بهت میده اصلا اونقدری نیست که بخوای باهاش چیز درست حسابی‌ای از توش دربیاری! یعنی اول تا آخر راهی که جلوته برای بستن یه تیم با بازیکنای لجند فقط خرج کردن پول واقعیه و این نا امید کننده است.

کاری به گیمپلی بازی ندارم. برای من به وضوح تجربه لذت بخش تری هست گیمپلی این بازی نسبت به اون زباله‌ی فیفا ولی کانتنت این بازی تقریبا صفره. شما حتما باید انلاین بازی کنی و داستانای انلاین بازی کردن رو هم بالا توضیح دادم براتون.

به طور خلاصه efootball 2024 یه بازی رایگان با گیمپلی خیلی خوب برای بازی دوستانه با دوستت با محتوای افلاین تقریبا صفر و یک بازی انلاین pay to win برای علاقمندان به بخش انلاین هست.
سلام دوست عزیز با بعضی از حرفات مخالفم من تو کل تیمم یک بازیکن اپیک دارم اونم کاسیاس دیروز با یک عربستانی رنک ۸۰ بود اگه اشتباه نکنم افتادم که کل تیمش اپیک بود اما با یک تاکتیک خوب و مورینیویی ۲ بر ۱ بردم کلی هم لذت بردم اگه بازیت خوب باشه و مهمتر از اون بتونی تاکتیک های خوب پچینی میتونی برنده باشی من خودم تازه اومدم دیویژن۲

با اجازه حسین جان میخوام با قسمت Pay to Win محض بودن بازی مخالفت کنم.
قطعا پول خرج کردن و بازیکن لجند گرفتن اثر داره و راه در آمد زایی بازی هست.ولی کماکان وزن گیم پلی و درست بازی کردن بیشتره به نظر من.
من پارسال 5 میلیون خرج کردم و تیم نسبتا خوبی دارم.بارها شده در یک بازی منصفانه به تیمی در سطح خودم باختم یا مساوی شده.مهارت در گیم پلی خیلی مهمه و همینطور درک سیستم وتاکتیک در این بازی .
البته من بازی رو پاک کردم.چون مهمترین فاکتور رو شما بهش اشاره نکردی و اون اینترنت درست هست که نداریم و دیدم اعصابم زیادی داره درگیر میشه.
در ضمن در طول فصل و به تدریج بازی فرصت هایی در اختیار شما قرار میده تا لجند بگیری.مثلا من دل پیرو،گوآردیولا و کاسیاس رو مجانی گرفتم.
اما اگر بخوای همون اول کار تیمت رو با لجند بسازی خوب قطعا باید خرج سنگین کرد.من دیروز با یه دوستی بازی کردم که حداقل 15 تومن خرج کرده بود بابت تیمش.دمش هم گرم.منصفانه برد و بازیش هم خیلی خوب بود.به قول بهروز تو گوزن ها "هیچ باهانه ای نداشتم.تک به تک بودیم"

با هر آپدیت قابلیت های PES 21 داره بر می گرده.
یکی از ویژگی های فوق العاده پس ۲۱، تغییر نحوه شوت زنی بازیکن در موقعیت تک به تک بود. به این صورت که در موقعیت تک به تک با توجه به موقعیت بازیکن، بغل پا میزد، با نوک پا میزد، بغل پای محکم میزد و ...
مثلا در فیفا بازیکن در موقعیت تک به تک هم محکم شوت میزنه و این نقطه ضعف بزرگیه چون در واقعیت اینجوری نیست. در ای فوتبال ۲۳ هم همینجوری بود. اما با آپدیت ۲۴، این قابلیت فوق العاده PES 21 برگشته.
حیف که سرعت آپلود ندارم. دیشب با یه دسته یکی بازی میکردم. دقیقه ٨۵ با مسی پشت هجده تک به تک شدم و یه بغل پای محکم با انیمیشن فک انداز زد که جیگرم حال اومد.
چیزی که مشخصه بازی با آپدیتها رو به پیشرفته و به لحاظ گیم پلی و تاکتیک و انیمیشن با زباله EA قابل مقایسه نیست.

مخالفم :D
pay to win یعنی یه بازیکن با تیم فول لجند و بازی ضعیف بتونه تو رو ببره.
بله تفاوت بازیکنان لجند با معمولی واقعا زیاده. ولی همون تیم فول لجند هم میشه برد. قبل اینکه خودم پول خرج کنم لجند بگیرم، بارها و بارها تیم های فول لجند رو با بازی دفاعی و ضد حمله بردم.
ضمنا شما تازه شروع کردی وگرنه کلی لجند میتونستی بگیری. قبل آپدیت نسخه ۲۴ چپ و راست پک مجانی لجند داد که خودم فیگو، دلپیرو، گسکوین، آمبروزینی، زامورانو، دنیلسون رو گرفتم.
از بخش خرید بازیکن با EFOOTBALL POINT هم اولیور کان، اندی کول، اینزاگی، دمیکلیس و آلبرت فرر رو گرفتم.
قبلا هم گفتم هر روز لاگین کنید و جوایز رو بگیرید.

• Like
Reactions: Red Sox
خیلی تعریف کردین منم نصب کردم بازیو ، واقعا خیلی بهتر از چیزی بود تصور میکردم ، فقط تو کتم نمیره بازی با این کیفیت با موبایل کراس پلتفرم داشته باشه ، یعنی الان نسخه موبایل همین نسخه کنسولی بازی یا کونامی بی خیال اون تدبیر بسیار عقلانی:| ( کراس بین موبایل کنسول و pc ) خودش شده ؟!

خیلی تعریف کردین منم نصب کردم بازیو ، واقعا خیلی بهتر از چیزی بود تصور میکردم ، فقط تو کتم نمیره بازی با این کیفیت با موبایل کراس پلتفرم داشته باشه ، یعنی الان نسخه موبایل همین نسخه کنسولی بازی یا کونامی بی خیال اون تدبیر بسیار عقلانی:| ( کراس بین موبایل کنسول و pc ) خودش شده ؟!
یه ساله دارم میگم. امکان نداره بین کنسول و موبایل کراس بشه. خودش فهمیدن ..خلیه این کار.

• Like
Reactions: AxeL90
اینم تیم من تو هشت روز بستم البته کیمیچ ۹۱ و والاهویچ ۸۶ ربیو و بن یدر و اندومبله و پارادس هم دارم
داستان چیه توی pes یک هفته ایی میشه همچین تیمی بست ؟ توی فیفا یکسال طول میکشه با این ریتینگ :دی
سرورهای بازی خوبه ؟ شبیه فیفاست؟

داستان چیه توی pes یک هفته ایی میشه همچین تیمی بست ؟ توی فیفا یکسال طول میکشه با این ریتینگ :D
سرورهای بازی خوبه ؟ شبیه فیفاست؟
سرورا که خداروشکر خوبه من مشکلی ندارم تیم بستن خیلی راحتر از فیفا هست ولی بیشتر بازی تاکتیک محور هست تا بازیکن محور

• Like
Reactions: LES BLEUS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or