EDGE: صحبت های Phil Harrison و Fergal Gara پیرامون قدرت کنسول های نسل بعد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Harrison-and-Gara.jpg

طی گزارشی که در ماه گذشته توسط وبسایت مجله EDGE منتشر شد، عده کثیری از سازندگان که بر روی دو کنسول Xbox One و PS4 کار می کنند اعلام کردند که، PS4 پنجاه درصد از از رقیب خود سریع تر است. برخی در صحبت های خود از اصطلاحاتی نظیر "تفاوت فاحش و فوق العاده" استفاده کرده اند و عده ای دیگر معتقند که Xbox One بابت داشتن ESRAM "ذجر" می کشد. حال اعضای EDGE طی برگذاری نمایشگاه Eurogamer در هفته گذشته، با معاون رئیس بخش سرگرمی های تعاملی کمپانی مایکروسافت، آقای Phil Harrison مصاحبه ای داشته اند از ایشان پرسیده شد که آیا نیز چنین بازخوردهایی را دریافت کرده اند؟ آقای Harrison پاسخ می دهند:
فکر می کنم دو چیز را نیاز می بینم که بگویم. اول اینکه با یک نفر ملاقات می کنم، می گوید فلان کنسول گیگافلاپ یا ترافلاپ بیشتری نسبت به رقیب خود دارد. چنین چیزی تا آخر روز هیچ ارزشی ندارد. مورد دیگر این است که شما از یک استدیو سازنده و یا حتی استدیوهای داخلی نظر خواهی می کنید. نتیجه پاسخ های بسیار متفاوت خواهد بود زیرا سیستم عامل کامل نیست و کیفیت عملکرد ماشین قفل نشده است و ممکن است اطلاع داشته باشید که ما می توانیم قدرت CPU و GPU کنسول Xbox One را افزایش دهیم. بر همین اساس به نظرم غیر ممکن است درباره سیستم عامل و سخت افزاری که هنوز عرضه نشده است و کامل نیست، نتیجه گیری کرد. پاسخ من همیشه این است که بهترین بازی ها و وسیع ترین محتویات را برای بازیکن ها ارائه کنیم.
در این نمایشگاه، EDGE مصاحبه ای دیگری را این بار با آقای Fergal Gara داشته است نظر ایشان نیز پیرامون بازخوردها پرسیده شد. آقای Gara می گویند:
ما نیز بازخوردهای مشابه ای را دریافت کرده ایم و سازندگان قریب به اتفاق از PS4 راضی و خشنود هستند. پس از PS3 این قدم بسیار بزرگی برای ما است که کمی نیز سخت تر بود کارهای زیادی برای روز اول می بایستی انجام می شد. این بار ما در وضعیت بسیار بسیار ... خوبی هستیم. جامعه سازندگان در موفقیت کنسول بسیار تاثیر گذار هستند. شما خودتان در ماه فبریه شنیدید که آقای Mark Cerny اعلام کرد ما 5 سال است که گوش می کنیم و پاسخ می دهیم. محصول بایستی نتیجه خوبی به همراه داشته باشد و داشتن سازندگان از همان ابتدای کار باعث به وجود آمدن چنین مشخصاتی در کنسول شد و ابزارهای ساخت بازی ساده و راحتی را ارائه کرد. در چیزی که سازندگان می خواهند سقف شیشه ای وجود ندارد و انجام این کار راحت است. این ها دو بازخورد بسیار قوی هستند که ما به آنها افتخار می کنیم.
به نظر شما آیا واقعا تفاوت فاحشی را بین این دو کنسول در زمینه سخت افزاری شاهد هستیم؟
NeoGAF

خود هریسون داره میگه بازی ساز های خودمون نظر منفی دارن به کنسول جدید! دلیلش هم کامل نبودن سیستم عامل میدونه!

خیلی عجیبه که کسایی که دارن بازی میسازن و هر روز با PS4 و XB One سر و کار دارن هم نظرشون رو اشتباه میدونن ایشون... گیگافلاپ و ترافلاپ هم فقط معیاری برای نشون دادن بازده هست، یعنی چی که ارزش نداره؟

در حالی که سونی از بازخورد محصولش رضایت داره و داره برای قدم های بعدیش برنامه ریزی میکنه، مایکروسافت داره مردم رو توجیح میکنه که میزان بازده سخت افزاری ربطی به کنسول نداره و یا وجود کینکت ضروریه و یا این جور مسائل! این چیزیه که از وضعیت این دو کنسول من برداشت میکنم!

راستی فردا پریمیرـه Beyond هستش :دی

بر همین اساس به نظرم غیر ممکن است درباره سیستم عامل و سخت افزاری که هنوز عرضه نشده است و کامل نیست، نتیجه گیری کرد.
از روی نظر کارمک کپی رفته:d
پاسخ من همیشه این است که بهترین بازی ها و وسیع ترین محتویات را برای بازیکن ها ارائه کنیم.
پاسخ دندان شکن که میگن همینه:bighug:

به نظر شما آیا واقعا تفاوت فاحشی را بین این دو کنسول در زمینه سخت افزاری شاهد هستیم؟

بله...50 درصد شوخی نیست ما منتظر این لختلاف 50 درصدی در بازی ها هستیم تا اطمینان کسب کنیم..:bighug:

البته اقای فیل هریسون حرفهایی دیگه‌ای هم زده و ادعا کردن که زیاد و کم بودن gigaflops یا teraflops زیاد تاثیری نداره و این بازی ها هستن که در آخر نکلیف رو روشن می کنن و گفتن بازی های X1 هم بهترین هستن.

this has got more gigaflops or more teraflops than the other one,’ and at the end of the day it never really matters. It’s all about having the best games and having the most impressive experiences, and clearly Xbox One has the best games. So that would be my first response.

البته منظور ایشون رو من دقیق متوجه نشدم که دارن روی بازی های فرست پارتیشون مانور میدن یا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or