Echochrome

Genius71

کاربر سایت
در کنفرانس E3 سونی،در طی سخنان Phil Harrison's درباره PSN ،بازی جدیدی به صورت قابل دانلود از PSN برای PS3 و PSP معرفی شد.اسم این بازی ECHOCHROME است و توسط استودیو خود سونی در ژاپن در حال ساخت است.
خود بازی در سبک puzzle است و شباهت هایی هم به بازی زیبا crush(باری psp ) دارد به طوری که شما کنترل شخصی در طول هر puzzle بر عهده دارید.در هر نقشه تعدادی portal وجود دارد که با افتادن در ان به مکان جدیدی وارد می شوید ویا ممکن است سر جای اول خود رگردید.شما همچنین می توانید با تغییر دادن نمای دوربین ،زمین بازی را به کلی تغییر دهید(برای درک بهتر این مطلب TRAILER زا ببینید).
دموی بازی کوتاه بود و فقط چند تا از مداحل مختلف نشان داده شد.اما هر کودوم از انها واقعا بی نظیر و جالب بودند.یکی از ویژگی های این بازی (که من خیلی خوشم اومد)گرافیک اون است که من تا حالا تو هیچ بازی ندیدم.گرافیک بسیار ساده است و شخصیت بازی با چند خط ساده مشکی درست شده و طراحی مراحل هم به همین صورت است.
منتظر یک بازی بسیار جالب باشید.
942047_20070711_screen001.jpg
[/URL][/IMG]
942047_20070711_screen004.jpg
[/URL][/IMG]
942047_20070711_screen009.jpg
[/URL][/IMG]
DOWNLOAD LINK:
http://www.gametrailers.com/player/21881.html

منم اول دمو دیدم مغزم ترکید!!!!!!!:biggrin1:
این اخره بازیه:cool:
یارو سازنده هه فکر کنم نابغه بود!!!
این بازی به 100 بازیه دیگه ps3 میرزه;)

سلام.شاید یکی از زیباترین بازیه Puzzle که تا حالا دیدم Echochrome بوده.
تازه برای PC هم میاد.:cool:این بازی با موتور valve ساخته شده:-"

Remember how Valve Software announced Portal and it subsequently emerged that a project that inspired the puzzle game could be downloaded from the 'net?

Well, a similar thing has happened with Sony's Echochrome, it's a PSN/PS3 puzzle game that was announced at E3 that's based on the manipulation of 3D objects that make up each of its levels. The idea is to guide a matchstick man to safety.

OLE Coordinate System, which you can download now for PC, features a very similar concept and has presumably inspired Echochrome.
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=168378

شاهکار و نبوغ مطلق!
واقعا سازنده بازی باید نابغه باشه...
بعد از دیدن بازی من یکی که دیوونه شدم...
آدم نمیکره راست و چپ مغزش میپیچه به هم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or