EA Sports Active 2 ~ Kinect

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
درود :دی

با تشکر از آریا:

files_articles__EA_Sports_Active_2%5Bw413h232mresizeByMaxSize%5D.jpg

سازنده : EA Vancouver
ناشر : EA Sports

نسخه قبلی Active تنها برای کنسول Wii عرضه شده بود و با کسب میانگین 81% مقام خوبی در بین بازی های هم سبک خود بدست آورد. اینک قسمت دوم بازی برای دو کنسول HD این نسل هم ساخته شده و نسخه مخصوص Kinect از امکانات این دوربین پشتیبانی می کند. در Active 2 با بیش از 70 نوع تمرین مختلف آشنا می شوید که البته قابلیت ترکیب آن ها نیز وجود دارد. تمریناتی که در طول 9 هفته به بازیکن ارائه شده و بدن او را در طول این 9 هفته آماده تر و ورزیده تر می کند. طبق گفته های EA اسکن کردن بدن بازیکن به بهترین شکل ممکن انجام شده و تآخیر را به کمترین حد رسانده است. قابلیت آپلود عملکرد بازیکن و به اشتراک گذاری جداول تمرینات نیز در Active 2 وجود داشته و اشتیاق بازیکن به کسب امتیازات بیشتر را به همراه دارد. شاید جالب ترین نکته در مورد EA Sports Active 2 قیمت آن باشد ! قیمت این بازی 99 دلار بوده ! البته این قیمت دلیل خاصی هم دارد. به همراه هر پکیج Active 2 , یک عدد دستگاه نمایشگر ضربان قلب هم گنجانده شده که روی بازوی چپ بازیکن قرار می گیرد و به صورت همزمان ضربان قلب و جزییات آن را روی صفحه نمایش نشان می دهد. EA حساب زیادی روی این بازی کرده و تاکنون در کنفرانس های خود بارها به تبلیغ در مورد آن پرداخته است.

من یکی فقط به خاطر همین Sport هاش میخوام بخرمش:دی چون نمیتونم kinectimals ّازی کنم:دی
این پک رو فکر کنم باید اورج بگیرم چون دستگاه ضربان قلبش لازمه:دی

دوستان با توجه به مانوری که EA روی این بازی میداد میخواستم بدونم که اونجوری که ازش انتظار میرفت ظاهر شده!؟ باحال هست!؟ یکم اطلاعات میدین!؟

پ.ن: ای خــــــــــدا! :(( کی من این کینکت کوفتی رو میخرم!؟#:-s

دوستان با توجه به مانوری که EA روی این بازی میداد میخواستم بدونم که اونجوری که ازش انتظار میرفت ظاهر شده!؟ باحال هست!؟ یکم اطلاعات میدین!؟

پ.ن: ای خــــــــــدا! :(( کی من این کینکت کوفتی رو میخرم!؟#:-s
والا من بعد شام بازی کردم هر چی خورده بودم حضم شد رفت :d
کلا چیز با حالی بود
ولی کینکت اسپورت یه چی دیگس

این بازی زیادم جالب نیست!
البته در مقایسه با your shape !
امتیازات هم همه چیز رو نشون میده!
بابا kinect رو کردن کمربند لاغری !!!
چندتا بازیه ورزشی می دن ؟؟؟
اصلا من فکر کنم مهمترین دلیل خرید کینکت برای اکثر مردم همین ورزش باشه!
کلا شما یه بازی برا کینکت نمیبینی که فعالیت نداشته باشه!
حتی همون کینکتیمالز هم باید یه عالمه بالا پایین بپری:دی

اصلا من فکر کنم مهمترین دلیل خرید کینکت برای اکثر مردم همین ورزش باشه!
کلا شما یه بازی برا کینکت نمیبینی که فعالیت نداشته باشه!
حتی همون کینکتیمالز هم باید یه عالمه بالا پایین بپری:دی
آخه بازیهای ورزشی خیلی روی کینکت زیادن
این تحرک را در بازی های مثل JOY RIDE هم میشه داشت
من هم موافقم با دوستمون که کینکت شده کمربند لاغری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or