EA مالکیت خود را در مورد BioWare و Pandemic تکمیل کرد

rezaigi2004

کاربر سایت
Electronic Arts رسما اعلام کرد دو استدیو BioWare و Pandemic زیر پرچم EA آمدند و ورود این دو را به EA Games Label تبریک گفت. EA در ادامه افزود این دو استدیو 6 بازی را برای EA به ارمغان خواهند آورد. Frank Gibeau رئیس کل برند EA اعلام کرد : آقایان Ray Muzyka و Greg Zeschuk در کمپانی EA رئیس استدیو BioWare و آقایان Andrew Goldman و Josh Resnick رئیس استدیو Pandemic خواهند بود.

250px-Bioware_Logo.jpg

pandemic_logo%20rgb.jpg

asset_6300_hl.jpg

خدا كنه Ea كنسول بده بيرون و به نظر من %100 هم اينكار رو خواهد كرد .
فكر نكنم هيچ كنسولي به اندازه ي كنسول Ea لانچ Title داشته باشه .
GOOD LUCK

منم به نوبه خودم این خبر رو به تمام گیمر های عزیز تسلیت میگم:((
ثمره این خرید اینه که چند تا بازی جالب دیگه قربانی پول پرستی Ea شدند
امیدوارم حداقل راجع به این بازی ها مثل Nfs:ps گند نزنند

من دیروز یه جایی خوندم EA که با ادغام Blizzard و Activision موقعیتش به خطر افتاده می خواهد Atari و Sega را بخره. اگه این خبر صحت داشته باشه ( که احتمال شایعه بودنش زیاده) فقط می مونه اینکه EA بره Ubisoft و THQ را بخره تا اینکه دیگه لازم نباشه با کسی رقابت کنه!!!!

موافقم علي رضا جان اما بعيده ea كنسول بده چون اونوقت فقط خودش واسه خودش بازي ميده
1- يوبي و.... هيچ وقت واسه رقيبشون بازي نميزنند
2- ea هر چه قدرم پول داشته باشه جلوي ماكرو و سوني صفر
3- خدا رو شكرم كه نواوري 0 { نينتندو نواوري داشت كه جلوي اين دو غول قد علم كرد }

لاکردار این EA داره بشکل سرطانی پیشرفت میکنه :flexion:
ولی چه فایده تا حالا هرچی عنوان خوب از این دو شرکت داشتیم بخاطر کارهای عجولانه EA خراب میشه

لاکردار این EA داره بشکل سرطانی پیشرفت میکنه :flexion:
ولی چه فایده تا حالا هرچی عنوان خوب از این دو شرکت داشتیم بخاطر کارهای عجولانه EA خراب میشه
بریم اتیشش بزنیم دیگه رشد نداشته باشه لامصب نمیتونه مثل ادم یکجا وایسه بازی های چرت رو بیرون بده باید بغیه رو هم به کام خودش بکشونه :wallbash:

ولی اگر EA دست از پا خطا کنه و بخواد مثلا Bioware رو برای مسئله ای تحت فشار بگذاره، ممکنه مغزهای متفکر این شرکت فلنگ رو ببندن :biggrin1:و یه Studio جدید بزنن.

پ.ن. Amen for That
:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or