EA عنوان Dragon Age را برای کنفرانس E3 خود تایید کرد

MOH3N_Dark

کاربر سایت
20130610_dragon_age_3_inquisition.jpg

این بازی در لیستی که از طرف EA اعلام شده بود,در E3 قرار نداشت اما BioWare تایید کرد که این عنوان در کنفرانس E3 نمایش داده می شود.آقای Mark Darrah تهیه کننده این عنوان در توییتر خود اعلام کرد:

فردا ساعت 1 بعد از ظهر به تماشای کنفرانس EA برای نمایش چیز جدیدی از Dragon Age,بنشینید

این عنوان در سپتامبر سال گذشته معرفی شد,اما BioWare به حال اطلاعات کمی از این عنوان منتشر کرده بود و همچنین اعلام کرده بود که این عنوان با موتور گرافیکی قدرتمند Frostbite 3 در حال توسعه است که دارای دنیایی بزرگتر از دو نسخه قبلی است.همچنین این استودیو تایید کرد تمام تلاش خود را برای برآورده کردن خواسته ها و انتظارات طرفداران این سری انجام خواهد داد.

منبع

آخرین ویرایش:
من نسخه های قبلیشو بازی نکردم ، ولی خوب Bioware پشت این بازی هست ، مثل ME ، باید یکی از بهترین بازی های این نسل باشه . منتظرشم .

یه خلاصه از نسخه های قبل :

Dragon Age 1 : شاهکار و بسیار عالی و تکرار نشدنی

Dragon Age 2 : بول شت و گاربج ! که البته بازم تکرار نشدنی هست از یه لحاظ هایی !!

البته بیشتر دلیلی که ملت DA Origins رو دوست داشتن Morrigan بود :دی

ولی نه جدا از شوخی خدایی گیم پلی و داستان واقعا قشنگی داشتش. مخصوصا داستانش واقعا تاثیر گذار بود.

من 2 شماره قبل رو بازی کردم : شماره 1 شاهکار شماره 2 هم شاهکار اما Swag هم بهش اضافه کرده بودن تا حدودی ولی بازم بازی خوبی بود :d اما شماره 1 هاردکور تر بود :bighug:

امیدوارم این شماره از قبلی ها بهتر بشه .

خب چیز مشخصی بود که تو E3 نمایش داره,در درجه اول که امیدوارم شخصیتهای نسخه های قبلی رو باز توش ببینیم و نقش تعیین کننده ای تو داستان داشته باشن!
نکته دیگه هم واقعا امیدوارم قسمت اعظم داستان تو Tevinter Imperium اتفاق بیوفته و ضمن اینکه Par Vollen رو هم ببینیم!!!:d
یه سر Antiva هم بریم دیگه معرکه میشه!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or