Ea خبر ساخت عنوان جدید را اعلام کرد (اولین تصویر)

rezaigi2004

کاربر سایت
Electronic Arts رسما خبر ساخت عنوان جدید در قالب بازی های Fight Night را با نمای کارتونی اعلام کرد نام این عنوان زیبا Facebreaker میباشد و هم اکنون برای پلتفرم های PS3-X360-WII تایید شده میباشد این عنوان توسط EA Canada ساخته میشود و تصویر زیر اولین تصویر ارائه شده از این عنوان میباشد.

media

EA چرا اینجوری شده؟ بازیهاش رو داره کارتونی میکنه؟ اون از FIFA Street این هم از این بازی... فکر کنم تازه یاد گرفته که میتونه اینجوری بازی بسازه:biggrin1:

فردا دیدید NFS هم کارتونی شده تعجب نکنید:biggrin1:;)

اقا مثلا اين همه پول داديم بازي با گرافيك بازي كنيم
حالا اين eaاومده بازي هايي ميزنه در حد ps2شايدم كمتر
اخه اين مسخره بازيها چيه-
ولي از اون حرفها بگزريم براي خنده و شاد شدن روح خوبه
eaميخواد راه نينتندو رو در پيش بگيره زده تو خط كارتون بازي

Electronic Arts رسما خبر ساخت عنوان جدید در قالب بازی های Fight Night را با نمای کارتونی اعلام کرد نام این عنوان زیبا Facebreaker میباشد و هم اکنون برای پلتفرم های PS3-X360-WII تایید شده میباشد این عنوان توسط EA Canada ساخته میشود و تصویر زیر اولین تصویر ارائه شده از این عنوان میباشد.

media

مرسی رضا جان خبره جالبی بود ولی یه سوالی برام پیش اومد.با ساخته بازی پروژه هایه بعدیه fn کنسل میشه؟

اقا مثلا اين همه پول داديم بازي با گرافيك بازي كنيم
حالا اين eaاومده بازي هايي ميزنه در حد ps2شايدم كمتر
اخه اين مسخره بازيها چيه-
ولي از اون حرفها بگزريم براي خنده و شاد شدن روح خوبه
eaميخواد راه نينتندو رو در پيش بگيره زده تو خط كارتون بازي

:(( آخه گرافیک چه ربطی به کارتونی بودن یا نبودن داره ؟!!!!!!!!!!!!!!!

مثلا اگه الان بیان بازی Shrek یا ... دقیقا مثل فیلمش بسازن ، شما میگی چون کارتونیه پس در حد PS2 میشه ؟!!

همین Fifa Street انقدر گرافیکش جذابه ( و همچنین Gameplay ) که من شخصا روزی 7 - 8 بار دموش رو بازی میکنم ...

اتفاقا خیلی نوآوریه خوبیه ...

منم با نیما موافقم این فیفا استریت از روزی که دموش رو گرفتم هر روز بازی میکنم دونفره اش خیلی حال میده و با این گرافیک جالبش گاهی اوقات حرکاتی پیش میاد که از خنده میمیرم:cheesygri

:(( آخه گرافیک چه ربطی به کارتونی بودن یا نبودن داره ؟!!!!!!!!!!!!!!!
مثلا اگه الان بیان بازی Shrek یا ... دقیقا مثل فیلمش بسازن ، شما میگی چون کارتونیه پس در حد PS2 میشه ؟!!

همینو بگو . دقیقا این چیزی که داری میگی .
اینجا خیلی ها هستند که اصلا یه تعریف درست حسابی از گرافیک بازی برای خودشون ندارند .
بعضا یه مثال هایی در مورد گرافیک میزند که نمیخوام بگم کیها هرجورش را فکر کنی ربطی به گرافیک نداره
کلا گرافیک بازی ها را فقط باید با هم سبک بازی های گرافیکی خودش سنجید .
مثلا دیگه نباید FIFA08 را با FIFA Street مقایسه کرد چون کلا سبک گرافیکشون متفاوت هست .
یا حتی کرایسیس را نبایدgears of war مقایسه کرد ! بازی gears of war یه حالت سینمایی و خیالی داره ولی بازی crysis گرافیکی را داره که عینا ما در طبیعت میخوایم ببینیم میخواد دنیای خودمون را شبیه سازی کنه .
چیزی که حتی از سازنده های gears of war هم این سوال شده بود و در جواب گفته بودند که نمیشه مقایسه کرد چون سبک گرافیکشون فرق میکنه .
خیلی از بازی هستند که اینطوری هستند .
ولی با بعضی از المان ها میشه فهمید که کدوم بازی بهترین گرافیک را به نمایش گذاشته و برتری با کدوم یکی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or