EA حق انتشار چندین ساله جنگ ستارگان را دریاقت کرد ،

Pythonistas

کاربر سایت
th

امروز Walt Disney و Electronic Arts در نشستی اعلام کردند که EA مجوز عرضه بازی های بر اساس کارکترها و خط داستان Star Wars را برای چندین سال به صورت انحصاری به عهده می گیرد .

بر اساس این توافق نامه، EA وظیفه ی توسعه و انتشار عناوین جدید بازی Star Wars برای مخاطبین اصلی را به عهده دارد ،اعم تمام سیستم عامل های تعاملی و محبوب ترین ژانرهای بازی را پوشش دهد. " این قرارداد نشان دهنده تعهد ما برای ایجاد بازی های با کیفیت که فرانچز جنگ ستارگان را در سال های آتی به محبوبیت سوق می دهد. " John Pleasants رئیش شرکت Disney Interactive گفت " همکاری با یکی از برترین توسعه دهندگان بازی در دنیا به ما این امکان را می دهد که عناوین جدید فوقالعاده از Star Wars به تمام فن های سراسر دنیا جنگ ستارگان ارائه دهیم . "

"هر توسعه دهنده در آرزوی ایجاد بازی جنگ ستارگان است " رئیس EA آقای Frank Gibeau در این مورد اظهار کرد " سه تا از استودیو های تاپ ما این رویا را عملی خواهند کرد ، تهیه یک ماجراجویی حماسی از جنگ ستارگان برای فن های این عنوان ، دو استودیو DICE و Visceral بازی جدید را خواهند ساخت ، همچنین BioWare نیز به این استودیو اقزوذه می شود که توسعه فرانچز بازی جنگ ستارگان را ادامه می دهد. تجربه ای جدید از بازی ایجاد می کنیم ممکن در این راه از فیلم های این سری قرض بگیریم ، ولی این بازی است و به طور کامل از داستان و گیم پلی اورجینال و جدیدی بهره می برد. "

شرایط مالی این قرارداد اعلام نشده است.

منبع :

---------- نوشته در 05:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:18 AM ارسال شده بود ----------

Battlefront 3 on Frostbite 3 ? not bad ;;)

گند میزنه تو سری میره حالا ببینید .

بتل 3 هنوز بعد از 2 سال و خورده ای مشکل داره از سرورها بگیر تا خود بازی دیگه بقیشو خودتون حدس بزنید .
پ.ن : بایوور بازی رو میسازه امیدوار کننده و خوشحال کننده هست ولی اگر EA نخواد مجبورشون کنه گند بزنن به بازی و تجاریش کنن .
پ.ن2: من اصلا تو عمرم بتل 3 نزدم و قصدم فقط ترول کردن بود :d .

آخرین ویرایش:
خوبه دیگه حالا بزارین طرز کارشونو براتون بگم: (صحبت های رئیس شرکت و کارکنان)گرافیکو ببرید تا ته بالا گیم پلی اصلا مهم نیست فقط گرافیک بالا باشه (کارمندان میگن) داستان یکم ضعیف نیست؟ (رئیس میگه) بابا داستان میخوان چیکار گیمرا اگه داستان بخوان میرن کتاب میخونن شما گرافیکو ببر بالا:d(کرکنان میگن) صدا گذاری چی خیلی خوب از اب درنیومده ها (رئس میگه) اه چقدر سوال میپرسی گیمر جماعت که کاری به صدا گذاری و موسیقی نداره که اگه بخواد میره اهنگ های تیلور وریهنا رو گوش میده(عجب تبلیقی) فقط گرافیک :d (مردک فکر کرده ما یه ماشینیم که فقط از بازی گرافیک میخواد:d)
(کارمند میگه)اقا اینجای بازی ایراد داره .. (رئیس میگه) فقط گرافیک (کارمند میگه) اینجا اونجور شد (رئیس میگه)فقط گرافیک:d

حالا دور از شوخی با این استدویو ها بنظر خیلی خوب از اب دربیاد بازیو میگما:d

گند میزنه تو سری میره حالا ببینید .

بتل 3 هنوز بعد از 2 سال و خورده ای مشکل داره از سرورها بگیر تا خود بازی دیگه بقیشو خودتون حدس بزنید .
اگه سرور های اینجاستیس و مورتال رو میدیدی چی میگفتی واقعا بتل پیششون فرشته سo:-) البته من خودم بتل رو بازی نکردم روی xbox دوستم دیدم
ویرایش:روی pc دوستم از بس از جلوی xbox بلند نشدم همه جیزو xbox میبینم:d

آخرین ویرایش:
اول EA رو دیدم منم مثل دوستان گفتم R.I.P star wars ولی بعدا دیدم یه نفر گفته Bioware میسازه کلا امیدوار شدم به آینده ی این فرانچایز . God Bless Bioware :دی

یه Action/Adventure با شخصیت اصلی Vader از سوی Visceral Games چطوره؟! همچین chewbacca ها رو بگیری از وسط جر بدی :d
خلاصه اینکه آینده‌ای با Gore برای این دنیا متصور شدم !

اضافه کنم بازی‌هایی که توسط DICE ساخته میشه با استفاده از موتور FB3 است.
احتمالا BioWare سری Knights of the Old Republic رو بسازه و DICE هم سری Battlefront رو ادامه بده که کاملا با سیستم کلاس بندی و تجربیات DICE جور درمیاد

دوستانی که میگن به گند کشیده شد و R.I.P،میخوام بدونم قبلش این سری چه جایگاهی داشت.غیر از KOTOR ها، اونم نسل پیش.این نسل که 2 تا بازی دادن ازش آبروی هرچی استاروارز فنو بردن.من خیالم راحته که دست EA افتاد و خطر از پیش گوشمون رد شد
که اکتی مایل به خریدش نشد#:-s

دوستانی که میگن به گند کشیده شد و R.I.P،میخوام بدونم قبلش این سری چه جایگاهی داشت.غیر از KOTOR ها، اونم نسل پیش.این نسل که 2 تا بازی دادن ازش آبروی هرچی استاروارز فنو بردن.من خیالم راحته که دست EA افتاد و خطر از پیش گوشمون رد شد
که اکتی مایل به خریدش نشد#:-s
عامل اصلی موفقیت KOTORها، توانایی‌های بالای Bioware اون زمان بود. نسل پیش سری Jedi Knight هم برای فنهای جنگ ستارگان فوق‌العاده بودند. بعلاوه Battlefront. این نسل هم Force Unleashed 1 عالی بود. شاید زیر دست EA تجاری‌تر بشه، اما مسلما بیشتر گسترش پیدا میکنه (شاید MMO).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or