EA: بازی Need for Speed از الان تماشایی دیده می‌شه

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
5egz991zgh89cqxnyyf1.jpg

شرکت EA بعد از انتشار Need for Speed: Rivals در سال 2013 تمرکز خود را روی عنوان جدید این سری نموده. آقای اندرو ویلسن رییس این شرکت در نشستی پیرامون گزارش سال مالی خود در مورد Need for Speed جدید چنین گفت:

"بازی Need for Speed در سال مالی 2016 باز می‌گردد و این عنوان از هم اکنون تماشایی دیده می‌شود."

در دیگر سو نیز آقای مارکوس نیلسون از همین شرکت نیز در مورد بازی حرفای جالبی زد:
"ما شدیدا مشغول ساخت عنوان بعدی‌مون هستیم و به شما این قول رو می‌دم که به حرفاتون گوش دادیم و به شما بازی را می‌دیم که خواسته بودید. این عنوانی که شما مستحقش هستید ولی باید کمی منتظر بمانید."

Need for Speed 2015 Discussed by EA, Looks Spectacular | SegmentNext

آخرین ویرایش:
به شخصه حداقل انتظار هایی که از nfs امسال بعد از تغیر سیاست عرضه سالانه دارم این هست open world واقعای بشه و از حالت open road در بیاد و تیونینگ قابل توجه ای مثل نسخه های اصیل این سری بهش اضافه بشه.به شدت منتظر این نسخه هستم Ea واقعا متحول شده داره بهترین بازی ها رو در انواع سبک ها عرضه میکنه

nfs به نظر من کلا یه undercover قشنگ بود و mostwanted 2 . چون علاوه بر مسابقاتش شما راحت میتونستی تو شهر بگردی که بقیه اکثرا مسابقه بود کلش :دی
اگه یه بخش ازاد هم داشته باشه شدیدا استقبال میشه .

@Farh@d
جون من این عکس و از کجا پیدا کردی ؟ عکس خود منبع چشه ؟
========================================
3 سال رو NFS کار کرده باشن و بازم خبری از تیونینگ درست حسابی نباشه دیگه خیلی بد میشه ....

@Farh@d
جون من این عکس و از کجا پیدا کردی ؟ عکس خود منبع چشه ؟
========================================
3 سال رو NFS کار کرده باشن و بازم خبری از تیونینگ درست حسابی نباشه دیگه خیلی بد میشه ....

عکس خود منبع رو نمیشد بزاری چون حجم و اندازش بزرگ بود. رو همین حساب مجبور به گزاشتن این عکس شدم!

یه چیزی درست کنند تومایه های mostwanted
بادموهای سینماتیک وداستانی جذاب
تیونینگ درحد کربن
صداگذاری وموسیقی درحد اندرگرند2
خیلی جذاب میشه

بهترین نسخه ی سری carbon و most wanted بودن مخصوصا carbon چون که هم تیونینگ داشت هم یه داستان که روند بازی رو خیلی قشنگ جلو میبرد و از همه مهمتر مراحل بسیار جذاب
امیدوارم نسخه ی بعدی بیشتر شبیه carbon باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or