EA: بازی های ما برای یادگیری بسیار دشوار هستند

Mr. Worldwide

کاربر سایت
ea582.jpg

Richard Hilleman در نقش Chief Creative Officer در EA فعالیت می کند در همایش D.IC.E درمورد علل اینکه چرا بازی های جدید هنوز هم برای برخی گیمران مشکل هستند صحبت کرد.

Hilleman بیان کرد:"
بازی های ما هنوز هم برای یادگیری توسط گیمران بسیار دشوار هستند, یک بازیکن به طور متوسط 2 ساعت زمان صرف می کند تا چگونگی انجام یک بازی را یادبگیرد. درخواست برای صرف 2 ساعت زمان برای برخی مشتریان ما در این زمان یک خانواده معمولی با یک زندگی معمولی برای کسی که 2 ساعت زمان پیدا میکنند و برروی چگونه یادگیری یک بازی ویدئویی تمرکز دارد این تقاضا زیادی برای ما به آنان است."
Hilleman همچنین درمورد ریمیک Shadow of Mordor که مدیر طراحی بازی Michael de Plater بوده بیان کرد:"
بیشتر بازی ها یا بهتر بگویم همه بازی ها الان سبک RPG را دارا هستند, شما نمیتوانید یک بازی را بدون امکان پیشرفت در بازی و مراحل و کسب XP نمی سازید, من فکر میکنم همه بازی ها به سمت اجتماعی شدن می روند... و بازیی منتشر می شود که ایده خوبی داشته باشد."

منبع

BF3 => BF4 => BFH ! یه بازی رو 2 بار به عبارتی از روش کپی گرفتن . الان من موندم کسی که بتلفیلد 3 رو بازی کرده بازی کردن بتلفیلد 4 یا Hard Line چه سختی میتونه براش داشته باشه ؟ xD
اعتراض به عرضه سالیانه بتلفیلد!

BF3 => BF4 => BFH ! یه بازی رو 2 بار به عبارتی از روش کپی گرفتن . الان من موندم کسی که بتلفیلد 3 رو بازی کرده بازی کردن بتلفیلد 4 یا Hard Line چه سختی میتونه براش داشته باشه ؟ xD
اعتراض به عرضه سالیانه بتلفیلد!

بیشتر BF3 یه کپی از MoH بود 3 بار کپی :d

بازی های ما هنوز هم برای یادگیری توسط گیمران بسیار دشوار هستند
یادگیری باگ های جدید بازی هاتون دوشواره ، نه خود بازی :دی
همچنین درمورد ریمیک Shadow of Mordor که مدیر طراحی بازی Michael de Plater بوده بیان کرد:
شرمنده این یه چیز دیگه است :-"
Also on-stage for the interview was Middle-earth: Shadow of Mordor design director Michael de Plater, who said he thinks we'll see more and more games adopt RPG systems in the future.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or