شخصیت کول رو قبلا در دست داشتیم. ببینیم این برد چطوریاست. یه شخصیت شوخ
===
تمامی اطلاعات از فروم معتبر Neogaf گرفته شده. پیشنهاد میکنم برای اطلاعات 100% درست تا کنفرانس مایکرو صبر کنید
user های فروم Epic در مورد این بازی میگن این قسمت 15 سال قبل از حوادث مسخه اول رخ میده
Epic forum user says it takes place 15 years before Gears 1.
اطلاعات مفید از بازی:
Gears of War: Judgment نام این سری Judgment به معنی قضاوت و داوری است
People can fly production این محصولی از استدیو سازنده BulletStorm است
Baird is in chain (not marcus) بِرد اینبار در زنجیر است.
Spin off این قسمت یک اسپین آف است، و یک نسخه شماره دار محسوب نمیشود
KiloSquad Based نام ارتش درون بازی Kilo است. لازم به ذکر که بگم برد و کول جزو این گروه بودند قبلا (البته اگه 15 سال قبل از شماره یک باشه، پس هنوزم هستن)
Smart Spawn System
خوب داره جالب میشه:
همونطور که گفتم این دو نفر قبلا جز اعضای Kilo بودن.
ولی حالا ما اینبار در نقش Baird و Cole گروه Kilo رو هدایت میکنیم. پس احتمال بسیار زیاد این شماره Prequel خواهد بود
همونطور که میدونید این بازی معمولا گروه 4 نفرن. خوب به ذهنتون نرسید اون دو نفر دیگه کیا می تونن باشن؟
دو نفر دیگه که همراه برد و کول هستند یکی به نام Garron Paduk و دیگری دختری با موهای قرمز به نام Sophia Hendricks است.
به گفته یکی از اعضای Neogaf چند اطلاعات از بازی لیک شده و به احتمال بسیار زیاد بازی همانند 3 شماره اول سوم شخص خواهد بود
بیشتر تمرکز بازی بر روی شخصیت برد است
در این قسمت یک تیپ و سبک تازه در قسمت مولتی پلیر خواهیم دید.
New to the franchise is class-based gameplay in multiplayer (new gametype).
مطمئنا این بازی بعد از جنگpendulum wars خواهد بود.
فکر کنم 70 سال قبل از E Day شروع شد و 5 6 هفته قبل E day تموم شد این جنگ!! یادم نیست درست.
در این قسمت تم اصلی بازی "آزادی بیشتر" خواهد بود.
Smart Spawn System یک سیستم هوشمند برای دوباره احیا شدن. منظور بعد از Game over شدن
یک مد جدید به نام Overrun وجود دارد که به نظر میرسد ترکیبی از Horde و Beast باشد. ( horde همون قسمتی که باید در برابر 50 تا موج دشمن دفاع کرد. و Beast هم شما در نقشه لوکاست ها به انسان حمله میکنید.)