E3 2010 | شرکت Rockstar در E3 امسال غایب خواهد بود!

• Thread starter Thread starter S A A M
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S A A M

کاربر سایت
maxpayne3.jpg

بر اساس خبری که از vg247 نقل شده Rockstar در E3 امسال هیچ حضوری نخواهد داشت.

یکی از مسئولین Rockstar به ما گفت که این کمپانی بازی های LA Noire و Max Payne 3 را خارج از نمایشگاه E3 و بازه زمانی دیگری معرفی خواهد کرد.

در همین راستا دیروز خبرنگاری از انگلستان اعلام کرده بود که Rockstar قصد دارد از یک عنوان ویزه رونمایی کند.وی گفته بود که ممکن است این بازی Agent یا GTA V باشد.

E3 در 14 June برگزار میشود.

Source

مکس پین نه عزیزم. ابهت مکس رو زیر سوال نبر.

بیاید به جای نام زیبای مکس پین از اسم "گوریل معتاد کچل بی دروپیکر" استفاده کنیم.
اینو هستم:biggrin1:
پس اینجوری شد؛ منو باش که برای "گوریل معتاد کچل بی دروپیکر" دلمو صابون زدم:biggrin1:

بیاید به جای نام زیبای مکس پین از اسم "گوریل معتاد کچل بی دروپیکر" استفاده کنیم.

یعنی واقعا Rockstar انقدر شرکت داغونیه؟
البته بله از نمرات افتضاحی که GTA و RDR تا الان گرفتن مشخصه (!)

فردین گوریل مگه درو پیکر داره؟

ایشون"گوریل معتاده کلفته زشته بد قواره کلنگه کچله پوسته کله کنده شده "هستند:دی

- من یکی تو کتم نمیره چطوری اینقدر هیکل اورده،قیافش که به هیچ عنوان شبیه مکس نیست،ولی Payne زیاد کشیده:biggrin1:(از خوردن زیاد:biggrin1:)

همش یه طرف "بی دروپیکر" یه طرف. فقط یکی به من معنی این کلمه رو بگه چطوری یکی می تونه بی دروپیکر شه.

یعنی واقعا Rockstar انقدر شرکت داغونیه؟
البته بله از نمرات افتضاحی که GTA و RDR تا الان گرفتن مشخصه (!)
خودت جواب خودت رو دادی. R* کلا سبکش تو بازی های سند باکسه و خیلی هم عالی نتیجه میگیره. اما حالا بیاد مکس پین بسازه جای کلی بحث داره. (مکس با سبک کاور گیری؟؟!!!!)

همش یه طرف "بی دروپیکر" یه طرف. فقط یکی به من معنی این کلمه رو بگه چطوری یکی می تونه بی دروپیکر شه.
دقیقا هیچ معنی خاصی نداره. همونطور که اصلا مکس این شکلی معنی نداره :دی همیجوری اومد تو ذهنم :دی

نگاه کن تورو خدا هنوز بازی نیومده مثل بچه ها نشستن چجوری کل یه بازی و شرکت به این عظمتی و زیر سوال می برن.حالا اینم میاد باز چشما همتون اینجوری می شه از زیبایی:eek:

بابا حالا مکس پین پیر شده ولش نمی کنید می خواد بره عضق حال :laughing:
ولی این ریشش خیلی زیاده کوتاه کنه باز خشکل تر میشه

به ریش نیست که به ریشست

تکذیب شده. گویا گفتند یکی از معرفی هاشون ( که احتمالا GTA بعدی بوده ) را کنسل کردند اما توی نمایشگاه حضور دارند.

آخرش راک استار هست یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or