Dying Light چیزی فراتر از ترکیب Mirror’s Edge و Dead Island است

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

به گفته تهیه کننده بازی Dying Light آقای Tymon Smektala، مقایسه این بازی با دیگر عناوین اول شخص تنها قسمت کوچکی از کاری را نشان می دهد که TechLand در صدد انجام است.
وی این مقایسه ها را مناسب دید اما تاکید کرد Dying Light چیزی بیشتر از آن هاست. وی گفت: "به نظرم این مقایسه ها ناقص است. Dying Light پر از زامبی است و بر اساس نبرد از نزدیک هم بنا شده پس مانند Dead Island است، با نگاهی دیگر بازی دارای المان های پارکور است پس مانند Mirror’s Edge است."
"البته این قیاس ها درست است و اصول اصلی Dying Light را مشخص می کند اما به شخصه خیلی از این مقایسه ها خوشم نمی آید چون همه جوانب Dying Light را پوشش نمی دهد."
Smektala بازی Mirror’s Edge را عنوان مهمی قلمداد کرد اما آن را بسیار خطی و با تعداد محدودی شی تاثیر پذیر دانست. وی گفت: "با Dying Light شما محدود نمی شوید. شما می توانید به هر راهی در محیط که منطقی باشد فکر کرده و آن را انجام دهید."
Dying Light سال آینده برای کنسول های نسل فعلی و نسل بعد و همچنین PC عرضه خواهد شد.

منبع

امیدوارم بازی بی باگی باشه.چون من هر بازی از این شرکت بازی کردم باگ داشته.مخصوصا آخرین بازی یعنی dead island riptide که به خاطر باگش نتونستم ادامش بدم:|

آخرین ویرایش:
یه پیشرفته بزرگ این ip برای techland اگر واقعا اون هیجان و روند رو به جلو و سریع و سینماتیک رو بتونه تو نسخه نهایی پیاده سازی کنه
هیچ ربطی هم این بازی به mirror edge نداره این بازی , پلتفرمینگ تمام هسته اصلی بازی رو تشکیل میداد در صورتی که در dying light پارکور یه قسمتی از بازی هست

یه پیشرفته بزرگ این ip برای techland اگر واقعا اون هیجان و روند رو به جلو و سریع و سینماتیک رو بتونه تو نسخه نهایی پیاده سازی کنه
هیچ ربطی هم این بازی به mirror edge نداره این بازی , پلتفرمینگ تمام هسته اصلی بازی رو تشکیل میداد در صورتی که در dying light پارکور یه قسمتی از بازی هست

وقتی کارگردان بازی میگه ربط داره اون وقت شما میگی ربطی به Mirror’s Edge نداره؟؟:d

من بقیه رو نمیدونم ولی M'sE جزء یکی از بهترین بازی هام هست و یکی از پرفکت ترین بازی هایی بوده که بازی کردم و تنها بازی ای بوده که میشده از باگهای بازی (البته تعداد این باگها بسیار کم هستند و در کنار این بازی اصلا دیده نمیشه) به عنوان گلیچ استفاده کرده و بازی رو در حد pro بازی کرد ( برای مثال برید چپتر 1 world record رو در youtube سرچ کنید تا ببیند این بازی چه اعجوبه ای بوده ) و گیم پلی واقعا گیرایی داره که منو مجذوب خودش کرد و plat این بازی جزء یکی از مشکلترین بازیهاست ولی بقدری همه چی توش زیبا بود که من اینو plat کردم و یکی از بهترین plat هایی بوده که گرفتم و بی صبرانه منتظر نسخه بعدی این بازی روی PS4 هستم ...

و اگه اینا حالا میگن مثله M'sE هستم اینو واسه PS4 خواهیم گرفت ;)

اون تریلر چند دقیقه ای که نشون دادن نوید یه بازی به شدت عالی میداد ! البته خوب نباید زیاد به تریلر اعتماد کرد. به هر حال بازی های این شرکت جدا از مشکلات ضایع داستانی و گرافیکی واقعا گیم پلی سرگرم کننده ای داره ! اون دو تا مشکل اصلیش باعث میشه بعضی ها نتونن برن تو دل بازی و لذت ببرن از ساعت ها گشت و گذار و کرفتینگ ها + آپگرید های دوست داشتنیش ! در هر صورت تریلری که نشون دادن گرافیکش عالی بود ! گیم پلیش هم برای من حداقل تضمین شدس ! یکمم به داستان و شخصیت پردازیش برسن ما راضی هستیم.

من الان یه گیم پلی 13 دقیقه ای ازش تو تیوب دیدم !
خوب روزش دقیقا عینه همون Dead Island هست ( که منم خیلی اون بازیو دوست دارم ) هرچند گرافیش فوق العاده بالاست ! فیزیک پارچه ها کلافه ـم کردن :دی !
پارکورشم شباهت زیادی به ME نداره :دی ! فکر میکنم تو پارکور خیلی محدود باشیم ! ولی وقتی که شب شد کلا گیمپلی تغییر کرد ! اگه مخفیانه حرکت نکنه اصلا یک وضع قمر در عقربی میشه که فقط باید فرار کنید :دی ! خیلی بازی باحالیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or