arash_666 کاربر سایت Jun 9, 2006 #1 از دوستان لطف کنند برنامه برای ساختن منو های ثابت و متحرک برای فيلم های DVD معرفی کنند البته غير از Adobe Encore DVD
از دوستان لطف کنند برنامه برای ساختن منو های ثابت و متحرک برای فيلم های DVD معرفی کنند البته غير از Adobe Encore DVD
Taher مدیر سابق کاربر سایت Jun 23, 2006 #3 برنامه DVD Lab Pro هم يك برنامه خيلي حرفه اي براي ساخت تمام موارد لازم براي يك DVD هست كه قابليت ساخت منوهاي ثابت و متحرك در اون وجود داره.
برنامه DVD Lab Pro هم يك برنامه خيلي حرفه اي براي ساخت تمام موارد لازم براي يك DVD هست كه قابليت ساخت منوهاي ثابت و متحرك در اون وجود داره.
Behzadr کاربر سایت Jun 23, 2006 #4 از دوستان لطف کنند برنامه برای ساختن منو های ثابت و متحرک برای فيلم های DVD معرفی کنند البته غير از بیشتر... البته همون برنامه ای که طاهر جان معرفی کردند هم خوبه من شخصا برای ساخت دی وی دی از یولاید استفاده می کنم.....برنامه راحتی هست
از دوستان لطف کنند برنامه برای ساختن منو های ثابت و متحرک برای فيلم های DVD معرفی کنند البته غير از بیشتر... البته همون برنامه ای که طاهر جان معرفی کردند هم خوبه من شخصا برای ساخت دی وی دی از یولاید استفاده می کنم.....برنامه راحتی هست
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jul 13, 2006 #5 سلام. میشه برنامه ی کم حجم تر معرفی کنید برای ساخت منو :blushing: فقط کار باهاش راحت باشه اخه مبتدیم.:cheesygri
سلام. میشه برنامه ی کم حجم تر معرفی کنید برای ساخت منو :blushing: فقط کار باهاش راحت باشه اخه مبتدیم.:cheesygri