Dust: An Elysian Tail | PC

dust-an-elysian-tail-arte-001.jpg

Developer : Humble Hearts
Publisher : Microsoft Studios
Genre : Action - Role Playing Game
Platform : XBLA - PC
Release Date : 24 May 2013

خب سرانجام انتظارات به پایان رسید و دقایقی پیش سازندگان رسما عرضه بازی بر روی پلتفرم Steam را تایید کردند.

این عنوان به صورت 2 بعدی خواهد بود. بازیکنان در این عنوان در نقش Dust قرار خواهند گرفت که برای به یاد آوردن گذشته خود دست به ماجراجویی می‌زند. تنها همراه او در این ماجرا، شمشیری موسوم به Blade of Ahrah خواهد بود.
با جستجو و کاوش در دنیای بازی، بازیکنان قادر به Power-Up کردن شخصیت بازی خواهند شد که قابلیت های گوناگونی در رو به روی وی خواهد گذاشت.

علاوه بر این با نابود کردن دشمنان، بازیکن Experience Points به دست خواهد آورد که در بالا بردن ویژگی های شخصیت اصلی از قبیل میزان سلامتی، قدرت و جادو تاثیر گذار خواهند بود.

علاوه بر این NPC های گوناگونی در طول بازی وجود خواهند داشت که بازیکن با تعامل با آن ها قادر به خرید و یا فروش آیتم ها خواهد بود.

این عنوان با نقد ها و بازخوردهای مثبتی از جانب منتقدین روبرو شد تا جایی که به دلیل گرافیک فوق العاده زیبا و چشم نواز از آن به عنوان یک تابلوی نقاشی و یک اثر هنری نیز یاد می‌شود.

طبق اعلام سازندگان، این عنوان اوایل ماه آینده بر روی پلتفرم Steam عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
خبر بسیار خوبی بود! سپاس
بی‌صبرانه منتظرم که این عنوان رو تجربه کنم. اگه اشتباه نکنم، تقریبا تمام کارهای اصلی (گرافیک و گیم‌پلی) بازی رو یک نفر انجام داده که واقعا جای تحسین داره.
جدا آفرین به این بازی‌های مستقل بی‌ادعا!

بازی از هر نظر فوق العاده س.
به لطف یکی از دوستان همون موقع که اومد روی جیتگ ـش بازی کردم (:دی)، ولی از همون موقع منتظر نسخه ی PC هم بودم. :x
چیزی به عرضه ش هم نمونده. >:d<
-----
پ.ن. Fez هم قراره بیاد دیگه چه شود. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or