Driver 5 عنوان کنسل شده Ubisoft

Mr. Worldwide

کاربر سایت
7p8wgtmpp6iew5vobnd5.jpg

Driver 5 عنوان کنسل شده Sumo Digital سازنده Sonic & All-Stars Racing بود که مدت کمی در حال توسعه بود. این بازی قرار بود توسط Ubisoft در سال 2011 منتشر شود و برروی پلفترم های Xbox 360, PS3 و Wii عرضه گردد.

در ژانویه 2010 بود که Ubisoft گزارش مالی خود و ارزیابی آن را برای سال آینده اعلام کرد, در این میان در گزارش مالی برخی عناوین هم که در دست توسعه بودند دیده می شدند. یکی از این بازی های بزرگ قسمت پنجم عنوان Driver بود که سازنده بازی Sumo Digital گفته شده بود بازی در مرحله توسعه بود دیگر به هیچ اطلاعاتی اشاره نشد, قبل از این بازی نیز Sumo با Ubisoft Reflections برای تولید عنوان Driver 76 برروی PSP همکاری میکرد.

Christian Bravery طراح استدیو Leading Light Design Ltd چند تصویر مفهومی از Driver 5 را منتشر کرده است. Sumo Digital مدت زمان بسیار کمی روی Driver 5 کار کرد چرا که این بازی هیچ وقت به مرحله پیش تولید نرسید. این بازی لغو شد چرا که Ubisoft ترجیح داد با Sumo Digital همکاری نکند و پروژه را به Ubisoft Reflections بسپارد. Reflections هم عنوان Driver: San Francisco را توسعه داد.

در تصاویر بازی به نظر می رسد محیط بازی دارای تخریب پذیری و نابود شدن نیز بوده است و راننده در حین مسابقه توسط پلیس نیز تعقیب می شده است.

منبع

آخرین ویرایش:
عجب.
تو بازار ایران که تا درایور 8 هم اومده بود:|
اون سان فرانسیسکو بازی خوبی بود.طراحی ماشین هاش هم خوب بود.داخل همه ماشین ها هم درست در اورده بود:x

کار خوبی کردن، خوبیت معنی نداره پلیس راه بیفته دنبال پلیس:|:دی
عکسا رو دیدم، مثکه دنبال ماشین تنر نیفتادن، خوبه پس:دی

آخرین ویرایش:
دوستان من نسخه آخرو تا آخرش نرفتم.آخرش چی میشه؟؟!یه توضیحی در مورد داستانش بدید لطفا.
تو حالت کما دنبال سرنخ ها میگرده.یه سرنخ مهم بدست میاره بعد مثل فیلم هندی ها یهو پا میشه میره دنبال اون طرف
بهترین درایور شماره دو بود:d

best driver ever

64506.jpg

:x
یادش بخیر من از ماشین هی‌ پیاده میشدم بعد میدیدم سایه‌ آدمم دستش تفنگ هست اون موقع هم تو مدرسه شایع میکردن که باید یکار خاصی‌ کنی‌ که بتونی‌ از تفنگ استفاده کنی‌ هرکاری می‌کردم از تفنگ استفاده نمیکرد آخرم فهمیدم سر کار بودم و اون سایه الکی‌ بود

ماشین مخفی‌ هم زیاد داشت یادمه یه مینی ماینر تو استادیوم فوتبال داشت
۲نفره هم که شاهکار بود باید میزدی بهم دیگه....هیی روزگار

یادش بخیر من از ماشین هی‌ پیاده میشدم بعد میدیدم سایه‌ آدمم دستش تفنگ هست اون موقع هم تو مدرسه شایع میکردن که باید یکار خاصی‌ کنی‌ که بتونی‌ از تفنگ استفاده کنی‌ هرکاری می‌کردم از تفنگ استفاده نمیکرد آخرم فهمیدم سر کار بودم و اون سایه الکی‌ بود

ماشین مخفی‌ هم زیاد داشت یادمه یه مینی ماینر تو استادیوم فوتبال داشت
۲نفره هم که شاهکار بود باید میزدی بهم دیگه....هیی روزگار

اشتباه نکنم تصویر ماله Driver یک هستش، پیاده شدنی در کار نبود! اون ماله نسخه دو بود.

فقط شماره 2
کارای جالبی میکردم مثلآ از رو پلهای متحرکه که باز و بسته میشد با ماشین میپریدیم
تو برزیل بود کجا بود میچرخیدیم یا کوبا بود
تو وگاس بود (اگه اشتباه نکنم ) میچرخیدم
هر شهر هم یه ماشین مخفی داشت
فکر کنم 4 تا شهر بود
CG های بازی هم حرف نداشت
تو اون بازی بود که من تازه فهمیدم دیسک 2 رو چه طوری بزارم تو دستگاه مموری نداشتم بچه 6-7ساله بودم یه بند تو یه روز کل بازی و رفتم بعد نوشت دیسک 2 کنسول و خاموش کردم دیسک 2 گذاشتم همش پرید :d

یوبی سافت گند می زند. یادمه 1 چپتر از rayman هم گفتن حذف کردن که عملا بهترین چپترش بوده کلا مدیر ارشدش ادم خوبیه:d
من که با نسخه ی اخر اصلا حال نکردم قطعا sumo می تونست درایور بهتری رو بسازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or