Dragon's Dogma Dark Arisen در راه PC

Fenris Wolf

کاربر سایت
dragons_dogma_dark_arisen.png

بازی Dragon's Dogma Dark Arisen در ژانویه 2016 برای PC عرضه خواهد شد .
شرکت Capcom نسخه PC بازی را تایید کرد و اعلام کرد که بازی از استیم پشتیبانی خواهد کرد علاوه بر این بازی قیمت بازی $29.99/ €29.99 /£23.99 خواهد بود .
نسخه PC این بازی از رزولوشن بالاتر و پشتیبانی کامل از کنترلر های x360 و x1 برخوردار خواهد بود .

منبع

نظر مترجم :

قیمت بازی بسیار مناسبه و بلاخره کپکام به صدای طرفدارای بازی گوش داد و بازیو برای pc هم عرضه میکنه !

آخرین ویرایش:
بدویید بدویید برا PS4 و XONE هم بدین سریع تر :((

گرافیک بهتر نمیخوام فقط رزولوشن و فریم مزخرف رو بهتر کنید :d

بدون شک یکی از بهترین گیم پلی های سبک RPG رو داره :d

تاحالا هیچ بازی RPGی بازی نکردم که مبارزه هارو تو یه سری چیزا به این خفنی درست کرده باشن

تو هیچ بازی به اندازه این مبارزه با یه گریفین حال نمیده میپری هوا دمشو میگیری اونم پرواز میکنه تو همینجوری بهش چسبیدی و ضربه میزنی :d اژدها ها هم همینطور :d

و اینکه بهترین Mage کل بازیای RPG رو این بازی داره فکت بدون گیر دادن :d Magicهای این بازی واقعا Magicن و یه سریاش انجام دادنشون لذت بخشه ><

فکر نکنم کسی تاحالا به اندازه من این بازی رو تموم کرده باشه :d

من میخوام :((

شرمنده بابت حجم فایل، ولی نتونستم مقاومت کنم :دی

واقعا نمیشه مقاومت کرد :d تو Gaf که ملت خودشونو پاره کردن :d

- - -ویرایش - - -

2 تا گیف برا کسایی که نمیدونن مبارزه ها تا چه حدیه (از گف کش رفتم برا Mage پیدا نکردم حجمشونم 2-3 مگه)

بازی روی کنسولای نسل بعد بدجوری مشکل پرفرمنس داشت، بشدت احتیاج به ریمستر شدن داشت.
کپکام هر چی خراب‌کاری کرد، توی این دو سال گذشته داره جبران می‌کنه.

یادش بخیر. اولا که شروعش کرده بودم اینقدر سبکش برام عجیب بود که اصلا نمیتونستم باهاش کنار بیام. اما کم کم قلقش دستم اومد و دیگه شب و روز کارم شده بود dragon dogma . واقعا به یاد موندنی بود با اون پایان فوق العادش.
کسی تونسته بود اون اژدها توی Chamber of Lament رو بزنه؟ من که بی خیالش شدم!!! :دی

یادش بخیر. اولا که شروعش کرده بودم اینقدر سبکش برام عجیب بود که اصلا نمیتونستم باهاش کنار بیام. اما کم کم قلقش دستم اومد و دیگه شب و روز کارم شده بود dragon dogma . واقعا به یاد موندنی بود با اون پایان فوق العادش.
کسی تونسته بود اون اژدها توی Chamber of Lament رو بزنه؟ من که بی خیالش شدم!!! :دی

من کلی زدمش :d

البته اسپویل نیستا :d

2 حالتم داشت یکی اگه آفلاین بودی که هیچی میرفتی میزدیش یکی اگه آنلاین بودی یه جون میلیونی داشت که تو سرورا هرکی آنلاین بودن هرکی بهش ضربه به اژدهایی که تو میدیدی هم تاثیر داشت :d یعنی کل دنیا داشتیم باهاش میجنگیدیم اما بازم چند ساعت طول میکشید تا بمیره :d

آفلاینش که راحت بود مخصوصا اگه magick archer بودی خیلی راحت میشد زدش :d

صداش هم خیلی باحال بود کسایی که ژاپنی میرفتن و انیمه بازن مطمعنا متوجه صداش شدن :d آلوکارد بود :d

من کلی زدمش :d

البته اسپویل نیستا :d

2 حالتم داشت یکی اگه آفلاین بودی که هیچی میرفتی میزدیش یکی اگه آنلاین بودی یه جون میلیونی داشت که تو سرورا هرکی آنلاین بودن هرکی بهش ضربه به اژدهایی که تو میدیدی هم تاثیر داشت :d یعنی کل دنیا داشتیم باهاش میجنگیدیم اما بازم چند ساعت طول میکشید تا بمیره :d

آفلاینش که راحت بود مخصوصا اگه magick archer بودی خیلی راحت میشد زدش :d

صداش هم خیلی باحال بود کسایی که ژاپنی میرفتن و انیمه بازن مطمعنا متوجه صداش شدن :d آلوکارد بود :d
حالا که گذشت اما این سوال تو ذهنم مونده که چرا مجیک هیچ وقت رو golem ها اثر نداشت؟ یا من بلد نبودم؟ هر مجیکی استفاده می کردم ذره ای از جون گولم کم نمیکرد!

وای اون مبارزه با Dragon ــه برای من 20 دقیقه طول کشید ، وقتی تموم شد جوی استیک های دسته ذوب شده بود !!!!
کشتن Zombie dragon هم که 1 ساعت و 10 دقیقه طول کشید برام !
خود Dark Arisen هم با اون لول بالایی که داشتم ، ده دقیقه میزدمش تا یک میلی متر از جونش کم بشه !!!!! یکی از pawn هام که تانک بود و 2 متر هم قدش بود مثل خلال دندون بود برای Dark arisen !!
سیستم طراحی کاراکترش هم که عالی بود ، ساده بود اما در عین حال جزئیاتی رو میشد تغییر داد که توی هیچ بازیی نمیشه تغییر داد و کاراکتر ها هم خیلی قشنگ میشن (البته کاراکتر ها شبیه انیمه های ژاپنی میشدن) حتی کوتاه و بلند بودن دست کاراکتر یا وزنش یا قدش هم توی گیمپلی تاثیر داره . . .
فقط خدا کنه شماره دوم این بازی رو بدن و MMO هم نباشه ، من single میخوام !

حالا که گذشت اما این سوال تو ذهنم مونده که چرا مجیک هیچ وقت رو golem ها اثر نداشت؟ یا من بلد نبودم؟ هر مجیکی استفاده می کردم ذره ای از جون گولم کم نمیکرد!

مجیکایی اثر داشت که میتونستی نشونه بگیری و وِل بدی :d چون یادت باشه Golemها یه سری قسمتای درخشان تو بدنشون داشتن که باید اونارو میزدی تا جونشون کم میشد و اگه جای دیگه میخورد هیچیشون نمیشد

البته بهترین راهش این بود هیچ مجیک خاصی نمیزدی و همون Normal Attack رو نگه میداشتی تا ضربت همینجوری Charge بشه بعد وِل میدادی تو اون قسمتای نورانی اینجوری سریعتر میترکید :d

مجیکایی اثر داشت که میتونستی نشونه بگیری و وِل بدی :d چون یادت باشه Golemها یه سری قسمتای درخشان تو بدنشون داشتن که باید اونارو میزدی تا جونشون کم میشد و اگه جای دیگه میخورد هیچیشون نمیشد

البته بهترین راهش این بود هیچ مجیک خاصی نمیزدی و همون Normal Attack رو نگه میداشتی تا ضربت همینجوری Charge بشه بعد وِل میدادی تو اون قسمتای نورانی اینجوری سریعتر میترکید :d
نه اصلا مجیک روشون اثر نداشت. هرچی فایر و آیس و لایتنینگ میزدم نشونه هم میگرفتم به همون قسمت های نورانیشون هم نشونه میگرفتم اصلا اثر نداشت. اما با شمشیر خیلی راحت جونشون کم میشد!

به نظر من این بازی فقط برای PC مناسب بود تا برای کنسول اصلا بازی RPG فقط روی PC کیف میده. برای 360 که بازی داغون بود از نظر گرافیگ و هم خیلی باگ داشت.

فکر کنم Capcom تازه فهمیده که بازیهای RPG چجوری دارن رو PC فروش میرن وگرنه زودتر از اینا برای PC میداد

1 Dark Souls با اون پورت داغونش 2 میلیون نسخه رو PC فروخته. البته از لحاظ کیفیت فکر نکنم Dragon Dogma با Dark Souls قابل مقایسه باشه

باورم نمیشه. دیروز یه خبر از DDO می خوندم گفتم کاش نسحه اول رو PC می اومد. نسل قبل یه خبطی کردم بازیش نکردم همش خودمو سرزنش می کردم. خوشحال شدم.:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or