من اصن یادم رفته بود تاپیک این جا رو زدم... بازی رو وقت نکردم استارت بزنم، یهو از انحصار هم دراومد
Welp
حداقل امیدوارم کسی که تو بخش های دیگه تاپیک بازی رو میزنه از من بیشتر به دراگون گوئست و تاپیکش اهمیت بده چون واقعا بازی محشریه و حیفه کسی (مخصوصا RPG بازها) از دستش بدن
البته با این فرق که امسال بازی رو شروع کردم و 27 28 ساعتی توش رفتم جلو و شدید وایب شو گرفتم.
با یه سری جاهاش علی الخصوص تو بخش اوپن ورلدش مشکل دارم که شاید بعدا مفصل تر گفتم
ولی دیزاین دشمن ها و شخصیت ها و کلا حالت کلاسیک فایت هاش محشر اند. بازی البته بازی واقعا آسونیه. چند تا آپشن داره که سخت ترش کنه، ولی من حوصله ندارم، همین جوریش بازی طولانیه، نمیخوام واسه خودم طولانی ترش کنم در کل فعلا حسابی تو کف شیم تا ببینیم جلوتر چی میشه
از بین پارتی هم فعلا این جوری ـه رنک بندیم (خود لومیناری که رسما چوب خشکه به کنار)
از بین آرک هاش هم فعلا آرک اون پری دریایی ـه خیلی داغونم کرد.. مخصوص تهش...
بعدشم آرک فرار از زندان با اریک، تهش که رفیق اریک رو پیدا می کنی خیلی به نظرم اون مسیری که جفت شون رفتن برام خاص و دوست داشتنی ـه
تا آخر بازی هنوزم فکر می کنم بهترین چیز بازی سیستم مبارزات و دشمناشه با شخصیت ها و دنیای ساده دوست داشتنیش
و بدترین چیزهاش هم ساختار لول دیزاین و موسیقی متن ـشه
شایدم 7/10
در کل JRPG خوبیه و درک این که چرا کلاسیکه این قدر سخت نیست