Dragon Quest VIII بر روی گوشی های هوشمند و استفاده از موتور Unity

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
38833237987651088129.jpg
درود.

Square Enix به تازگی بازی Dragon Quest VIII را با موتور unity بر روی گوشی های هوشمند عرضه کرده است.
طی مصاحبه ای که سایت 4gamer با سازندگان داشتند، رئیس بخش تکنولوژی های موتور گرافیکی unity آقای Hiroki Oomae درباره Square Enix و بقیه سازندگان ـی صحبت کردند که کارشان را در بازی سازی با این موتور انتخاب کرده اند.
امسال ما افراد زیادی داشتیم که از این موتور برای ساخت بازی هایشان استفاده کردند، مثلا یکی از آنها تیم سونی بود که بازی Rain را در دست ساخت داشتند.
Oomae گفت که همچنین برای گوشی های هوشمند هم بازی Dragon Quest VIII ، Black Cat Wiz و Colopl for Quiz RPG: Magician را در ژاپن عرضه کردیم.
او همچنین ادامه داد و گفت:
من فکر میکنم که بازیسازان ژاپنی پایه دانش ـی خود را مستحکم تر از قبل کرده اند،و آشنایی بهتری با این موتور را نسبت به قبل دارند،او همچنین گفت:
ما داریم بهترین هایمان را انجام میدهیم، تا شما از بازی ها لذت ببرید، حتی اگر عناوین کوچک ـی باشند، حتی در سال 2014 ما بازی خودمون رو عرضه خواهیم کرد، قسم میخورم!!

آخرین ویرایش:
یعنی یکی از بهترین و خوش ساخت ترین بازی های J-RPG عمرم همین بازیه.
الان که دارم روی PS3 بازیش میکنم حدود 140 ساعت شده ولی تازه رسیدم به اون قسمتی که "دالماگاس" رو از بین میبرم و "جسیکا" تبدیل میشه به یک شیطان! فکر کنم اقلا 50 ساعت دیگه با این شاهکار سرم گرمه :bighug:

ممنون بابت خبر

رفتم اخبارشو دنبال کردم متاسفانه فعلا نسخه ژاپنیش امده و بدتر از اون که مفتی نیست باید پول بدی اونم نزدیک 24 دلار فکر کنم
خیلی نامردیه ای کاش نسخه انگلیسیش که بیاد مفتی باشه چه حالی میده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or