ارسال پاسخ

والا خیلی سعی کردم ازش چیزی نبینم ولی اون گیم پلی ۱۴ دقیقه ای رو دیدم کامل متاسفانه😁. بازی قطعا مکانیزم مبارزاتش نزدیکترین فرم به دووم های کلاسیک هست، کلا combat design بازی دچار تحول شده و اصلا شباهتی به دو نسخه قبل نداره. طراحی سلاح های فوق العاده جذابه به حدی که یه لحظه احساس کردم ماوس و کیبورد دستمه و دارم بازیش میکنم😁. به شدت عالیه. مشخصه که تغییر بازی تنها به فضاسازی هاش بسنده نکرده و تمام قسمت ها متاثر از نگاه سازنده به این نسخه تغییرات چشمگیر داشته. ابنکه چقدر مورد قبول اکثریت واقع بشه رو خدا میدونه، اصلا نمیتونم پیشبینی ای راجب نمراتش و شکل بازخوردهاش داشته باشم چونکه فرمول اترنال اینقدر مهیج بود که ممکنه یه عده انتظار همچون چیزی رو داشته باشن و این تغییر براشون چندان مطلوب نباشه. از طرفی تنها نکته ای که نگرانم میکنه بزرگ شدن مراحل بازی هست که خب امیدوارم اون جادوی همیشگی دووم رو داخلش ببیتیم و بعد از چند مرحله با این فرمول، تکراری نشه. بخش atlan و اون مبارزات با تایتان ها هم فان به نظر میرسید. راجب دراگون فعلا نظری ندارم، نمیدونم چطور درآوردنش و چقدر قابلیت داره.

در کل قطعا نقدها متفاوت هست بهش، این حس من هست البته. ولی شدیدا با نمایشش کیف کردم خودم شخصا و نمیتونم بیشتر از این برلش منتظر بمونم.

حالا دوستانی که پریویوهارو دیدن یا خوندن بیان یه چندتاییشون رو منعکس کنن ببینیم نظرات چطور بوده.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or