والا خیلی سعی کردم ازش چیزی نبینم ولی اون گیم پلی ۱۴ دقیقه ای رو دیدم کامل متاسفانه
. بازی قطعا مکانیزم مبارزاتش نزدیکترین فرم به دووم های کلاسیک هست، کلا combat design بازی دچار تحول شده و اصلا شباهتی به دو نسخه قبل نداره. طراحی سلاح های فوق العاده جذابه به حدی که یه لحظه احساس کردم ماوس و کیبورد دستمه و دارم بازیش میکنم
. به شدت عالیه. مشخصه که تغییر بازی تنها به فضاسازی هاش بسنده نکرده و تمام قسمت ها متاثر از نگاه سازنده به این نسخه تغییرات چشمگیر داشته. ابنکه چقدر مورد قبول اکثریت واقع بشه رو خدا میدونه، اصلا نمیتونم پیشبینی ای راجب نمراتش و شکل بازخوردهاش داشته باشم چونکه فرمول اترنال اینقدر مهیج بود که ممکنه یه عده انتظار همچون چیزی رو داشته باشن و این تغییر براشون چندان مطلوب نباشه. از طرفی تنها نکته ای که نگرانم میکنه بزرگ شدن مراحل بازی هست که خب امیدوارم اون جادوی همیشگی دووم رو داخلش ببیتیم و بعد از چند مرحله با این فرمول، تکراری نشه. بخش atlan و اون مبارزات با تایتان ها هم فان به نظر میرسید. راجب دراگون فعلا نظری ندارم، نمیدونم چطور درآوردنش و چقدر قابلیت داره.
در کل قطعا نقدها متفاوت هست بهش، این حس من هست البته. ولی شدیدا با نمایشش کیف کردم خودم شخصا و نمیتونم بیشتر از این برلش منتظر بمونم.
حالا دوستانی که پریویوهارو دیدن یا خوندن بیان یه چندتاییشون رو منعکس کنن ببینیم نظرات چطور بوده.