DOOM 4 فوق العاده ميشود!

S A A M

کاربر سایت
doom3.jpg

rage یک بازی فوق العادست ما این مساله رو میتونیم برای شما تایید کنیم .اما بازی بسیار فوق العاده بعدی چیه ؟ doom 4
اون فوق العاده خواهد بود . این حرف کارگردان خلاق این اثر Tim Willits در کنفرانس خبری اخیر Bethesda هستش .انتظار میره این حتی از rage هم بهتر باشه .
از نظر ما بعنوان یک کمپانی هر بازی لازمه که بهتر از قبلیاش باشه . من حقیقتا معتقدم که rage بهترین بازی هستش که تا الان ما ساختیم .
وقتی ما doom 3 رو ساختیم من گفتم این بازی بهترین بازی هستش که تا الان ساختیم اما اونجا گفتم rage بهتر از این خواهد بود . doom 4 باید حتی بهتر از rage باشه .

به هر حال , اخبار حول و حوش بازی تا نمایشگاه Quakecon در ماه آگوست منتشر نمیشه اما در این اثناء روی post-apocalyptic FPS داره کار میشه که اونم حیرت انگیز خواهد بود .
گزارش کامل ما رو از کنفرانس خبری پیش از نمایشگاه e3 از اين لينك ميتونيد ببينيد.

rage سال دیگه برای این کنسولها منتشر خواهد شد : PC, 360, Mac و PS3

من که یک و دوشو بازی نکردم ولی شماره 3 قشنگ بود.
فقط بدیه بزرگی که داشت این بود که بازی زیاد از حد خطی بود و تو محیط های خیلی بسته بود.
خدا کنم این شماره اینجوری نباشه.
(خدا کنه)!!!!!!!

به Rage که خیلی امیدوارم و مطمئنم که این بازی از هر لحاظ عالی خواهد بود ولی DOOM$ رو نمیدونم هر چند که شمار سومش زیاد خوشم نیومد......

من که هیچ کدومش رو بازی نکردم ولی امیدوارم طبق گفته خودشون بازی بزرگی باشه.
میشه بگید بازیش به اندازه چه بازیی ترسناکه؟

من که یک و دوشو بازی نکردم ولی شماره 3 قشنگ بود.
فقط بدیه بزرگی که داشت این بود که بازی زیاد از حد خطی بود و تو محیط های خیلی بسته بود.
خدا کنم این شماره اینجوری نباشه.
(خدا کنه)!!!!!!!
منظورت اینه که دووم هم سندباکس یشه؟:eek:اتفاقا همین خطی بودنش بود که قشنگش کرده بود.دووم ـه سندباکس میخوای برو تو کار ریج:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or