Doom 4 در QuakeCon حضور خواهد داشت

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام

id-logo-with-steam.jpg

هنوز هم راه بسیار طولانی تا انتشار Doom 4 باقی‌ست اما جای خوشحالی‌ست که بزودی اولین خبر‌ها و جزییات را در مورد این بازی خواهیم شنید.

Id در سال گذشته همه را نا امید کرد و هیچ جزییاتی از Doom4 فاش نکرد اما Todd Hollenshead، رییس شرکت، اخیرا قول داده است که این بازی قطعا در QuakeCon 2010 حضور خواهد داشت و اطلاعات کاملی از آن منتشر می‌شود.

وی گفت:" وقتی بازی را به شما نشان دهیم، عاشقش خواهید شد".

QuakeCon 2010 در آگوست 2010 برگزار می‌شود.

Source

چــــــــــــــــي مــــــــيگــــــــــي ؟ :biggrin1:

ممنون مهدي خوشحال شديم در اين شب ـه دل انگيز :biggrin1:

ممنون مهدی بسیار خوشحال کننده بود...

کاش زودتر عرضه میشد! (حالا انگار تاریخ عرضه رو میدونم!:دی)

عاشق بازی ندیدیم کسی بشه دیگه!:دی
مگه نه نوید؟:دی

دوست دارم یه بار دیگه از ترس تا مرز سکته برم.....
دوست دارم کارمک....
" وقتی بازی را به شما نشان دهیم، عاشقش خواهید شد".
می خوام ازش بترسم نه اینکه عاشقش شم....
یه تریلر 2-3 دقیقه ای محشره...

خب نمیدونم حالا چطور میخواد باشه . فقط اینو حساب کنید فکر کنم خیلی ها انتظار یه گرافیک بالا از RAGE دارن با تبلیغات و تریلر هایی که ازش نشون داده شده .

ولی اینو گفتن DOOM4 سه برابر قدرت بیشتر از ID TECH5 میکشه . اینا اگه حرفشون راست باشه RAGE زیر سایه DOOM4 محو میشه . یعنی خودشون به خودشون ضد حال میزنن :biggrin1:

آخرین ویرایش:
ما ندیده هم عاشقشیم- به شرطی که مثل شماره 3 فوق العاده باشه:love:

---
تو صفحه بعدی بازی رو بردن رسما زیر علامت سوال-ترسناک که نبود-بازی هم که نبود-Hype رو هم از MW گرفتن مدالش رو انداختن گردن DOOM:smile:همه چیز B00000M:eek:

آخرین ویرایش:
امیدوارم همون طور که DOOM 3 یک جهشی عظیم در بازی ها ایجاد کرد, DOOM 4 هم ادامه دهنده ی راه اون باشه.
از نظر گرافیک که 100% ولی امیدوارم یه فکری هم به حال گیم پلی بکنن....دیگه یه چیزی مثله قبل
نمی چسبه...
یه SURVIVAL HORROR از نوع OPEN WORLD خیلی حال می ده....

از نظر گرافیک که 100% ولی امیدوارم یه فکری هم به حال گیم پلی بکنن....دیگه یه چیزی مثله قبل
نمی چسبه...
یه SURVIVAL HORROR از نوع OPEN WORLD خیلی حال می ده....

برعکس به نظرم بهترین گیم پلی رو داشت همون گیم پلی 3 باشه عالی میشه

شاتگان Doom3 منحصر بفرد بود و بعدش هم توی هیچ بازی نظیرش را ندیدم. امیدوارم هر چی را عوض می‌کنند، این یکی را بزارن اوریج بمونه.

یادمه وقتی doom3 رو دیدم inagame بازی رو با دموی بازی اشتب گرفته بودم واقعا این بازی گرافیک وحشتناکی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or